"We kwamen voor onze SieMatic keuken bij Keur Keukens in Haarlem terecht via internet. We hadden gezocht naar een keukenspecialist met goede klantervaringen. Keur Keukens had ze: unaniem positieve verhalen! Van te voren hadden we bij verschillende keukenleveranciers diverse keukenmerken gezien en vergeleken, waaronder ook SieMatic. Een SieMatic keuken heeft een strakke vormgeving en een mooie afwerking. Zo leidde de weg eigenlijk vanzelf naar Keur Keukens," vertelt een familie uit Heiloo.

"Onze nieuwe SieMatic keuken werd U-vormig, met een schiereiland dat naar de woonkeuken toestaat. Het is een greeploze keuken, niet helemaal spierwit, met een houtpatroon met rvs-inleg. Het is onze bewuste keuze geweest om een verstelbare afzuigkap te nemen. Wanneer je in de keuken staat en je praat tegen iemand in de woonkeuken of kamer, dan hangt er geen afzuigkap tussen. Vanuit de woonkeuken is dit ook een mooier gezicht. En gaan we koken, dan komt de afzuigkap naar beneden."

SieMatic keuken Heiloo

“We hadden gezocht naar een keukenspecialist met goede klantervaringen. Keur Keukens had ze: unaniem positieve verhalen! ”

SieMatic keuken Heiloo

"Verder wilden we graag een dun composiet aanrechtblad in onze SieMatic keuken. Composiet vinden we mooi, en we hebben gekozen om het aanrechtblad helemaal door te laten lopen tot aan de vloer. Ertegenover is een grote kastenwand met daarin op horizontale lijn een combi-magnetron en een combi-oven geplaatst."

“Als we onze SieMatic keuken opnieuw zouden uitkiezen, dan zouden we weer precies hetzelfde doen.”

"Als we onze SieMatic keuken opnieuw zouden uitkiezen, dan zouden we weer precies hetzelfde doen. De combi-stoomoven werkt mooi. We gebruiken 'm veel, elke dag gaat de groente erin. De Quooker is erg handig. Je hebt binnen no-time kokend water. Die zouden we niet meer willen missen. Wat ook bijzonder goed werkt, is de carrousselkast waarvan de bladen de kast uit komen. Verder zijn we zeer te spreken over de Miele vaatwasser. Hij is stil en na afloop van het programma opent de deur zich vanzelf. Wanneer we hem 's avonds laat aanzetten en we komen de volgende ochtend beneden, dan is alles brandschoon en kurkdroog.

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

SieMatic keuken Heiloo
SieMatic keuken Heiloo