Jouw oude waterkoker is een Quooker waard! Klik hier

Menu

Maak een afspraak

SieMatic URBAN: Actueel in showroom, vertrouwde werkwijze

In en rondom Amsterdam is Keur Keukens een begrip voor SieMatic keukens. In onze moderne, onlangs gerenoveerde showroom ontdekt u de SieMatic URBAN collectie, de lifestyle die ooit ontworpen werd voor stadse woningen. U vindt altijd de nieuwste ontwerpen sfeervol gepresenteerd.

U maakt kennis met onze unieke werkwijze die u jarenlang zal ontzorgen. Vanaf de aanschaf van uw SieMatic keuken, het traject na-handtekening tot en met perfecte montage en service.

Bekijk ook de andere SieMatic stijlen, blader door de online folder, lees meer over ons bedrijf of maak een showroomafspraak voor meer informatie en inspiratie.

SieMatic keuken in Urban stijl, met hoge kast en eiland

De URBAN als onderdeel van totaal interieur

Kenmerkend voor onze showroom is dat onze opstellingen altijd actueel zijn en getoond worden in een inspirerende ambiance.

Nieuwe houtafwerkingen, elegante metalen randen voor werkbladen en de nieuwe SieMatic AntiPrint coating zijn een van de recentste aanvullingen die uw keuken vervolmaken.

Hieraan herkent u de SieMatic URBAN keuken:

 • Altijd in lijn met actuele lifestyle- en interieurtrends
 • Modulaire opbouw zoals de SieMatic URBAN 29 buffetkast
 • Mogelijkheden voor geïntegreerd minituintje
 • Soms asymmetrische plaatsing
 • Hoogwaardige materialen
 • Genuanceerde kleurtonen zoals de befaamde SieMatic URBAN Umbra
De SieMatic 29 keukenbuffet in Urban stijl
SieMatic keukeneiland in Urban stijl, met open lades van hout
 • Uiterst moderne keukenfuncties met het karakter van elegante woonmeubelen
 • Ontwerpflexibiliteit om naadloos te integreren met kleinere, stadse interieurs
 • Vooruitstrevende functionaliteit die gevoel van vrijheid en individualisme versterkt

SieMatic was het eerste keukenmerk dat de mogelijkheden ontdekte om een tuintje te integreren in de keuken.

Een keuken met binnentuin is ideaal voor verstedelijkte gebieden waar stedelingen het moeten doen met een beperkt aantal vierkante meters ‘buiten’. Terwijl ze toch graag gezond en vers voedsel willen eten.

De kleine ’moestuin’ is in te zetten als elegante overgang naar andere woongedeeltes, perfect om de sociale interactie tussen jong en oud, familie en vrienden, koken en eten te stimuleren.

Ontdek uw lifestyle in de SieMatic URBAN

In SieMatic keukens staan keukenfuncties niet centraal, maar vormen mensen en hun levensstijl de basis voor SieMatic lifestyles. De SieMatic URBAN is een van die lifestyles, ooit ontworpen voor stedelijke woningen zoals appartementen en lofts.

Nog steeds ziet u functie en design naadloos samenvloeien in expressieve designkeukens voor diverse soorten woningen.

De SieMatic URBAN biedt de grootst mogelijke individuele ontwerpvrijheid en mobiliteit. De SieMatic URBAN Style omvat alle moderne functies voor samen koken, bezig zijn en genieten, alleen of met familie en vrienden.

Alle keukenzones zijn voor iedereen bereikbaar in een actieve, maar toch intieme en gezellige omgeving voor wonen en leven midden in de stad.

SieMatic-Urban-Keur-Keukens-Haarlem
SieMatic-Urban-by-Keur-Keukens-Haarlem

Uw keuken waarin uw lifestyle centraal staat

Onze voor SieMatic opgeleide adviseurs kennen tot in detail de facetten van het veelzijdige en unieke karakter van de SieMatic URBAN.

Door aandachtig in te gaan op uw wensen openen ze nieuwe speelruimte om uw persoonlijke ideeën te ontwerpen en te realiseren. Elke keuken wordt om uw wensen heen gevormd, gepositioneerd en gebalanceerd tot visueel uitzonderlijk designobject.

