Witte keukens, schitterend, sprankelend en spraakmakend

Keur Keukens maakt van witte keukens bijzondere keukens. Tijdens een bezoek aan onze recent gemoderniseerde showroom zullen we u verrassen. Met witte keukens in prachtige opstellingen. Ongelooflijk in hun diversiteit. Schitterend in hun mogelijkheden. Door creatieve ontwerpen met bijzondere materialen, verfijnde afwerkingen, nieuwe opstellingen, sfeervolle verlichting en unieke afwerking gaan we zo ver als we kunnen met onze elegante witte keukens. Maak kennis en bezoek eens onze showroom. Altijd vrijblijvend, ongedwongen, en wees niet verrast als er net een kookworkshop gaande is. Bij Keur Keukens gaat u het beleven!

Witte keukens zonder zorgen

Onze showroom biedt u de prachtigste keukens, maar mooie keukens alleen bieden u natuurlijk ook weer geen garantie over onze professionele werkwijze. Een nieuwe keuken is een investering, en dan wilt u natuurlijk ook dat het goed gebeurt. Keur Keukens onderscheidt zich positief door onze nauwkeurige en transparante werkwijze en ons gedreven personeel dat zich met alle talenten inzet voor de perfecte levering van uw keuken. Wij willen u graag compleet ontzorgen. Met de mooiste witte keukens, persoonlijk advies, perfecte levering en montage, en service vanuit de genen. Ervaar hoe plezierig het is om een van onze witte keukens aan te schaffen. In onze moderne, eigentijdse showroom nemen onze verkopers alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

Tijdloze witte keuken met zwart kunststof aanrechtblad.

Ook na uw handtekening

Het zetten van een handtekening voor een van onze mooie witte keukens blijft misschien een spannend moment. Hebt u alles wel goed gedaan? Hebt u de juiste keuzes gemaakt? Tijdens een uitgebreid adviesgesprek gaan we uitvoerig in op al uw wensen, en nemen we de tijd en de rust om u te adviseren voor een weloverwogen keuze. Dan nog zou het kunnen gebeuren, dat u na het zetten van uw handtekening op andere gedachten komt. Neemt u dan gerust contact met ons op. Mocht het zo zijn dat uw keuken nog niet besteld of ingemeten is, dan kunnen we nog aanpassingen maken. Dat idee alleen al geeft rust!

Witte greeploze keuken

Witte keukens van alle merken

Wellicht kijkt u naar maatwerk witte keukens. Dan kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze Residentic witte keukens op maat kunnen op elke manier uitgevoerd worden: alle RAL en Sikkens kleuren zijn mogelijk. Voor een naadloze afstemming op uw interieur. Luxe witte keukens vindt u in onze Excellentic lijn, witte keukens met een natuurlijke houten, doorleefde uitstraling ziet u in onze Old Wood collectie. En voor degene die witte keukens zoekt zonder extra’s, kijk eens in DBselect. Alles tegen netto, lage prijzen dankzij het inkoopvoordeel dat wij boeken als onderdeel van een grotere organisatie. En dat geeft u nog een voordeel, want als zelfstandige vestiging merkt u dat we op een kleinschalige manier werken. Informeel, met korte lijnen. Dit zal de kwaliteit van uw keuken zeker ten goede komen. Bekijk ons grote aanbod hoekkeukens, rechte keukens, parallelle keukens, keukens met kookeiland, u-keukens en andere opstellingen. Uitbreiden met een zithoek of bar? Informeer naar de vele mogelijkheden!

Witte keukens van SieMatic

Als enige vestiging binnen DB KeukenGroep, is Keur Keukens erkend SieMatic dealer. Dit houdt in, dat Keur Keukens gekwalificeerd is om deze gerenommeerde keukens te verkopen, te leveren en te monteren. Een bewijs voor de kennis en ervaring die er achter de naam van Keur Keukens schuilgaat!
Ook heeft Keur Keukens veel ervaring met Bora afzuiging systemen. Met name in moderne witte keukens met een strak design, wordt de afzuigkap steeds vaker weggewerkt in het aanrechtblad. Hierdoor blijft het aanzicht van de keuken mooi strak. Ook in witte keukens met kookeiland verdwijnt de afzuigkap steeds vaker uit zicht. Vanuit de woonkamer of in een grote woonkeuken wil men dan toch niet tegen zo’n afzuigkap aankijken.

SieMatic keuken

Een dagje uit

Onze showroom is het waard om te bezoeken. Onze prachtige witte keukens en andere kleuren, merken en stijlen komen er schitterend in uit. Keur Keukens bevindt zich op een goed bereikbare locatie, naast de Gamma. Parkeren doet u voor de deur en het is nog gratis ook. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer- en wandtegels.

