Unieke actie: iedere 10e kast gratis bij SieMatic

SieMatic staat bekend om haar ongekende elegantie, luxe, ergonomie en vernuftige techniek. Er is geen ander merk dat zo goed in staat is om deze werelden bij elkaar te brengen in stijlvolle design keukens.

Onze SieMatic showroom is recent vernieuwd en bevat alle SieMatic lifestyle concepts. In verband hiermee profiteert u enkel in de maand oktober bij Keur Keukens in Haarlem van een unieke actie. Iedere 10e kast krijgt u gratis. U kunt zelf kiezen voor welke kast u dit voordeel laat gelden.

Op deze pagina kunt u meer lezen over deze actie. Ook vindt u hier meer informatie over het merk SieMatic en haar stijlen Pure, Urban en Classic.

Bezoek onze SieMatic showroom
Krijg nu bij Keur Keukens de tiende SieMatic kast gratis

Lees meer over de actie

Onze showroom is omgebouwd naar de nieuwste SieMatic store concepten. Daarom worden SieMatic klanten bij Keur Keukens in Haarlem extra warm onthaald. Enkel in de maand oktober krijgt u bij aankoop van een SieMatic keuken iedere 10e kast gratis!

De actie is verrassend omdat Keur Keukens de enige SieMatic dealer is waar de klant van deze actie kan profiteren. Bovendien zijn bij Keur alle keukenprijzen al laag en netto, als onderdeel van het vaste, nettoprijsbeleid dat Keur Keukens aanhangt. Transparantie ten top en voor elke klant dezelfde prijs.

SieMatic-actie-kast-gratis-urban

De historie van SieMatic

Sinds haar oprichting in 1929 streeft het bedrijf SieMatic naar een bijzondere en onderscheidende design en de perfectie tot in het detail. Vanaf 1960 breidt het keukenprogramma zich steeds verder uit, onder meer met de eerste greeploze keuken. SieMatic toont zich in de decennia die volgen een keukenfabrikant die zich onderscheid op het gebied van design en inrichting van de keuken.

Anno 2021 is SieMatic één van de meest vooraanstaande keukenmerken en levert zij haar producten in meer dan 60 landen. Het keukenmerk presenteert haar producten in het kader van drie lifestyles: Pure, Urban en Classic.

SieMatic-by-Keur-logo

Het familiebedrijf Keur Keukens

Bij Keur Keukens krijgt u niet enkel een uiterst stijlvolle SieMatic keuken, maar bent u ook verzekerd van onze unieke montage en beste service. In al onze processen, van verkoop tot na montage, werken wij met eigen mensen. Dat merkt u aan het eindresultaat!

Laat u overtuigen door ervaringen van honderden klanten. Bekijk onze bijzonder hoge klanttevredenheid (9,7!) op Qasa.nl en lees over ons familiebedrijf.

Het is een eerste begin van kennismaking. Deze zetten wij graag voort in onze showroom, waar inspiratie en advies hand in hand gaan. Wees welkom in Haarlem.

Groepsfoto personeel Keur
SieMatic keukens in Haarlem
SieMatic-showroom-Haarlem-Keur-Keukens