Unieke actie: krijg een 10e kast gratis bij SieMatic

SieMatic staat bekend om haar ongekende elegantie, luxe, ergonomie en vernuftige techniek. Er is geen ander merk dat zo goed in staat is om deze werelden bij elkaar te brengen in stijlvolle design keukens.

In de maand december profiteert u bij Keur Keukens in Haarlem van een unieke actie. Iedere 10e kast krijgt u gratis. U kunt zelf kiezen voor welke kast u dit voordeel laat gelden.

Lees hier meer over de actie.

SieMatic actie, krijg de tiende kast gratis

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Keur Keukens in Haarlem behoort opnieuw bij de selecte groep van keukenzaken die het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche mogen voeren.

Een nieuwe keuken die vanaf het eerste moment naar uw zin is? En die in één keer goed wordt geïnstalleerd? Het kan! Bij keukenzaken met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche is dat namelijk de normaalste zaak van de wereld. En we hebben goed nieuws voor u. Zo'n keukenzaak zit bij u in de buurt. Keur Keukens in Haarlem mag ook dit jaar het prestigieuze en objectieve Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche voeren. Dit keurmerk is niet toegekend door de bracheorganisatie, maar door consumenten. Want wie kan de kwaliteit van een keukenzaak nu beter beoordelen dan de klanten zelf?

Het kopen van een nieuwe keuken lijkt een fluitje van een cent. De foto's in woonmagazines tonen de mooiste en meest praktische inrichtingen. In de showrooms kijkt u uw ogen uit. En toch… als u zelf eenmaal voor de keuze staat hoe uw keuken er precies uit moet zien en wat u er exact in wilt hebben, blijkt dat niet altijd even eenvoudig. Daarom is het prettig om te werken met vakmensen die u helpen uw wensen te realiseren en alle aspecten uitstekend weten te coördineren.

Lees meer over onze keurmerken