Klassieke keuken

Klassieke keukens met eigen karakter

Wie op zoek is naar een stijlvolle, luxe nieuwe keuken, kiest voor een klassieke keuken van Keur Keukens! Wij bieden u de keuze uit verschillende klassieke keukens. Elke klassieke keuken heeft z'n eigen, onderscheidende karakter. Of u nu houdt van een klassieke keuken met landelijke details zoals een fraaie schouw en fornuis of een klassieke keuken met een moderne twist, elke klassieke keuken bestaat uit duurzame en inspirerende materialen met een superieure uitstraling. De klassieke keuken is niet aan tijd gebonden en kenmerkt zich door ingetogen eenvoud in de goede zin van het woord.

Klassieke keuken in elke opstelling

Of u nu een klassieke keuken zoekt voor uw dichte keuken, open keuken of leefkeuken, elke klassieke keuken kan in elke denkbeeldige opstelling uitgevoerd worden. Ook voor de kleine keuken zijn er schitterende klassieke opstellingen. Wat u ook wilt, u kunt uw klassieke keuken zeker weten bij ons vorm geven.

Klassieke keuken
Landelijke keuken

Klassieke keuken met modern comfort

Wanneer u dacht dat elegantie en gebruiksgemak niet samengaan, dan bewijst de klassieke keuken het tegendeel. Elke klassieke keuken kenmerkt zich door een bijzonder hoog afwerkingsniveau, luxe en chique materialen worden hier veelvuldig toegepast en elk detail is met bijzondere zorg toegepast. Modern comfort neemt een vanzelfsprekende plaats in in de klassieke keuken. Een stoomoven, een teppan yaki grill plaat, een serviesverwarmer, een inbouw koffie-automaat of een Quooker, ze passen allemaal in de klassieke keuken! Het is de combinatie van eigentijds gemak en klassieke chique die u zal overrompelen.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button afspraak is afspraak

De warmte van de klassieke keuken

In onze luxe Excellentic keukens vindt u prachtige klassieke keukens die een ongeëvenaard warme uitstraling bieden dankzij de combinatie van pure materialen zoals (natuur)steen en eikenhout. Laat u verrassen door dit vindingrijke samenspel en de verrassende blikvangers! Bent u benieuwd naar klassieke keukens op maat? Bekijk eens onze Residentic maatwerkkeukens. Voor de klassieke keuken die alleen bij u past!