Onze SieMatic-monteurs hebben een apart trainingsprogramma doorlopen om SieMatic keukens te plaatsen. We staan in voor een uiterst nauwkeurige montage die met de grootst mogelijke zorg door onze eigen mensen wordt uitgevoerd.

U zult ervaren dat onze monteurs bijzonder gedreven zijn om uw eisen tot in detail tot uitvoering te brengen.

Maak verder kennis met onze SieMatic adviseurs.

SieMatic-verkoopadviseurs-Haarlem-Keur-Keukens
SieMatic-keuken-Urban-lifestyle

Beste SieMatic dealer - Keur Keukens in Haarlem, regio Amsterdam

Keur Keukens onderscheidt zich sterk van andere SieMatic keukenzaken met een unieke werkwijze om u als klant volledig te ontzorgen.

Omdat het onze bewuste keuze is om alles te doen met eigen, door onszelf opgeleide gemotiveerde mensen, houden we ook de volledige regie over de uitvoering van uw keuken. Dat vertaalt zich in hoge klanttevredenheid.

Voor een SieMatic keukens beoordeling, bezoek diverse onafhankelijke reviewsites.

Keur Keukens onderscheidt zich van overige SieMatic keukens dealers door: 

 • Aparte SieMatic showroom waarin actuele SieMatic concepten in een inspirerende ambiance worden gepresenteerd als onderdeel van een totaal interieur. U ziet bijvoorbeeld de URBAN keuken met echte Flos-lampen, het merk dat designgeschiedenis schreef met haar booglampen.
 • Keukenapparatuur van bekende merken
 • Materials Center met uitgebreide werkbladpresentatie en grote sortering tegels
 • Greeplijst presentatie met verschillende greeplijsten
 • MultiMatic ruimte-indeling concepten
 • Perfecte service met name ook in het traject na-handtekening
 • Beste keukenmontage door eigen professionals
 • Alles in eigen beheer, van advies tot service na montage
 • Unieke werkwijze met vier ijzersterke beloftes
 • Hoogste klanttevredenheid, lees het op reviewsites
 • Bewezen reputatie voor SieMatic keukens Haarlem met jarenlange ervaring

Een SieMatic keuken van Keur Keukens belooft uitmuntend keukendesign en jarenlang zorgeloos keukengenot. Als familiebedrijf streven we naar uitsluitend tevreden klanten.

Montage van keukens en badkamers door eigen monteurs

Wij brengen uw levensstijl tot uitdrukking met individueel maatwerk

SieMatic keukens sluiten altijd aan bij uw persoonlijkheid. Vanwege die reden is elke SieMatic individueel maatwerk, vanaf de grond tot stand komend in een keukenconcept dat past in uw ruimte en aansluit bij uw levensstijl.

Dankzij het innovatieve karakter, de prestigieuze uitstraling en de vele mogelijkheden tot verpersoonlijking van de SieMatic URBAN, is de keus voor een keuken SieMatic een vanzelfsprekende kwestie.

Een keuze die men generatie op generatie doorgeeft. Het maakt SieMatic keukens uniek, anders dan elk andere keukenmerk.

SieMatic-Urban-keuken-met-eiland

SieMatic Interieursystemen

Voortreffelijk keukenontwerp omvat binnen SieMatic een gebalanceerd samenspel tussen het exterieur en het interieur van de keuken. Hier gaat de waardevolle kern van een SieMatic achter schuil: interieursystemen, die door hun schoonheid als hun intelligente indeling overtuigen.

En door hun harmonieuze materiaalkeus als hun uitmuntende kwaliteit.

Ontdek de schoonheid van:

 • Gepatenteerde SieMatic Multifunctionele Rails
 • Multimatic opbergsysteem
 • Individuele kastindelingsystemen
 • SieMatic Floating Spaces Wandpaneelsysteem

Overtuigend door hun liefde voor details.

SieMatic keuken met de kleuren groen en hout, met oplader voor apparaten
SieMatic MultiMatic

1.      SieMatic Multifunctionele Rails voor keukenkasten: gepatenteerd

Het gepatenteerde systeem van SieMatic Multifunctionele Rails maakt het mogelijk om ruimte optimaal te benutten. Deze rails helpen u om uw keukengerei optimaal te sorteren. Het SieMatic interieursysteem is beschikbaar voor ieder SieMatic-kastelement en elke deur.

