Menu

Maak een afspraak

SieMatic Mondial laat modern keukendesign ver achter zich

Keukens met haast eindeloze weelde en luxe vindt u in SieMatics nieuwste stijlwereld: SieMatic Mondial. Deze keukens kenmerken zich door expressief design en laten modern keukendesign ver achter zich liggen. Strakke lijnen zijn nog steeds een belangrijk element binnen deze stijlwereld en ze worden gecombineerd met de speelse levendigheid van ronde, organische vormen.

Bijzondere, expressieve vormen

SieMatic Mondial is het antwoord op een tijd waarin vormgeving super strak is en ons leven snel en efficiƫnt is georganiseerd. De ronde, organische vormen geven een zacht accent aan luxe keukens die in de basis strak zijn maar niet als zakelijk en kil mogen aanvoelen. Bijzondere vormen horen echt bij deze stijl SieMatic keuken. Ronde werkbladen zijn de aandachtstrekkers, net zoals ronde tafels. Openheid ontstaat door gebruik van glazen vitrines.

Link met architectuur

Kenmerkend voor SieMatic Mondial is ook dat deze lifestyle past binnen een context van architectuur. Steen, zoals composiet en keramiek, wordt veelvuldig toegepast op een manier die vooral heel aanwezig, sprekend en levendig is met overdadige aderingen en aanwezige structuren.

Uitgesproken tinten

In de luxe, weelderige keuken beperkt SieMatic het kleurgebruik zeker niet tot chique zwart. De kleuren in SieMatic Mondial zijn uitgesproken. Rood wordt toegepast evenals groen. De kleurschakeringen zijn eindeloos. Bijzondere, opvallende kleuren ook.

Eigen plek binnen designlandschap

SieMatic Mondial is een unieke stijlwereld naast de andere stijlwerelden van SieMatic. Zien we in de Urban veel openheid door gebruik van open vakken, neigt de SieMatic Classic naar het klassieke en kan het niet strak genoeg zijn in de SieMatic Pure, SieMatic Mondial heeft met haar organisch vormgebruik een eigen plaats binnen het design landschap. Aan kleuren, weelde en luxe komt hier geen einde. De speciaal ontworpen kastdeur met greep geeft SieMatic Mondial een eigen accent, uitsluitend voorbehouden aan de greeploze keukens van SieMatic Mondial.

SieMatic keuken showroom

Raakt de SieMatic Mondial uw hart? Wilt u geen zorgen hebben over montage en service? Keur Keukens scoort hoog op klanttevredenheid. Ontvang binnen 3-5 werkdagen ons mooie keuken inspiratiemagazine.