Tweemaal eerder heeft Ans in haar leven een keuken gekocht. Zelfs een keer in Duitsland. Maar nu ze haar derde keuken koopt, realiseert ze zich dat ze nog nooit eerder zo goed is geholpen als bij Keur Keukens. Ook de service is perfect voor elkaar.

Ook de service is perfect voor elkaar. Voorbeeld: “Mijn kraan zit los. Even een belletje en ze komen direct. Ik vind alles en iedereen helemaal top hier,” vertelt Ans Tesselaar, woonachtig in de buurt van Alkmaar.

Familie Tesselaar was op zoek naar een witte keuken, maar in de showroom zagen ze een nieuwe tint grijs die haar direct inpakte. Nu zijn ze erg blij met haar grijze moderne u-keuken. Met het toplaminaat werkblad staat het prachtig bij de lichtgrijze vloertegels.

Bekijk groter
U-Keuken Noord Scharwoude, brede lades

“Ik vind alles en iedereen helemaal top hier”

De kunst van deze moderne u-keuken is, dat alle keukenspullen uit de vorige, grotere keuken toch een plek hebben gekregen. Een extra, ondiepe kast ruimt lekker op, zonder erg in het zicht te staan. En plafondafzuiging geeft de ruimtelijke look.

Meer weten? Kom langs bij Keur Keukens. De keukenspecialist bij uitstek, ook wanneer u een keuken wilt kopen in Alkmaar!

Wilt u meer lezen over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!