Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Unieke actie: krijg een 10e kast gratis bij SieMatic

SieMatic staat bekend om haar ongekende elegantie, luxe, ergonomie en vernuftige techniek. Er is geen ander merk dat zo goed in staat is om deze werelden bij elkaar te brengen in stijlvolle design keukens.

T/m 31 januari profiteert u bij Keur Keukens in Haarlem van een unieke actie. Iedere 10e kast krijgt u gratis. U kunt zelf kiezen voor welke kast u dit voordeel laat gelden.

Op deze pagina kunt u meer lezen over deze actie. Ook vindt u hier meer informatie over het merk SieMatic en haar stijlen Pure, Urban en Classic. Verder vertellen wij ook meer over onze unieke werkwijze en historie.

SieMatic actie, krijg de tiende kast gratis

Lees meer over de actie

Tot en met 31 januari worden SieMatic klanten bij Keur Keukens in Haarlem extra warm onthaald. Bij aankoop van een SieMatic keuken ontvangt de klant elke 10e kast gratis. U kunt zelf kiezen voor welke kast deze actie geldt.

De actie is verrassend omdat Keur Keukens de enige SieMatic dealer is die de klant een kast gratis weggeeft. Bovendien zijn bij Keur alle keukenprijzen al laag en netto, als onderdeel van het vaste, nettoprijsbeleid dat Keur Keukens aanhangt. Transparantie ten top en voor elke klant dezelfde prijs.

Ervaar de kracht en luxe van SieMatic en kom de schitterende presentaties bewonderen in de moderne showroom.

Maak een vrijblijvende afspraak voor advies

Krijg nu bij Keur Keukens de tiende SieMatic kast gratis

"Tijdens het ontwerpen heb ik mezelf de vraag gesteld: Welke elementen verhogen de kwaliteit van mijn leven? Dat is voor mij de natuur, veel licht, gezond koken, sociale contacten en gezelligheid. Het keukenontwerp moest daar goed op aansluiten."

Dhr. Van Ekris uit Bloemendaal kocht zijn SieMatic keuken bij Keur Keukens.
Lees zijn klantervaring en bekijk meer foto's.

SieMatic keuken
SieMatic keukenlade met Aluminium Interieursysteem
SieMatic keukeneiland in Urban stijl, met open lades van hout

De historie van SieMatic

Sinds haar oprichting in 1929 streeft het bedrijf SieMatic naar een bijzondere en onderscheidende design en de perfectie tot in het detail. Vanaf 1960 breidt het keukenprogramma zich steeds verder uit, onder meer met de eerste greeploze keuken. SieMatic toont zich in de decennia die volgen een keukenfabrikant die zich onderscheid op het gebied van design en inrichting van de keuken.

Anno 2019 is SieMatic één van de meest vooraanstaande keukenmerken en levert zij haar producten in meer dan 60 landen. Het keukenmerk presenteert haar producten in het kader van drie lifestyles: Pure, Urban en Classic.

SieMatic Keukens

Het familiebedrijf Keur Keukens

Bij Keur Keukens krijgt u niet enkel een uiterst stijlvolle SieMatic keuken, maar bent u ook verzekerd van onze unieke montage en beste service. In al onze processen, van verkoop tot na montage, werken wij met eigen mensen. Dat merkt u aan het eindresultaat!

Laat u overtuigen door ervaringen van honderden klanten. Bekijk onze bijzonder hoge klanttevredenheid (9,7!) op Qasa.nl en lees over ons familiebedrijf.

Het is een eerste begin van kennismaking. Deze zetten wij graag voort in onze showroom, waar inspiratie en advies hand in hand gaan. Wees welkom in Haarlem.

Maak een vrijblijvende afspraak

Groepsfoto personeel Keur

"De montage van onze keuken is uitstekend verlopen. Binnen twee dagen is alles perfect geleverd en geplaatst. Er mankeerde niks, helemaal niks. Keur Keukens zou ik aan iedereen aanraden. De kwaliteit van de keukens, het advies en de plaatsing, het is dik in orde."

Familie Gerritsen uit Haarlem kochten hun SieMatic keuken bij Keur Keukens. 
Lees hier hun klantervaring en bekijk meer foto's.

SieMatic keuken
Showroom Keur Keukens Haarlem
SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem