Aanrechtbladen

Aanrechtbladen bepalen de stijl en sfeer van uw keuken. Niet alleen het materiaal en de dikte maar ook de afwerking als randen en waterkering spelen hierin een belangrijke rol. De keus van het aanrechtblad bepaalt het plezier van uw nieuwe keuken. Want de verschillen per aanrechtblad op het gebied van praktisch gemak, schoonmaken en onderhoud verschilt veel. Het is belangrijk om een zorgvuldige keuze te maken, passend bij uw leefstijl en situatie.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button afspraak is afspraak

Brede keus

Onze collectie werkbladen is breed. We durven gerust te stellen, dat we niet vaak meemaken dat het gezochte aanrechtblad zich niet in onze collectie bevindt. Van het praktische kunststof tot het sfeervolle hout, er zullen altijd aanrechtbladen zijn die u bijzonder aanspreken. Voor alle stijlen keukens, van nostalgisch, landelijk, klassiek tot modern design. Laat u door onze collectie op onze site inspireren!

Soorten aanrechtbladen

Werkbladen door iedereen gebruikt

Of je nu vaak, soms of zelden kokkerelt, per dag staan we heel wat keertjes aan ons aanrechtblad. Al is het maar om een vers kopje koffie te zetten, onze Nespresso te bedienen of onze lunch klaar te maken. Praktisch gemak is dan ook een belangrijk aspect bij de keuze uit onze diverse werkbladen.

Composiet aanrechtblad

Krasvaste, hittebestendige collectie

Onder praktisch gemak verstaan we krasvastheid, hittebestendigheid en onderhoudsvriendelijk. Ondanks de diversiteit van onze collectie werkbladen zijn de meeste materialen krasvast en hittebestendig. Wel zijn er verschillen in onderhoudsvriendelijkheid. Het ene werkblad moet regelmatig extra onderhouden worden, het andere blad blijft jarenlang mooi met slechts water en een mild schoonmaakmiddel. Lees er meer over, of vraag ernaar bij uw verkoopspecialist. We beschikken over brede en gedegen kennis om u van een passend, persoonlijk advies te kunnen voorzien.

Terrazzo aanrechtblad