“Bij de aankoop van onze nieuwe keuken heeft Keur Keukens overal voor gezorgd. En dat is heel fijn wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, want daar komt al zo veel bij kijken. Ze hebben ons compleet ontzorgd. Onze hooggespannen verwachtingen die we hadden na het lezen van alle positieve reviews op internet, zijn compleet beantwoord. Hun afspraak is afspraak. We zouden hen echt aanraden,” zegt Selina de Boer uit Diemen.

“Ook de mensen in de showroom bij Keur Keukens zijn prettig en nemen je serieus. Wij waren eerst bij een andere keukenzaak geweest waar we binnenkwamen met het vaste plan om voor een keuken te slagen. We hadden vrij gevraagd van ons werk, oppas geregeld voor ons zoontje, worden we na anderhalf uur min of meer weg gestuurd met een handgetekend schetsje en de opmerking, dat als we echt van plan waren om tot aankoop over te gaan, we maar weer terug moesten komen om de details invulling te geven. Wat een teleurstelling. Daar gingen we dus niet meer naar toe.” “Op internet zagen we, dat de vestigingen van DB KeukenGroep goed scoren met klanttevredenheid. Eén van hun vestigingen, Keur Keukens in Haarlem, zit bij ons om de hoek. Zo kwamen we hier terecht. Dat was echt een verademing, want hier werden we ten minste serieus genomen.”

“Wij zijn compleet ontzorgd bij de aankoop van onze keuken”

Prachtige keuken

“We hebben goed advies gekregen en hadden ruim de tijd om van alles te overdenken. Wat we uitgezocht hebben is een L-vormige keuken in de kleur magnolia, met een composiet aanrechtblad in zwart/grijs gemêleerd. Het composiet hebben we gekozen vanwege de stevigheid van dit materiaal. En daarnaast ziet dit aanrechtblad er altijd schoon uit. Ideaal.

Keuken Diemen

Verder kwam er een gootsteen voor het raam, een inductiekookplaat omdat onze woning niet voorzien is van gas, een combi-magnetron, een koelkast en een vaatwasser. Het ziet er prachtig uit.”

“De medewerkers van Keur Keukens gaan secuur te werk”

Het inmeten door één van hun mensen heeft nog een onverwacht, positief effect voor ons gehad. De monteur die kwam inmeten, zou alleen komen voor de keuken. De aannemer had de badkamer namelijk al ingemeten (deze badkamer kochten we ook bij DB KeukenGroep), maar de monteur nam het zekere voor het onzekere, en liep toch alles na. Dat vonden we een geruststelling. 

Keuken Diemen met mooie kleine tegels

Hij wees ons ook nog op de witte vensterbank, en merkte op dat we die ook in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad zouden kunnen laten uitvoeren. Bij die optie hadden we geen enkel moment stil gestaan, maar dat zou natuurlijk veel mooier zijn! Het maakt je keuken meer tot één geheel. We hebben een composiet vensterbank bij Keur nabesteld en die tip was echt de moeite waard.”

Probleemloos vervangen

“De plaatsing verliep snel en goed, in twee dagen was alles voor elkaar. Daarna moest er één keer iemand terugkomen. Ik had namelijk gezien dat er een krasje zat op de kookplaat. Maar we hadden al getekend voor goede plaatsing. Gelukkig liepen de monteurs nog rond om de badkamer te plaatsen. Zij constateerden de kras ook, maakten een foto en stuurden die op naar de service-afdeling. Binnen twee werkdagen werden we door de leverancier gebeld voor een afspraak en een paar weken later stond er iemand op de stoep om de kras te bekijken. Toen werd kosteloos en zonder problemen het bovenblad van de inductiekookplaat vervangen.” “Keur Keukens zouden we echt aanraden. We zijn een tijd in de showroom geweest om van alles te bespreken. Daarna kregen we een mooie tekening mee en een overzicht van de kosten. Heel duidelijk en helder. We zijn er netjes geholpen en met verstand van zaken."

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Keuken Diemen met ideale opberg mogelijkheden
Keuken Diemen met praktische lades