Normaliter maken Milena Lacruz en Nico Oosterbaan geen reclame voor de bedrijven waar ze hun aankopen doen. Maar in dit geval willen ze graag hun positieve geluid laten horen. “Voor Keur wel,” zegt Milena kernachtig over haar nieuwe keuken van Keur Keukens in Haarlem.

Nico voegt toe: “We zijn op veel adressen geweest, maar als je ziet hoe je overal behandeld wordt, en dan hoe de mensen van Keur met je omgaan. Werkelijk geweldig. Dit is de beste koop van ons leven. Deze keukenzaak heeft ons fantastisch geadviseerd en zich aan alle afspraken gehouden."

Witte hoekkeuken Haarlem
Witte hoekkeuken Haarlem

“We zijn op veel adressen geweest”

Met hun magnolia-witte keuken kunnen ze zeker twintig jaar vooruit. Er zijn geen bovenkasten meer. Hij is praktisch ingedeeld en voorzien van de nieuwste snufjes, zoals het ingenieuze Bora werkbladafzuigsysteem, een Quooker en een sous-vide oven. Deze nieuwe oven maakt momenteel zijn opmars onder thuiskoks die graag gezond en smakelijk koken. Vlees, groentes, aardappels, alles gaat er gevacumeerd in om vervolgens rustig gaar te stomen. Erg gezond en bijzonder smakelijk.

Wilt u meer lezen over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!

Witte hoekkeuken Haarlem, Bora inductiekookplaat met afzuigsysteem
Witte hoekkeuken Haarlem, NEFF sous-vide oven
Witte hoekkeuken Haarlem, lades