Keuken kopen: welke keuken indeling kiest u?

Bij een nieuwe keuken kopen komt veel kijken en één van de eerste zaken die u uitkiest is de keukenindeling. Soms bepaalt uw keukenruimte al welke keuken indeling u kiest, maar vaak is er meer mogelijk dan u denkt. De veel voorkomende keukenindelingen als rechte keuken, hoekkeuken en de keuken met eiland zijn u vast bekend. Maar tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van keukenontwerpen groot. Wat dacht u van een parallelle keuken, waarbij u vaak veel opbergruimte heeft. Of van een hoekkeuken met schiereiland, zodat een keuken met bar mogelijk wordt. Ook in kleinere keukenruimtes. Een goede keukenzaak kan met u meedenken over de indeling van uw keukenruimte en op basis van uw wensen en de mogelijkheden een keuken ontwerpen die past bij uw situatie. Op deze pagina leest u meer over de diverse keuken indelingen, zodat u optimale informatie en inspiratie krijgt voordat u verder gaat met het ontwerpen van uw keuken.

Een rechte keuken

Wanneer uw keukenruimte beperkt is, bijvoorbeeld in een appartement, dan is de rechte keuken een uitstekende keuken indeling. Iedere centimeter wordt optimaal benut en uw keuken is heel overzichtelijk. Een rechte keukenopstelling kunt u geheel indelen zoals u wilt, waarbij u een grote keuze hebt uit stijlen, merken en afwerkingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mat zwarte rechte keuken? Helemaal trendy en zeer praktisch in gebruik. En door de hoge afwerking en hoogstaand keukenapparatuur is deze keuken dé blikvanger in ieder interieur!

Lees meer over rechte keukens
Moderne rechte keuken in zwart

Keuken met eiland

De droom van iedere hobbykok: een keuken met eiland. Uitgerust met de modernste apparatuur en van een superieure kwaliteit. Dan wordt iedere thuiskok een keukenprins en koken veranderd in pure ontspanning. Het keukeneiland is tegenwoordig heel populair. Geen wonder als je bedenkt dat je met een eilandkeuken veel werk- en opbergruimte hebt en dat een keukenruimte niet per se groot hoeft te zijn om er een keuken met eiland in kwijt te kunnen. Onze adviseurs helpen u graag in het samenstellen van uw persoonlijke kookeiland.

Lees meer over het kookeiland
Modern landelijke keuken met eiland
Goedkope modern landelijke hoekkeuken van het merk DBasic
Moderne eiland keuken in industriële stijl

Een hoekkeuken

De meest voorkomende keuken indeling is de welbekende hoekkeuken. Van een landelijke hoekkeuken met fornuis tot een ultra moderne hoekkeuken met greeploos front en werkblad afzuiging, Keur Keukens is van alle markten thuis. In de hoekkeuken is de afstand tussen de kookplaat, de spoelbak en de koelkast het meest ideaal. De loopafstanden zijn kort, de werk- en opbergruimte veel en de mogelijkheden eindeloos. Zo heeft de hoekkeuken veel voordelen, waardoor wij voor iedere keukenruimte een passende hoekkeuken kunnen samenstellen. Bekijk tientallen hoekkeuken online of bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

Lees meer over hoekkeukens
Moderne hoekkeuken in hoogglans met kastenwand
Magazine DB KeukenGroep

Magazine met volop inspiratie over keuken indelingen

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw gewenste keuken indeling. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar, volop inspiratie en informatie over keuken indelingen! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze rechte keukens, hoekkeukens, eilandkeukens, u-keukens of parallelle keukens..

Ja, ik wil dit gratis magazine!