• 9,6 uit 346 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak
SieMatic-by-Keur-logo

De historie van SieMatic

Sinds haar oprichting in 1929 streeft het bedrijf SieMatic naar een bijzondere en onderscheidende design en de perfectie tot in het detail. Vanaf 1960 breidt het keukenprogramma zich steeds verder uit, onder meer met de eerste greeploze keuken. SieMatic toont zich in de decennia die volgen een keukenfabrikant die zich onderscheid op het gebied van design en inrichting van de keuken.

Anno 2023 is SieMatic één van de meest vooraanstaande keukenmerken en levert zij haar producten in meer dan 60 landen. Het keukenmerk presenteert haar producten in het kader van drie lifestyles: PureUrban en Classic.

Het familiebedrijf Keur Keukens

Bij Keur Keukens krijgt u niet enkel een uiterst stijlvolle SieMatic keuken, maar bent u ook verzekerd van onze unieke montage en beste service. In al onze processen, van verkoop tot na montage, werken wij met eigen mensen. Dat merkt u aan het eindresultaat!

Laat u overtuigen door ervaringen van honderden klanten. Bekijk onze bijzonder hoge klanttevredenheid (9,7!) op Qasa.nl en lees over ons familiebedrijf.

Het is een eerste begin van kennismaking. Deze zetten wij graag voort in onze showroom, waar inspiratie en advies hand in hand gaan. Wees welkom in Haarlem.

Groepsfoto personeel Keur