"Erg gelukkig ben ik met de aankoop van mijn schitterende nieuwe appartement met uitzicht op de duinen. Op basis van de standaard bouwtekeningen ben ik, daar waar mogelijk, aanpassingen gaan doen. De keuken werd mijn uitgangspunt als centrale plek om samen te kunnen koken, te genieten, eindeloze gesprekken te hebben en herinneringen op te halen. Bij SieMatic kon mijn keukenontwerp exact worden uitgevoerd zoals ík het wilde en volledig geïntegreerd worden in de andere delen van mijn huis. Zoals de slaapkamerkasten en de boekenkast in de kantoorruimte," vertelt Marinus van Ekris uit Bloemendaal over zijn SieMatic keuken.

"Andere merken vond ik persoonlijk te grof van design en ik miste de optie om de keuken tot aan het plafond te laten doorlopen. De belijning van een SieMatic keuken is veel eleganter, de ladekasten vallen er bijvoorbeeld mooi in plaats van dat ze uitsteken zoals ik bij een ander merk zag. SieMatic heeft een minimalistisch design wat me bijzonder aanspreekt en het staat natuurlijk al jaren voor kwaliteit."

SieMatic keuken

“De keuken werd mijn uitgangspunt als centrale plek om samen te kunnen koken, te genieten, eindeloze gesprekken te hebben en herinneringen op te halen. ”

SieMatic keuken

"Tijdens het ontwerpen heb ik mezelf de vraag gesteld: Welke elementen verhogen de kwaliteit van mijn leven? Dat is voor mij de natuur, veel licht, gezond koken, sociale contacten en gezelligheid. Het keukenontwerp moest daar goed op aansluiten. In mijn keuken komt de natuur als het ware naar binnen en overal is rekening gehouden met optimalisatie van licht. De kleur wit zorgt ervoor dat door middel van accessoires er altijd een andere look & feel kan ontstaan."

SieMatic keuken
SieMatic keuken

“Door de keuken volledig te integreren met de rest van het huis is het een meubelstuk geworden. Hij straalt kwaliteit, rust en overzicht uit.”

"Vervolgens heb ik gekeken hoe ik een aantal zaken in mijn ontwerp kon gaan integreren. Een heel mooi voorbeeld zijn de garderobekasten die perfect aansluiting vinden met de keuken en waardoor plaatsing van muren en deuren overbodig is geworden. Ook heb ik simpele functionele zaken meegenomen, zoals het wegwerken van een stopcontact onder de bar voor een iPad en het gemak van een Quooker. Door de keuken volledig te integreren met de rest van het huis is het een meubelstuk geworden. Hij straalt kwaliteit, rust en overzicht uit. Er is veel gebruik gemaakt van opbergmogelijkheden. Het aanbrengen van een grote hoeveelheid lades en kasten tot aan het plafond heeft er voor gezorgd dat echt alles een plek heeft gevonden.

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

SieMatic keuken