Nieuwbouw of verbouw van uw woning?

U bouwt of verbouwt uw woning in Haarlem of omstreken? Gefeliciteerd! Niet alleen is het prachtig wonen in één van de oudste steden van Nederland, ook ligt Haarlem centraal gelegen tussen de zee, de metropool Amsterdam of de prachtige, wereldberoemde bloemenvelden. Zo kent wonen in Haarlem en omstreken vele voordelen. Een ander groot voordeel is dat Haarlem een keukenzaak bezit die de hoogste klanttevredenheid van Nederland kent. Keur Keukens mag zich verheugen in een bijzonder hoge klantenscore van 9.8 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl.

En die score is er niet voor niets. Naast een prachtige showroom met tientallen keukens, scherpe netto prijzen zonder verborgen toeslagen of ondoorzichtige kortingen en uitstekende montage door eigen vakmensen, weet de consument zich bij Keur Keukens altijd verzekerd van de 7 Pluspunten van het bedrijf. Dit betekent ook dat u onder meer profiteert van 10 jaar garantie op montage en dat bij ons geldt: afspraak = afspraak. Wij streven naar uitsluitend tevreden klanten. Een doelstelling die, gezien onze hoge klanttevredenheid, bij praktisch iedere klant gehaald wordt.

En zo wordt wonen in Haarlem en omgeving wel extra aantrekkelijk: u profiteert van wonen in een prachtige stad, mooie omgeving en van het gemak en de zekerheid van één van de beste keukenzaken in Nederland! Kijk, dat is een garantie op onbezorgd woongenot..

Vraag ons gratis magazine aan!

"Toen we op internet gingen zoeken, zagen we dat Keur Keukens goed aangeschreven staat. Ook wij zijn over Keur zeer tevreden en we zouden ze zeker aan anderen aanraden."

Jan en Daphne Tooms uit Petten

Dé showroom van de Randstad

Keur Keukens bestaat al jaren als het in 2009 wordt overgenomen door DB KeukenGroep, een gezond familiebedrijf met nog vijf andere vestigingen in Nederland. Vanaf het begin wordt er hard gewerkt om de DB-mentaliteit tot in het diepst van het bedrijf door te voeren. Langzaam maar zeker is dit gelukt. Keur Keukens heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé showroom van de Randstad, wanneer het gaat om kwaliteitskeukens, betrouwbaarheid, perfecte montage en totale ontzorging van de klant. Juist in het westen van Nederland weten klanten de mentaliteit en visie van DB KeukenGroep bijzonder te waarderen. Dit blijkt wel uit de tientallen klantervaringen die u op onze website kunt vinden. 

Pand Keur Keukens Haarlem

Gratis inspiratie magazine

Begin uw zoektocht naar een nieuwe keuken vandaag nog door ons gratis magazine aan te vragen. Hierin vindt u meer dan 100 pagina's keukeninspiratie. Zo vindt u informatie over welke keukenstijlen en -ontwerpen er zijn. Ook leest u over het belang van ergonomie in uw keuken en waar u op moet letten indelen van uw nieuwe keuken. Daarnaast staan er tientallen keukenvoorbeelden in, en kijkt u door middel van artikelen binnen bij mensen die recent een keuken hebben gekocht. Verder bevat het magazine een handige keuken- en sanitairchecklist met aandachtspunten voor de aanschaf van een nieuwe keuken / badkamer. En natuurlijk leert u ook Keur Keukens als onderdeel van DB KeukenGroep uitgebreid kennen!

Vraag ons gratis magazine aan!
DB Keukens Magazine aanvragen

SieMatic Keukens Haarlem - exclusief dealerschap

Keur Keukens heeft een groot aanbod keukens, variërend van keukens van € 3.000,- tot meer dan € 40.000,-. Onze showroom laat een grote diversiteit van keukenstijlen zien, van landelijk tot design keukens en van houten keukens tot hoogglans keukens met greeploze fronten. Alle prijzen, alle stijlen en alle ontwerpen zijn mogelijk bij Keur Keukens. Daarnaast kunt u ook in onze showroom terecht voor alle typen en merken keukenapparatuur, van budgetmerken tot topmerken als Siemens, Neff of Atag. Onze adviseurs helpen u graag in het bedenken, samenstellen en ontwerpen van uw droomkeuken! Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom om meer inspiratie op te doen en uw wensen in een gratis 3D ontwerp terug te zien.

Naast een groot aanbod keukens van eigen kwaliteitsmerken is Keur Keukens ook dealer van SieMatic. Een keuken van SieMatic is kiezen voor topdesign en ongekende luxe. In onze showroom ziet u diverse SieMatic opstellingen. Daarnaast kunnen onze gespecialiseerde adviseurs u alles vertellen over dit exclusieve keukenmerk. Natuurlijk kunt u vrijblijvend adviesgesprek uw wensen combineren met de onbeperkte mogelijkheden die SieMatic u biedt. Wij heten u van harte welkom!

SieMatic Individual
SieMatic S3
SieMatic BeauxArts

"SieMatic heeft een minimalistisch design wat me bijzonder aanspreekt en het staat natuurlijk al jaren voor kwaliteit."

Dhr. M. van Ekris, Bloemendaal

Combineer showroombezoek met meer wooninspiratie

Onze showroom is gevestigd in het Wooncentrum in Haarlem. Hier wordt naast keukens een uitgebreid aanbod van sanitair, badkamers, wandtegels en vloertegels tentoongesteld. Als onderdeel van het Wooncentrum vormt Keur Keukens het kloppend hart, waar u dagelijks opnieuw geïnspireerd wordt op gebied van keukens. 

Bent u van plan een nieuw huis te bouwen, uw huis te verbouwen of bijvoorbeeld deel te nemen in een CPO-project? Weet u dan van harte welkom bij Keur Keukens in Haarlem. Onze Pluspunten, gecombineerd met onze hoge klanttevredenheid, geven u een garantie op onbezorgd (ver)bouwen en wonen.. 

Maak een afspraak in onze showroom