2. Het comfort van MultiMatic ervaart u pas echt in onze showroom

Keur Keukens presenteert het complete MultiMatic concept voor u. We laten u de vrijheid ervaren die SieMatic u geeft om uw persoonlijke keuzes te maken over uw keukenindeling.

Hoge, boven- en onderkasten kunt u systematisch en individueel inrichten met het uiterst flexibele SieMatic interieursysteem MultiMatic. Zo haalt u meer uit uw keuken en verspilt u geen kostbare centimeters.

In onze showroom ziet u MultiMatic onder meer in een los keukeneiland. U zult keuken inspiratie opdoen voor alle mogelijke lade-indelingen die plaats geven aan al uw kookbenodigdheden.

Van kruidenzakjes tot handmixers en andere persoonlijke keukenaccessoires waar u uw keuken graag mee verrijkt.

SieMatic-MultiMatic-interieursysteem
SieMatic S1

3. Individuele indeling van uw kasten

Voor de individuele uitrusting van keuken- en voorraadladen staan u verscheidene SieMatic-systemen ter beschikking.

In de herkenbare grafische vormgeving van het aluminium interieur is SieMatics passie voor perfect design duidelijk terug te zien.

Voor die uitstraling zorgt de innovatieve materiaalcombinatie van aluminium, licht eiken, donker rookkastanje en porselein evenals de tot in de puntjes verzorgde afwerking.

Intelligente hedendaagse oplossingen zoals de geïntegreerde USB-aansluiting geven uw keuken extra praktische waarde. De indeling en uitrusting van het aluminium systeem kunt u naar individuele wens samenstellen.

4. Elegante wandpanelen laten keuken in woonkamer overgaan

Uniek bij SieMatic is de elegante oplossing om keukenmeubelen te laten overgaan in leefgedeeltes, het SieMatic FloatingSpaces Paneelwandsysteem. De wandpanelen kunnen ook als deuren van de keukenkasten worden ingezet.

Optisch ontstaat met de wandpanelen een elegante eenheid van zithoek en eetgedeelte tot in de volledig uitgeruste open keuken.

De wandpanelen zijn tot op de millimeter nauwkeurig leverbaar en zijn beschikbaar in de meeste soorten oppervlakken van het SieMatic-programma. Soms worden bovenkasten ook vervangen door het SieMatic FloatingSpaces Paneelsysteem om ruimte te geven aan accessoires of een geïntegreerd afzuigsysteem.

SieMatic-Urban-glazen-keukenkast

Kies sfeer met SieMatic Color System

Kleur is een belangrijk designelement omdat het een bepaalde sfeer oproept. Kleuren bepalen deels of een ruimte wordt ervaren als gastvrij, elegant, royaal, koel of comfortabel.

Een grijze landelijke keuken doet nu eenmaal anders aan dan zwarte moderne keukens of witte hoogglans keukens.

Om in een keuken verschillende materialen en deurfronten genuanceerd te combineren en de gewenste harmonie te creëren is het SieMatic Color System ontwikkeld.

Aantrekkelijke kleuren uit het SieMatic Color System in mat en glanzend maken het mogelijk om meubelelementen uit het complete SieMatic-programma onderling te combineren. Zo ontstaat een wereld van harmonie.

SieMatic ColorSystem, combineer meubelen uit het hele SieMatic assortiment
SieMatic keukens in Haarlem

Waar SieMatic keuken kopen? Kom langs!

Vast en zeker vindt u uw lifestyle terug in een van de concepten van SieMatic. Herkent u zich in de SieMatic URBAN?

En zoekt u een keukenspecialist waar u jarenlang de beste service ontvangt? Dankzij onze unieke werkwijze doet u de beste aanschaf.

U bent van harte welkom om kennis te maken met het merk SieMatic én Keur Keukens.

Ontdek meer details van het veelbelovende merk SieMatic in onze showroom.  Ervaar hoe SieMatic uw leven zal verrijken.

Als gecertificeerd SieMatic dealer adviseren wij u graag en verheugen wij ons op uw bezoek!

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
SieMatic-Urban-kookeiland-keuken