Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

SieMatic keukens

U wilt veel mogelijkheden van SieMatic zien, ideeën opdoen en vragen stellen aan één van onze deskundige keukenadviseurs die goed kunnen luisteren. Want alleen als uw wensen begrepen worden, kunt u zeker zijn van een keuken waar u 100% tevreden over bent. En blijft.

Beleef SieMatic keukens in onze showroom

Wij ontvangen u graag in één van onze SieMatic presentaties met heel veel design keukens in alle stijlen, van handig compact tot superluxe groot. Plus een overzicht van keukenapparatuur van bekende merken. En werkbladen in diverse materialen, van voordelig kunststof tot en met zeldzaam en kostbaar natuursteen. Bekijk SieMatic keukens online of in onze showroom. Of lees meer over Keur Keukens.

SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem

SieMatic keukens - SieMatic S1

In de SieMatic S1 is alle techniek geïntegreerd zoals hersenen in het hoofd: zonder zichtbaar te zijn, zorgen ze voor een buitengewoon intelligente keuken. Een plezier om in te werken, hoewel u dat zeker niet als werken zult ervaren. En omdat alles zo handig is verborgen, valt het pure design van de SieMatic S1 des te meer op.

SieMatic S1

SieMatic keukens - SieMatic S2

Greeploze keukens zijn van deze tijd, maar SieMatic maakt die al sinds 1960. Alle SieMatic ervaring vindt u terug in de SieMatic S2. Mooi van buiten maar ook van binnen, in de laden, uittrekelementen en kastinterieurs. Puur design, geavanceerde techniek, ongekende luxe en een rijke uitstraling.

SieMatic S2

SieMatic keukens - SieMatic S3

Met de nieuwe SieMatic S3 haalt u design in huis. En u bent de ontwerper. Door te kiezen uit zeven kleuren en verschillende materialen voor de onderdelen, bepaalt u zelf de look van uw nieuwe keuken. Een keuken als deze kan natuurlijk niet zonder de apparatuur van AEG. Er is nu een complete S3-K in de Limited Edition voor slechts € 12490,-. Dat is heel veel keuken voor zo'n prijs.

SieMatic S3

SieMatic BeauxArts collectie

Nog nooit had een keuken zo veel geschiedenis. Aan het einde van de 19e eeuw zochten succesvolle Amerikaanse ondernemers een architectuurstijl die uitdrukking gaf aan hun welstand. Hun wensen werden vervuld door jonge architecten die studeerden aan de École des Beaux Arts in Parijs. Zij importeerden een nieuwe stijl in architectuur en ruimtelijke vormgeving, die werd vernoemd naar de beroemde kunstacademie. Meer over SieMatic BeauxArts en SieMatic BeauxArts 02.

SieMatic BeauxArts

Wees welkom

Bij Keur Keukens krijgt u niet enkel een uiterst stijlvolle SieMatic keuken, maar bent u ook verzekerd van onze unieke montage en beste service. Laat u overtuigen door ervaringen van honderden klanten. Bekijk onze bijzonder hoge klanttevredenheid en lees over ons familiebedrijf. Het is een eerste begin van kennismaking. Deze zetten wij graag voort in onze showroom, waar inspiratie en advies hand in hand gaan. Wees welkom in Haarlem.