De heer en mevrouw Gerritsen gingen op zoek naar een nieuwe keuken. Het werd 'n SieMatic, uit Haarlem. "Bij het uitzoeken van een keuken hebben we sterk gekeken naar welke kasten we mooi vonden. In de SieMatic collectie zagen we fronten die ons aanspraken, met een naar binnen vallend paneel zonder naden, erg strak afgewerkt. Dat vonden we bijzonder mooi. En SieMatic staat bekend om z'n kwaliteit, dus, zonder dat we op zoek waren naar een SieMatic keuken, kwamen we er wel op uit. En we kochten hem bij Keur Keukens in Haarlem," vertellen Joke en Jos Gerritsen over hoe ze op SieMatic in Haarlem uitkwamen

"En wat het geworden is? Na de verbouwing is onze keuken open geworden. Onze nieuwe moderne keuken is optisch zoveel groter geworden, geweldig! En nu maakt het ook een schitterend onderdeel uit van onze leefomgeving. Prachtig gewoon. "Vroeger stond ik met mijn rug naar iedereen te koken. In mijn nieuwe keuken kijk ik zo de woonkamer in wanneer ik bezig ben. Van te voren had ik me niet gerealiseerd hoe gezellig dat is. En van de afzuigkap hebben we geen last, want deze is ingenieus verwerkt in het plafond."

SieMatic keuken

“Binnen twee dagen is alles perfect geleverd en geplaatst. Er mankeerde niks, helemaal niks. Keur Keukens zou ik aan iedereen aanraden.”

"De kastenwand is 2,40 meter hoog, van de grond tot het verlaagde plafond, en telt vijf kasten. Naast elkaar zijn een combi-magnetron en een oven verwerkt. Onder de combi-magnetron hebben we nu ook een warmhoudlade. Die stond niet op mijn lijstje, maar de magnetron en de oven kwamen verschillend uit qua hoogte. Die nis moesten we opvullen, en de verkoper adviseerde ons een warmhoudlade te nemen. Een goede aanvulling! Ik verwarm er schalen in voor, ik houd er gerechten in warm. En het idee van mijn vriendin om een Quooker te nemen, blijkt een gouden tip! Wat is dat geweldig makkelijk zeg. Ik zou hem niet willen missen."

SieMatic keuken

"Ook de plaatsing van de SieMatic keuken in Haarlem is perfect verlopen. Van te voren hadden we van iedereen waarschuwingen gekregen in de trant van: 'Nou, een keuken met alle toeters en bellen, dat gaat nooit in één keer goed komen'. Maar het bleek niet waar. Binnen twee dagen is alles perfect geleverd en geplaatst. Er mankeerde niks, helemaal niks. Keur Keukens zou ik aan iedereen aanraden. De kwaliteit van de keukens, het advies en de plaatsing, het is dik in orde."

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

SieMatic keuken
SieMatic keuken