Menu

Maak een afspraak

Keur Keukens

  • Zondag Gesloten
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 10:00 - 21:00 uur (koopavond)
  • Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Neem contact op

Moderne keukenspecialist die u volledig ontzorgt

Keur Keukens in de Haarlemse Waarderpolder is in Haarlem en omgeving een gevestigde naam. Keur is een modern, kleinschalig bedrijf met een breed aanbod keukens in allerlei stijlen. Klanten uit de wijde omgeving van Haarlem en Amsterdam bezoeken onze schitterende, in industriële stijl vormgegeven showroom.

Showroom Keur Keukens Haarlem

Alles met eigen mensen

Wat Keur Keukens tot een bijzonderheid maakt, is onze manier om u als klant volledig te ontzorgen. Bij Keur Keukens bent u verzekerd dat het complete traject van aankoop tot en met montage, service en eventuele garantie uitstekend wordt geregeld.

Omdat het onze bewuste keuze is om alles te doen met eigen, door onszelf opgeleide gemotiveerde mensen, houden we ook de volledige regie over de uitvoering van uw keuken. Daar waar anderen zeggen van A tot Z kwaliteit te bieden, doet Keur Keukens dit ook echt.

Het maakt Keur Keukens, onderdeel van DB Keukens, tot het betrouwbaarste adres in de wijde omtrek.

Showroom Keur Keukens Haarlem

SieMatic keukens en vele andere merken

Naast vele andere keukenmerken verkoopt Keur Keukens ook keukens van het toonaangevende merk SieMatic.

Deze keukens kenmerken zich door unieke ontwerpen, zowel in kleuren, materiaalgebruik en opstelling. Keukens die met hun uitstraling perfect passen in stedelijke interieurs, en aansluiten bij de ‘urban’ trend om keukens en woonkamers te integreren.

U zult zich thuis voelen in deze keukens. Modern design, transparantie, een ontwerp voor meerdere gebruikers en een naadloze fit met moderne interieurs, kenmerken deze bijzondere keukens.

SieMatic keukens zijn geen gewone keukens, maar ware interieurstukken, waarin functie en ontwerp moeiteloos in elkaar overvloeien.

SieMatic keukens in Haarlem
Showroom Keur Keukens Haarlem

Individualistisch, eigentijds en eigenzinnig

De collectie keukens van Keur Keukens is met zorg samengesteld. Ons uitgangspunt is geweest om u zo’n ruim mogelijke keuze te bieden binnen een brede collectie van keukenstijlen en prijsklassen.

Wat Keur Keukens kenmerkt, is onze drive om al uw persoonlijke wensen perfect mogelijk door te voeren. Zo ontstaan de schitterendste keukens met een individueel karakter, eigenzinnig en altijd actueel. Onze ontwerpers zien het als een leuke uitdaging om samen met u tot een bijzonder ontwerp te komen.

Modern – van woonboerderij tot stedelijke loft

Onze collectie keukens is breed qua stijl en prijsklassen en richt zich op allerlei soorten woningen en woningontwerpen. Van landelijke woonboerderijen tot stedelijke lofts en alles wat er tussen zit.

Een deel van onze keukencollectie is in het bijzonder toegesneden op moderne appartementen in verstedelijkte gebieden, bijvoorbeeld met extra hoge kasten voor hoge grachtenpanden.

Zoekt u een moderne keuken voor uw moderne en eigentijdse interieur, volledig ingevuld naar uw persoonlijke wensen, dan biedt Keur Keukens u zeker ruime keuze.

Moderne design keuken met eiland en kastenwand
Tijdloze rechte keuken met kast

Rijke historische betekenis

Ooit begon Piet Keur in 1923 aan het Spaarne een zand- en grindhandel, die uitgroeide tot Keur bouwmaterialen en later ook keukens leverde. Samen met de andere historische panden aan het Spaarne zoals de Droste fabrieken, behoren deze gebouwen tot de indrukwekkende monumentenlijst van het mooie, bruisende Haarlem.

Keur Keukens bruist mee en is hard op weg om één van de toonaangevendste keukenzaken te worden van Noord-Holland.