• 9,6 uit 346 klantreviews
 • 10 jaar garantie op onze montage
 • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Altijd actuele SieMatic showroom en unieke werkwijze

Graag heten wij u welkom in onze warme, sfeervolle en moderne showroom met SieMatic keukens.

Hier vindt u altijd de actueelste SieMatic presentaties met de nieuwste materialen, kleuren en technieken. Een unieke ambiance waarin vormgeving en innovatieve opstellingen toonaangevend zijn.

De werkwijze van Keur Keukens, onderdeel van de landelijke DB Keukens, is totaal anders dan wat u gewend bent van andere SieMatic keukens dealers. Bij ons kunt u vertrouwen op de beste montage, perfecte service en jarenlang zorgeloos keukenplezier.

Maak een afspraak

SieMatic-by-Keur-logo

"Hoogstaande kwaliteit gecombineerd met uniek design. SieMatic heeft alles in huis voor uw individualistische ontwerp. Ik adviseer u graag in alle rust over uw persoonlijke SieMatic keuken."

- Joanne, SieMatic adviseur

Joanne Grisnich

"Als Siematic verkoopadviseur begeleid ik u graag naar uw droomkeuken, waarin elk aspect zorgvuldig wordt verzorgd. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat u inspireren door het unieke design en de hoge kwaliteit van Siematic."

- Gerben, SieMatic adviseur

Gerben Beerendonk

"Ontdek de vele mogelijkheden van Siematic, waar functionaliteit en stijl naadloos samenkomen. Samen creëren we de keuken waar u elke dag van zult genieten."

- Nathan, SieMatic adviseur

Nathan Nieuwenhuis
Ontwerp-keuken
SieMatic-adviseur-1

Nieuw in onze showroom: veelbelovende greeploze keuken Pure SLX

Onze SieMatic keukens showroom weerspiegelt alle recente aanpassingen in het SieMatic repertoire van kleuren en materialen. Een innovatie die eruit springt, is de allernieuwste greeplijst van de SieMatic Pure SLX, een greeploze keuken van hoog niveau.

Hij wordt schitterend uitgelicht in de nieuwste kleur kiezelgrijs. Het schuin afgewerkte front pakt uiterst comfortabel vast en is aan de achterzijde voorzien van verlichting zodat er een mooi schaduwspel ontstaat.

Deze unieke keuken heeft ook greeploze apparatuur. De greeploze Miele combi-magnetron en koelkast openen elektrisch, zodat u alle comfort geniet. Ervaar het zelf!

SieMatic Pure SLX greep
SieMatic-SLC-keuken

Keur Keukens, erkend SieMatic dealer

Wanneer u onze SieMatic showroom binnenstapt, wordt u ondergedompeld in een compleet andere ambiance waarin de nieuwste SieMatic keukens in alle luister gepresenteerd worden.

In een wereld van warme, natuurlijke materialen beleeft u de SieMatic lifestyle concepten als inspiratiebronnen van vernuftig design en exclusief materiaal gebruik. Die lifestyles houden niet op bij luxe keukens, ze omvatten complete interieurs.

Lifestyles vormen de inspiratiebronnen voor de verschillende SieMatic concepten:

Elk concept is uniek in ontwerp, materiaal- en kleurgebruik maar altijd actueel. Zo kunt u de nieuwste SieMatic Pure SLX met zeer verfijnd 6 millimeter dun werkblad bewonderen.

Welke lifestyle sluit aan bij uw manier van leven? U kunt ook stijlen mixen. Onze keukenadviseurs begeleiden u graag naar een perfecte aankoop.

SieMatic keukens in Haarlem
SieMatic-Pure-SLX-impression
SieMatic-Classic-lifestyle
SieMatic Classic interieur met natuursteen en klassieke elementen

De beste SieMatic dealer

Vraagt u zich af: welke SieMatic dealer is het beste?
Het antwoord is duidelijk: Keur Keukens in Haarlem, regio Amsterdam.

Keur Keukens onderscheidt zich sterk van andere SieMatic keukenzaken met een unieke werkwijze om u als klant volledig te ontzorgen.

Omdat het onze bewuste keuze is om alles te doen met eigen, door onszelf opgeleide mensen, houden we ook de volledige regie over de uitvoering van uw keuken. Dat vertaalt zich in hoge klanttevredenheid.

