Keukens met 'n 9+

Wilt u een smaakvolle keuken, maar géén gepeperde rekening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze moderne showroom bieden wij u volop inspiratie over kleuren, opstellingen, soorten materialen en typen keukenapparatuur. Ons aanbod keukens is breed: van goedkopere kwaliteitskeukens van DBselect tot luxe keukens van SieMatic. Bij Keur Keukens profiteert u altijd van direct de scherpste prijs, deskundig advies, eigen montage en beste service. Dit zorgt er voor dat wij een keukenzaak zijn met één van de hoogte klantwaarderingen van Nederland!

Van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Haarlem!

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
Showroom Keur Keukens Haarlem
Showroom Keur Keukens Haarlem
Luxe houten keuken in landelijk moderne stijl
SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem

Hoge klantwaardering

Wij enquêteren enkele weken na oplevering al onze klanten. Deze enquête geeft ons dé informatie die van belang is om onze huidige werkwijze te toetsen aan het uiteindelijke resultaat. Deze enquête geeft aan dat Keur Keukens een hoge mate van klantentevredenheid weet te bewerkstelligen. Iedere dag blijven we uiterst scherp om onze mensen en onze dienstverlening op een nog hoger niveau te krijgen.
Naast onze enquete geven klanten op reviewsites ook volop blijk van hun waardering voor onze werkwijze. Zo krijgen wij op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl gemiddeld een 9,8 voor onze producten en dienstverlening!

Lees ervaringen van onze klanten
Uw keuken kopen in vertrouwen

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Wij geven u graag een indruk van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Bij ons kunt u kennis maken met de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Ook kunt u van ons vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening verwachten. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel welke de consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

SieMatic keuken