Menu

Maak een afspraak

Ontdek de SieMatic Pure Collection

Keur Keukens is al jaren een vertrouwd adres voor SieMatic keukens. In onze showroom ontdekt u de schoonheid van de SieMatic PURE Collection. U vindt altijd de nieuwste ontwerpen sfeervol gepresenteerd.

Tijdens een bezoek aan onze SieMatic keukens showroom maakt u kennis met onze unieke werkwijze die u jarenlang zal ontzorgen. Vanaf de aanschaf van uw SieMatic keuken, het traject na-handtekening tot en met perfecte montage en service.

Bekijk ook de andere SieMatic stijlen, blader door de online folder, lees meer over ons bedrijf of maak een showroomafspraak voor meer informatie en inspiratie.

SieMatic-Pure-SLX

De nieuwste SieMatic PURE SLX met innovatieve greeplijst

Een keuken die eruit springt en die schitterend gepresenteerd staat in onze showroom, is de allernieuwste greeploze keuken, de SieMatic PURE SLX.

Deze keuken van hoog niveau wordt uitgelicht in de nieuwste kleur kiezelgrijs en is voorzien van de nieuwste greeploos techniek.

Het schuin afgewerkte front pakt uiterst comfortabel vast en is aan de achterzijde voorzien van verlichting zodat er een mooi schaduwspel ontstaat. Deze unieke keuken heeft ook greeploze apparatuur.

De greeploze Miele combi-magnetron en koelkast openen elektrisch bijvoorbeeld, zodat het aanzicht van de keuken ultrastrak is en de gebruiker profiteert van optimaal comfort bij het openen en sluiten.

SieMatic staat van oudsher bekend om haar verfijnde afwerkingstechnieken. Ook in deze nieuwste SieMatic PURE SLX zie je weer de superieure afwerkingstechnieken terug.

SieMatic SLX hoekkeuken met eiland in kiezelgrijs
SieMatic-Pure-SLX-greep

Wat maakt SieMatic PURE zo uniek?

Lifestyles vormen de inspiratiebronnen voor de verschillende SieMatic concepten. De SieMatic lifestyle PURE laat zich het best omschrijven als een compleet ruimteconcept.

Met veel creatieve mogelijkheden worden keukenfuncties van de SieMatic lifestyle PURE perfect en subtiel geïntegreerd in de architectuur van de woonomgeving. De SieMatic PURE maakt ruimtes tot eilanden van rust met de keuken als levendig middelpunt van kookomgeving en woonruimte.

Het elegante, minimalistische design van de meubelen uit de SieMatic lifestyle PURE is voortreffelijk. Kenmerkend voor de PURE is:

 • Royale vormen
 • Met gevoel gekozen kleuren
 • Het vermijden van teveel decoratieve elementen
 • Uitgebalanceerd dialoog tussen lijnen en vlakken
 • Dunne lijst die de meubels omkadert in een Frame Design
 • Metallic materialen
 • Edel hout
 • Genuanceerde laktinten
 • Uitgekiende materiaalcombinaties

Het minimalistische design accentueert SieMatics liefde voor detail, de mate van vervolmaking en de waarde van de materialen, of het nu om de oppervlakken van de meubelen gaat als om hun interieur.

Want ook achter elke deur en lade schuilen materiaalcombinaties die zorgen voor een fascinerende harmonie in vorm en kleur, van buiten en van binnen.

Zo ontstaan puristische keukens, van technisch-koele greeploze witte keukens tot huiselijk-warme moderne keukens met hout.

SieMatic-SLC-keuken
SieMatic-PURE-lifestyle
SieMatic-PURE-lifestyle

Uw dromen verwezenlijkt met goed advies

De complete indelingsconcepten van SieMatic staan voor tijdloos elegante leefruimtes. Functionaliteit gaat altijd hand in hand met hoogwaardig design en individuele zelfexpressie krijgt alle ruimte.

De ruimteconcepten van de SieMatic PURE stijgen ver boven gewone keukenindelingen uit en verschaffen haast onbegrensde mogelijkheden, onafhankelijk van de beschikbare ruimte en budget.

Van geraffineerde integratie, van combinaties tussen hoge kasten met boven- en onderkasten die overkomen als één meubelelement, terwijl tegelijkertijd deze keuken aan de hoogste technische eisen van tegenwoordig voldoet.

SieMatic-Pure-SLX-kookeiland
SieMatic-Pure-SLX-keramiek

Het raffinement zit hem in het puristische uiterlijk die hoogstaande techniek herbergen, zoals de SieMatic greeploos met deuren en laden die zich door lichte druk automatisch openen of inschuifbare deuren die elektrische apparaten na gebruik onzichtbaar maakt.