Voor een SieMatic keukens beoordeling, bezoek diverse onafhankelijke reviewsites.

Showroom Keur Keukens Haarlem
SieMatic-showroom-Haarlem-Keur-Keukens

Keur Keukens onderscheidt zich door:

 • Aparte SieMatic showroom waarin actuele SieMatic concepten in een inspirerende ambiance worden gepresenteerd als onderdeel van een totaal interieur
 • Brand Room met uitgebreide presentatie fronten in kunststof, fineer, simi-lak, smartlak en lak. Met uitzondering van fineer vindt u deze ook terug in de SieMatic showroomkeukens. Smartlak voorziet de oppervlaktes van de keukenfronten van een laklaag. Lak is een premium lakafwerking waarbij front het rondom gelakt is, inclusief zijkanten
 • Gecertificeerd SieMatic dealer met verkopers die regelmatig worden getraind om u perfect te kunnen begeleiden op weg naar uw droomkeuken
 • Transparante werkwijze waarin openheid centraal staat
 • Creativiteit in het ontwerpen van keukenconcepten
 • Tijd en rust om uw perfecte SieMatic samen te stellen
 • Keukenapparatuur van bekende merken
 • Materials Center met uitgebreide werkbladpresentatie en grote sortering tegels
 • Greeplijst presentatie met verschillende greeplijsten
 • MultiMatic ruimte-indeling concepten
 • Perfecte service vooral ook in het traject na-handtekening
 • Beste keukenmontage door eigen professionals
 • Alles onder 1 dak, van advies tot levering en montage
 • Unieke werkwijze met vier ijzersterke beloftes
 • Hoogste klanttevredenheid, lees het op reviewsites
 • Bewezen reputatie voor SieMatic keukens Haarlem met jarenlange ervaring
SieMatic-Pure-wit-eiland

Een SieMatic keuken van Keur Keukens belooft uitmuntend keukendesign en jarenlang zorgeloos keukengenot. Als familiebedrijf streven wij naar uitsluitend tevreden klanten.

MultiMatic in onze showroom

Uitmuntend keukendesign omvat bij SieMatic het soepele samenspel tussen buiten en binnen.

Want onder werkbladen en achter fronten gaat de waardevolle kern van een SieMatic schuil: de interieursystemen, die zowel door hun schoonheid als hun intelligente indeling overtuigen. En door zowel hun harmonieuze materiaalkeus als hun uitmuntende kwaliteit.

Maar vóór alles: door hun liefde voor het detail

SieMatic-Urban-keuken-met-eiland
SieMatic-MultiMatic-interieursysteem

Bij Keur Keukens vindt u het complete Multimatic concept gepresenteerd. Hier ervaart u de vrijheid die u bij SieMatic hebt om uw persoonlijke keuzes te maken ten aanzien van uw keukenindeling.

U bewondert MultiMatic bijvoorbeeld als onderdeel van een keukeneiland. U doet inspiratie op voor alle mogelijke lade-indelingen die plaats geven aan uw kookbenodigdheden. Van kruidenpotjes tot complete messenblokken en andere persoonlijke keukenaccessoires waar u uw keuken graag mee verrijkt.

SieMatic Urban Style

De SieMatic Urban Style is ooit ontworpen om geplaatst te kunnen worden in city interieurs. Lofts, stadse appartementen en etages van herenhuizen. De Urban Style omvat ware meubelstukken die keuken en woonkamer slim en modern integreren.

De keuken met kastenwand met de kenmerkende open vakken is er een voorbeeld van.

Ook de SieMatic 29 is een aansprekend voorbeeld van de Urban Style. Deze als dressoir uitziende keuken is vroeger vormgegeven als moderne vertolking van een ouderwetse keukenkast waar op werd gekookt.

Dit dressoir omvat een complete keuken anno nu zonder dat je dat idee hebt.

Lees meer over de SieMatic Urban Style.

SieMatic keuken in Urban stijl, met hoge kast en eiland

SieMatic Pure collection

De SieMatic Pure Collection biedt opties die ver boven gewone keukenindelingen uitstijgen en haast onbegrensde mogelijkheden verschaffen, welke ruimte of budget u dan ook tot uw beschikking hebt.

De strakke afwerking van de SieMatic Pure laat hoogwaardige materialen optimaal tot hun recht komen. Bijzonder kenmerkend is de 2 centimeter dunne lijst die de geïntegreerde elementen omkadert in een ‘Frame Design’. 

