Een begrip in ontzorging

Wanneer het gaat om luxe keukens van hoogstaande kwaliteit, betrouwbaarheid, perfecte montage en totale ontzorging van de klant, is Keur een begrip in Noord-Holland. Met een brede keus aan diverse stijlen hoogwaardige luxe droomkeukens, is Keur voor velen het vertrekpunt bij het uitzoeken van een stijlvolle, moderne en passende keuken. Onze luxe keukencollectie is geprijsd vanaf 15.000 euro.

Luxe keuken

Luxe keukens van Excellentic, Residentic

Wanneer u zich graag met luxe en comfort omringt, en nét even over wat meer opties en mogelijkheden wilt beschikken, dan beantwoorden onze luxe keukenontwerpen in de Excellentic lijn zeker aan uw verwachting. Voeren uw wensen richting maatwerk, laat u zich dan inspireren door het aanbod Residentic keukenontwerpen op maat. Hier kunt u uw individuele wensen net zo ver doorvoeren als u wilt met een luxe keuken.

Houten landelijke keuken met fornuis.

Luxe keukens voor topdesign SieMatic

Met het topmerk SieMatic beantwoordt Keur aan de speciale wensen voor exclusief design en ongekende luxe. SieMatic staat voor droomkeukens waar het design vanaf spat. Keukenontwerpen waar alle techniek geïntegreerd is zonder zichtbaar te zijn. Die techniek zorgt voor een buitengewoon intelligente keuken. Dat is SieMatic!

Luxe keukens voor moderne mensen

Zoals we van SieMatic gewend zijn, houdt dit luxe keukens merk zich niet vast aan traditionele structuren. De nieuwe collectie vrijstaande keukenmeubelen SieMatic Urban is hier een sprekend toonbeeld van. Deze meubelen zijn speciaal ontworpen voor mensen met een stadse woon- en levensstijl. De SieMatic Urban keukenmeubelen hebben geen traditionele keukenruimte nodig. Ze doen het ook heel goed in de woonruimte. Deze keukenmeubelen zijn leverbaar in alle SieMatic materialen en in alle kleuren van het SieMatic Color System. U vindt deze meubels bij Keur Keukens in Haarlem!

Luxe keuken met apparatuurkast

Topapparatuur in luxe keukens

Standaard vindt u in onze luxe keukencollectie de beste merken apparatuur. Luxe uitvoeringen van kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en vriezer verschaffen u alle comfort en mogelijkheden. Schitterende fornuizen, ingenieuze downdraft afzuigsystemen, stijlvolle kokendwaterkranen, ingenieus weggewerkte warmhoudlades en luxe koffiemachines maken uw luxe keuken tot een geluksdomein.

Luxe keuken met luxe eiland
Luxe keuken met prachtig eiland
Luxe moderne keuken met kookeiland en kastenwand. Greeploos met keramiek aanrechtblad.

Alles uit handen

Totale ontzorging met het realiseren van luxe droomkeukens voor de klant is onze missie. Een gedreven en enthousiast montageteam zet zich dagelijks in om elke luxe keuken perfect en volgens afspraak te plaatsen. Op onze montage ontvangt u lange garantie. Wel tien jaar.

Luxe keukens, luxe materiaal

Qua materialen kunt u uw luxe keuken net zo luxe uitvoeren als u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan rvs, glas of massief hout. Glas combineert sprankelend in topdesign luxe keukens, massief hout geeft de luxe keukencollectie unieke sfeer, warmte en gezelligheid. Omdat hout een sfeermaker is, vervult het ook vaak een rol als tegenhanger voor een strak design of robuust beton. In onze luxe keukencollectie vindt u alle materialen terug, met elk zijn unieke voordelen.

Luxe keuken met betonnen aanrechtblad. Losse kastenwand en bargedeelte.
Luxe keuken met prachtige kastenwand