Jouw oude waterkoker is een Quooker waard! Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Gedreven, persoonlijk en deskundig

Het team SieMatic adviseurs van Keur Keukens Haarlem staat voor u klaar om u in alle rust te adviseren over uw SieMatic keuken.

Onze voor SieMatic opgeleide adviseurs kennen tot in detail de facetten van het veelzijdige en unieke karakter van SieMatic.
Graag stellen zij zich aan u voor …

Cornelis-van-Dalfsen

SieMatic showroom is een belevenis

“Een keuken kopen is bij ons een belevenis. Klanten die op zoek zijn naar exclusieve, individuele designkeukens worden in onze showroom warm onthaald. Hier vind je onze SieMatic concepten met al hun aansprekende bijzonderheden op hun mooist gepresenteerd.”

“Ik vind het leuk om klanten in onze mooie showroom te mogen verwelkomen, waar de exclusiviteit en de mooie materialen van SieMatic optimaal tot hun recht komen. In deze rijke, warme ambiance breng ik de toegevoegde waarde van Keur Keukens in de praktijk. Dat inspireert mij dagelijks.”

- Cornelis van Dalfsen, teamleider verkoop

Met SieMatic opgegroeid

Joanne is enthousiast over het merk SieMatic. Dat enthousiasme heeft ze van huis uit meegekregen: “Mijn ouders hadden een SieMatic keuken. Toen de keuken 38 jaar stond besloten ze een nieuwe keuken te nemen. De kwaliteit was nog uitstekend, maar de indeling was wat gedateerd.”

“Die kwaliteit kenmerkt SieMatic. Misschien is de aanschafprijs hoger dan een gemiddelde keuken, de kwaliteit is dat zeker ook.”

Niet alleen de kwaliteit spreekt Joanne aan: “Ik vind het leuk dat SieMatic werkt met lifestyles. De Urban is geen keuken, maar een meubel geïntegreerd in de woning. Zo kunnen wij helpen om van de keuken het mooiste meubel in huis te maken.”

- Joanne Grisnich, SieMatic adviseur

Persoonlijk deskundig advies

Benieuwd naar de mogelijkheden die SieMatic u biedt? Bezoek dan onze inspirerende showroom en laat u deskundig adviseren.

We helpen u in alle rust, op een transparante en heldere manier. Persoonlijk en betrokken …

Bezoek de showroom

SieMatic-verkoopadviseurs-Haarlem-Keur-Keukens