Lees meer over de SieMatic Pure Collection.

SieMatic-Pure-SLX

SieMatic Classic collection

De SieMatic lifestyle Classic verbindt op unieke wijze historie met de moderne tijd. Fijnzinnige ontwerpen worden verrijkt met extravagante elementen.

De combinatie van moderne elementen zoals glas en glanzende materialen brengen lichtheid en transparantie aan kenmerkende klassieke details zoals geprofileerde fronten.

Lees meer over de SieMatic Classic Collection.

SieMatic Classic Collection: keuken met eiland in de Beauxarts SE stijl en met mat zwarte kasten

Wij werken samen met

Deskundig advies en een professioneel keukenontwerp

Er zijn SieMatic keukenverkopers en er zijn SieMatic adviseurs. Het verschil zult u snel merken wanneer het gaat om individuele oplossingen voor de indeling, uitvoering en inrichting van uw keuken.

SieMatic keukens prijzen netto en gespecificeerde offerte
Hebt u concrete plannen voor de aanschaf van een keuken, dan maken wij op basis van een persoonlijk gesprek een ontwerp. Ook stellen we een heldere, gespecificeerde offerte met nettoprijzen op, afgestemd op uw persoonlijke wensen en leefomgeving.

SieMatic-Pure-wit-eiland
SieMatic keuken met zwevend schap in frame design

Deskundig adviseurs met gevoel voor stijl
Uw keuken moet geen eiland zijn in uw huis, maar juist onderdeel van de totale woonbeleving, aansluitend bij uw persoonlijke lifestyle. Onze deskundige adviseurs zijn thuis in de belevingswereld van SieMatic. Samen met u creëren zij een leefomgeving waarin luxueuze designkeukens en woonruimtes volledig met elkaar in harmonie zijn.

Wij verheugen ons erop voor u aan de slag te gaan!

Afspraak plannen

Ervaar onze SieMatic expertise

De beslissing om een nieuwe keuken te kopen, is het begin van een spannend proces. Het is leuk om te doen, maar wordt ook vaak door onzekerheid omgeven.

Vooral als u voor het eerst met dit proces te maken heeft, of als de laatste keer lang geleden is.

Bij ons kunt u zich een uitgebreid beeld vormen van tijdloos elegant keukendesign, ambachtelijk vakmanschap en de modernste technologie. Want wij zijn altijd op de hoogte: onze SieMatic showroom krijgt zeer regelmatig een update.

En onze SieMatic keukenontwerpers doorlopen regelmatig training.

Maak verder kennis met onze SieMatic adviseurs.

SieMatic-adviseur-1
SieMatic SLX hoekkeuken met eiland in kiezelgrijs

Met SieMatic heeft u enorm veel mogelijkheden om een chique keuken te realiseren. Een tijdloos elegante keuken met een langere levensduur waar u lang tevreden mee zult zijn.

SieMatic heeft keukens in alle designstijlen met een schier eindeloze keuze aan kastuitvoeringen en indeelmogelijkheden.

Hoe meer er te kiezen valt, hoe belangrijker het wordt om goed advies te krijgen tijdens alle keuken inspiratie.

Bij ons bent u zeker van een speciaal opgeleide SieMatic keukenadviseur die al uw wensen en verwachtingen meeneemt in een persoonlijk plan.

Zodat we u optimaal kunnen adviseren en een keuken kunnen ontwerpen die in alle opzichten voor u ideaal is. Individueel Design van SieMatic.

Welkom in onze showroom

Herkent u uw lifestyle in het uitmuntende keukendesign van SieMatic? Zoekt u een degelijke partner die u jarenlang ontzorgt met uitstekende service? Dankzij onze unieke werkwijze doet u de beste aanschaf voor jaren.

Wij nodigen u uit om persoonlijk kennis te maken met het merk SieMatic èn Keur Keukens. U bent van harte welkom in onze showroom om nog veel meer details te ontdekken en uw nieuwe keuken en interieur alvast aan den lijve te ervaren.

U kunt ook de website van SieMatic Nederland bezoeken voor extra informatiemateriaal of gebruikmaken van het digitale keukenadvies.

Wij adviseren u graag en verheugen ons op uw bezoek!

Het SieMatic team
By Keur Keukens

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,6
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
SieMatic-Pure-SLX-zwart-eiland-keuken