Lees meer over onze showroom

Witte keukens met een 9+

Een 9+ voor een keuken, dat lijkt misschien een hele uitdaging. Maar, enthousiast als we zijn over onze keukens, durven we dit toch wel aan te gaan. Mogen we bij u een keuken met een 9+ monteren? Een keuken die veruit beantwoordt aan uw wensen, keurig op tijd geleverd is, perfect is gemonteerd, en waar u uitstekende service op krijgt? Alle medewerkers van Keur Keukens streven naar de hoogste klanttevredenheid. Als u enthousiast bent over een van onze witte keukens en u vindt het een 9+ waard, dan hebben wij nog veel werkplezier ook!

Hoe gaan we te werk?

Uiteraard bent u van harte welkom om onze showroom binnen te lopen om eens vrijblijvend rond te kijken. U mag ook een afspraak maken om er zeker van te zijn dat u de volledige aandacht ontvangt van onze verkopers. Aan tafel brengen we graag uw wensen in kaart. Voorop staat, dat uw keuken compleet ingericht moet zijn op uw wensen. Wij adviseren slechts, u maakt de keuze. We zijn ervan overtuigd dat in een ontspannen setting de mooiste keukens ontstaan. Aan de hand van uw ideeën over opstelling en apparatuur maken we een schets zodat u al een beetje een beeld hebt van hoe uw keuken eruit komt te zien. Daarna verwerken we dit in een 3D tekening, en lichten we al een tipje van de sluier op via het grote scherm waarop u meekijkt. Hier begint uw keuken ruimte, kleur en vorm aan te nemen!

DB-KeukenGroep-verkoop

Witte keukens en moderne technologie

Keur Keukens weet met slimme ontwerptoepassingen de brug te slaan tussen authentiek ontwerp en moderne, innovatieve technologie. We kunnen u de mooiste witte keukens laten zien met allerlei bijzondere apparatuur naadloos weggewerkt. Denkt u bijvoorbeeld aan werkbladafzuiging. Of aan PITT cooking waarmee de traditionele kookplaat uit de keuken verdwijnt en plaats maakt voor in het aanrechtblad geïntegreerde kookpitten. PITT cooking onderstreept het superstrakke ontwerp van moderne witte keukens extra. PITT cooking, een minimalistische verrijking van uw keuken. 

Witte keuken

De afwerking van onze witte keukens

Kiest u een van onze witte keukens, dan maakt u ook een keuze voor een werkblad. In het 3D-programma krijgt u goed zicht op de sfeer van het aanrechtblad. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuken met een composiet aanrechtblad laten tekenen, het industrieel vervaardigde keramiek of kunststof, er is veel mogelijk binnen onze collectie aanrechtbladen. Ook denkt de verkoper na over de spoelbak die er in uw keuken moet komen. Moet deze van rvs zijn, of doorlopen in hetzelfde materiaal als uw werkblad? En kiest u dan voor een onderbouw spoelbak wat mogelijk is bij graniet, keramiek en composiet, een inbouw of een opbouw spoelbak zoals bij kunststofbladen? En hoe werkt u uw aanrechtblad af? Vindt u composiet met een gefrijnde rand mooi? Mag uw keramiek aanrechtblad gewoon recht zijn, of kiest u voor een graniet, composiet of kunststof blad met waterkering? In moderne witte keukens met een design uitstraling of greeploze witte keukens zie je ook wel eens aanrechtbladen met een schuin afgesneden rand. Optisch geeft dit het effect van een geweldig dun aanrechtblad wat past in een minimalistisch design. Onze verkopers adviseren u kundig zodat u de beste keuze kunt maken. 

Witte landelijke keuken
Witte SieMatic keuken met eiland. Bekijk tientallen witte keukens op onze website.

Elegante apparatuur

Moderne apparaten zijn steeds vaker voorzien van allerlei soorten touch screens. Dat is op zich geen bijzonderheid. Maar complexe technologieën die intuïtief bediend worden, in een paar seconden te begrijpen zijn en geen gebruiksproblemen opleveren, dat is een ander verhaal. Graag maken we u erin wegwijs. Keur Keukens adviseert en levert innovatieve hoogstandjes van alle A-merk fabrikanten. Zo maken de nieuwste intuïtieve touch schermen van moderne kookplaten koken nog makkelijker, smakelijker en betrouwbaarder. Met één vingertip zijn functies gemakkelijk en zonder verwarring te selecteren en aan te passen. En mooie grafische afbeeldingen leiden u op een natuurlijke manier door alle menu's. Zomaar één van de mogelijkheden.. onze adviseurs informeren u graag over de nieuwste technologieën. 

Witte greeploze keuken
Magazine DB KeukenGroep

Magazine met meer dan witte keukens

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over witte keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan via het aanvraagformulier en ontdek de schoonheid van al onze witte keukens. Naast witte keukens hebben we nog tal van andere kleuren.

Lees ook over andere keuken kleuren