SieMatic keukens

U wilt veel mogelijkheden van SieMatic zien, ideeën opdoen en vragen stellen aan één van onze deskundige keukenadviseurs die goed kunnen luisteren. Want alleen als uw wensen begrepen worden, kunt u zeker zijn van een keuken waar u 100% tevreden over bent. En blijft.

Tot en met 31 december profiteert u van een unieke SieMatic actie bij Keur Keukens: krijg de 10e kast (naar keuze) gratis!
Lees hier meer over dit aanbod.

SieMatic actie, krijg de tiende kast gratis

Beleef SieMatic keukens in onze showroom

Wij ontvangen u graag in één van onze SieMatic presentaties met heel veel design keukens in alle stijlen, van handig compact tot superluxe groot. Plus een overzicht van keukenapparatuur van bekende merken. En werkbladen in diverse materialen, van voordelig kunststof tot en met zeldzaam en kostbaar natuursteen.

Doe inspiratie op in onze online SieMatic folder, bekijk SieMatic keukens online of in onze showroom. Of lees meer over Keur Keukens.

SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem

SieMatic Urban Style

Midden in de stad wonen en genieten van de levendigheid, gezelligheid, opwinding en veelzijdigheid, wie zo leeft componeert een interieur met persoonlijke meubelen.

De SieMatic Urban is een lifestyle die speciaal is ontworpen voor het nieuwe leven in moderne steden.

Lees meer over de SieMatic Urban Style.

SieMatic keukeneiland met open lades en glazen buffetkast

SieMatic Pure Collection

De SieMatic Pure Collection biedt opties die ver boven gewone keukenindelingen uitstijgen en haast onbegrensde mogelijkheden verschaffen, welke ruimte of budget u dan ook tot uw beschikking hebt.

De strakke afwerking van de SieMatic Pure laat hoogwaardige materialen optimaal tot hun recht komen. Bijzonder kenmerkend is de 2 cm dunne lijst die de geïntegreerde elementen omkadert in een ‘Frame Design’. 

Lees meer over de SieMatic Pure Collection.

Complete SieMatic keuken met eiland in Pure stijl

SieMatic Classic Collection

De SieMatic lifestyle Classic verbindt op unieke wijze historie met de moderne tijd. Fijnzinnige ontwerpen worden verrijkt met extravagante elementen.

De combinatie van moderne elementen zoals glas en glanzende materialen brengen lichtheid en transparantie aan kenmerkende klassieke details zoals geprofileerde fronten.

Lees meer over de SieMatic Classic Collection.

SieMatic Classic Collection is gebaseerd op de Beaux Arts principes

SieMatic BeauxArts collectie

Nog nooit had een keuken zo veel geschiedenis. Aan het einde van de 19e eeuw zochten succesvolle Amerikaanse ondernemers een architectuurstijl die uitdrukking gaf aan hun welstand.

Hun wensen werden vervuld door jonge architecten die studeerden aan de École des Beaux Arts in Parijs. Zij importeerden een nieuwe stijl in architectuur en ruimtelijke vormgeving, die werd vernoemd naar de beroemde kunstacademie.

Meer lezen over SieMatic BeauxArts en SieMatic BeauxArts 02.

SieMatic BeauxArts

Wees welkom

Bij Keur Keukens krijgt u niet enkel een uiterst stijlvolle SieMatic keuken, maar bent u ook verzekerd van onze unieke montage en beste service. Laat u overtuigen door ervaringen van honderden klanten. Bekijk onze bijzonder hoge klanttevredenheid en lees over ons familiebedrijf.

Het is een eerste begin van kennismaking. Deze zetten wij graag voort in onze showroom, waar inspiratie en advies hand in hand gaan. Wees welkom in Haarlem.

Krijg vrijblijvend advies