De opties van de SieMatic PURE onthullen de blijvende waarde van exclusieve materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.

Onze voor SieMatic opgeleide adviseurs kennen tot in detail de facetten van het veelzijdige en unieke karakter van de SieMatic Pure.

Door goed in te gaan op uw wensen openen ze nieuwe speelruimte om uw persoonlijke ideeën te ontwerpen en te realiseren.

SieMatic Pure met frame design

Welkom bij Keur Keukens

Keur Keukens onderscheidt zich sterk van andere SieMatic keukenzaken met een unieke werkwijze om u als klant volledig te ontzorgen.

Omdat het onze bewuste keuze is om alleen te werken met eigen, door onszelf opgeleide mensen, houden we ook de volledige regie over de uitvoering van uw keuken. Dat vertaalt zich in hoge klanttevredenheid.

Voor een SieMatic keukens beoordeling, bezoek diverse onafhankelijke reviewsites.

Maak verder kennis met onze SieMatic adviseurs.

SieMatic-verkoopadviseurs-Haarlem-Keur-Keukens
SieMatic keukens in Haarlem

Keur Keukens onderscheidt zich van overige SieMatic keukens dealers door: 

 • Aparte SieMatic showroom waarin actuele SieMatic concepten in een inspirerende ambiance worden gepresenteerd als onderdeel van een totaal interieur
 • Brand Room met uitgebreide presentatie fronten in kunststof, fineer, simi-lak, smartlak en lak. Met uitzondering van fineer vindt u deze ook terug in de SieMatic showroomkeukens. Smartlak voorziet de oppervlaktes van de keukenfronten van een laklaag. Lak is een premium lakafwerking waarbij front het rondom gelakt is, inclusief zijkanten
 • Gecertificeerd SieMatic dealer met verkopers die regelmatig worden getraind om u perfect te kunnen begeleiden op weg naar uw droomkeuken
 • Transparante werkwijze waarin openheid centraal staat
 • Creativiteit in het ontwerpen van keukenconcepten
 • Tijd en rust om uw perfecte SieMatic samen te stellen
 • Keukenapparatuur van bekende merken
 • MaterialCenter met uitgebreide werkbladpresentatie en grote sortering tegels
 • Greeplijst presentatie met verschillende greeplijsten
 • MultiMatic ruimte-indeling concepten
 • Perfecte service met name ook in het traject na-handtekening
 • Beste keukenmontage door eigen professionals
 • Alles in eigen beheer, van advies tot service na montage
 • Unieke werkwijze met vier ijzersterke beloftes
 • Hoogste klanttevredenheid, lees het op reviewsites
 • Bewezen reputatie voor SieMatic keukens Haarlem met jarenlange ervaring
Greeploze SieMatic PURE keuken met houten kastenwand

Een SieMatic keuken van Keur Keukens belooft uitmuntend keukendesign en jarenlang zorgeloos keukengenot. Als familiebedrijf streven wij naar uitsluitend tevreden klanten.

SieMatic Pure keuken met frame design, in rechte opstelling

Wij brengen uw levensstijl tot uitdrukking met individueel maatwerk

SieMatic keukens sluiten altijd aan bij uw persoonlijke lifestyle. Daarom is elke SieMatic individueel maatwerk dat vanaf de grond tot stand komt in een keukenconcept, passend in uw ruimte en aansluitend bij uw levensstijl.

De onbetwiste innovatiekracht, de prestigieuze uitstraling en de vergaande verpersoonlijking van de SieMatic PURE maken de keus voor SieMatic tot een vanzelfsprekende keus. Een keus die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Daarom zijn SieMatic keukens anders dan anders.

SieMatic-PURE-lifestyle
SieMatic-PURE-lifestyle
SieMatic keukens

SieMatic Interieursystemen vervolmaken uitmuntend keukendesign

Uitmuntend keukendesign omvat bij SieMatic het soepele samenspel tussen buiten en binnen.

Want onder werkbladen en achter fronten gaat de waardevolle kern van een SieMatic schuil: de interieursystemen, die zowel door hun schoonheid als hun intelligente indeling overtuigen. En door zowel hun harmonieuze materiaalkeus als hun uitmuntende kwaliteit.

Ontdek de schoonheid van:

 • Gepatenteerde SieMatic Multifunctionele Rails
 • Multimatic opbergsysteem
 • Individuele kastindelingsystemen
 • SieMatic Floating Spaces Wandpaneelsysteem

 Overtuigend door hun liefde voor het detail.

