De heer en mevrouw Riehl uit Vinkeveen kochten een SieMatic keuken bij Keur Keukens. En dat het een SieMatic keuken moest worden, daar was geen discussie over mogelijk. Ze hadden een vast omlijnd idee over hoe de nieuwe keuken eruit moest komen te zien: modern, praktisch en zonder tierelantijntjes. "Een keuken koop je maar één, hoogstens twee keer in je leven. Je besteedt behoorlijk veel geld en wij vinden dan dat je een duurzame keus moet maken. Dan is de keuze voor een SieMatic keuken een logische keuze. Dan kies je voor kwaliteit."

"Wanneer ik kijk naar het hang- en sluitwerk en het rollend materieel van de lades, dan weet ik, deze SieMatic keuken is een degelijke keuken die lang zal meegaan. We zijn er zeer over te spreken. Alles werkt prima. We zien nergens een keuken die we mooier vinden dan onze SieMatic keuken. Het geheel is strak vormgegeven, de naden lijnen mooi. Het is gewoon af!"

SieMatic Keuken Vinkeveen

“We zijn er zeer over te spreken. Alles werkt prima.”

SieMatic Keuken Vinkeveen

"Neem bijvoorbeeld de manier waarop de led-verlichting is weggewerkt in onze SieMatic keuken. Deze is zo plat dat hij kon worden opgenomen in de onderplaat van de bovenkasten. Dit is een veel subtielere manier van verlichten dan vroeger. Je ziet duidelijk dat in deze SieMatic keuken de nieuwste technieken verwerkt zijn," vertellen de heer en mevrouw Riehl. Van handig compact tot superluxe groot, een SieMatic keuken moet je ervaren. Compleet met alle techniek geïntegreerd, zonder zichtbaar te zijn, is de SieMatic keuken een buitengewoon intelligente keuken met een opvallend puur design. Een plezier om in te werken! Een SieMatic keuken maakt het dagelijkse koken tot een comfortabele gebeurtenis. 

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

SieMatic Keuken Vinkeveen
SieMatic Keuken Vinkeveen