1. Gepatenteerde SieMatic Multifunctionele Rails voor kasten

De gepatenteerde SieMatic Multifunctionele Rails maken het mogelijk om ruimte optimaal te benutten. Ze helpen u om een optimale sortering van uw keukengerei te bereiken. Dit SieMatic interieursysteem is beschikbaar voor ieder SieMatic-kastelement en elke deur.

SieMatic-MultiMatic-interieursysteem
SieMatic-Pure-SLX-opbergen

2. Ervaar het comfort van MultiMatic in onze showroom

Bij Keur Keukens vindt u het complete Multimatic concept gepresenteerd. Hier ervaart u de vrijheid die u bij SieMatic hebt om uw persoonlijke keuzes te maken ten aanzien van uw keukenindeling.

Dankzij het uiterst flexibele SieMatic interieursysteem Multimatic kunt u hoge, boven- en onderkasten systematisch en individueel inrichten. Zo haalt u meer uit uw keuken en verspilt u geen kostbare centimeters.

U bewondert MultiMatic bijvoorbeeld als onderdeel van een keukeneiland. U doet inspiratie op voor alle mogelijke lade-indelingen die plaats geven aan uw kookbenodigdheden. Van kruidenpotjes tot complete messenblokken en andere persoonlijke keukenaccessoires waar u uw keuken graag mee verrijkt.

3. Individuele indeling van uw kasten

Voor de individuele uitrusting van keuken- en voorraadladen staan eveneens verscheidene SieMatic-systemen ter beschikking.

Met een duidelijk herkenbare grafische vormgeving is het aluminium interieur een lust voor het oog. Voor die uitstraling zorgt de innovatieve materiaalcombinatie van aluminium, licht eiken, donker rookkastanje en porselein, plus de tot in detail perfect uitgevoerde afwerking.

Met intelligente hedendaagse oplossingen zoals de geïntegreerde USB-aansluiting krijgt uw keuken nog meer waarde. De indeling en uitrusting van het aluminium systeem kan naar individuele wens worden samengesteld.

SieMatic Pure SLX greep
SieMatic keuken met zwevend schap in frame design

4. Elegante wandpanelen laten keuken in woonkamer overgaan

Uniek bij de SieMatic PURE is de elegante oplossing om keukens te laten overgaan in leefgedeeltes, het SieMatic FloatingSpaces Paneelwandsysteem. De wandpanelen kunnen ook als deuren van de keukenkastelementen worden ingezet.

Optisch ontstaat zo een elegante eenheid van zithoek en eetgedeelte tot in de volledig uitgeruste open keuken met al zijn functionaliteiten.

De wandpanelen zijn tot op de millimeter nauwkeurig leverbaar zijn en beschikbaar in de meeste soorten oppervlakken van het SieMatic-programma. Soms worden bovenkasten ook vervangen door het SieMatic FloatingSpaces Paneelsysteem om ruimte te geven aan accessoires of een geïntegreerd afzuigsysteem.

SieMatic-Pure-wit-eiland

Kies sfeer met SieMatic Color System

Het SieMatic Color System is ontwikkeld om in een keuken verschillende materialen en deurfronten genuanceerd te combineren en de gewenste harmonie te creëren. Want kleur is een belangrijk designelement omdat het een bepaalde sfeer oproept.

Kleuren bepalen deels of een ruimte wordt ervaren als gastvrij, elegant, royaal, koel of comfortabel. Grijze landelijke keukens doen nu eenmaal anders aan dan zwarte moderne keukens of witte hoogglans keukens.

Aantrekkelijke kleuren uit het SieMatic Color System in mat en glanzend maken het mogelijk om meubelelementen uit het complete SieMatic-programma onderling te combineren. Zo ontstaat een wereld van harmonie.

SieMatic ColorSystem, combineer meubelen uit het hele SieMatic assortiment
SieMatic keukens in Haarlem

Waar SieMatic keuken kopen? Kom langs!

Herkent u uw lifestyle in de SieMatic PURE? Zoekt u een degelijke partner die u jarenlang ontzorgt met uitstekende service? Dankzij onze unieke werkwijze doet u de beste aanschaf voor jaren.

Wij nodigen u uit om persoonlijk kennis te maken met het merk SieMatic én Keur Keukens.

U bent van harte welkom in onze showroom om nog veel meer details te ontdekken en uw nieuwe keuken en interieur alvast persoonlijk te ervaren.

Wij adviseren u graag en verheugen ons op uw bezoek!

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
SieMatic-showroom-Haarlem-Keur-Keukens