“De slogan die op de bus staat: “Afspraak is afspraak” is echt waar. Dat stralen de medewerkers niet alleen uit, daar leven ze voor. Dat merk je aan alles,” vertelt Bert Dammers uit Velserbroek. Bert en Babette kochten hun “droomkeuken” bij Keur Keukens in Haarlem.

“De zorg en aandacht die er wordt besteed aan een nieuwe keuken is echt opvallend. Vanaf de kennismaking beviel het ons al goed. We waren ook al bij diverse keukenbedrijven in de regio geweest. Maar nergens hadden we nog het gevoel gehad dat we daar graag onze keuken wilden bestellen. Toen gingen we eens op internet kijken en zagen we op een beoordelingssite dat Keur zo goed scoorde. Bovendien zitten ze op korte afstand van ons vandaan.” 

Keuken Velserbroek met kookeiland

Nadenken over oplossingen

“Onze verkoper was echt een topper. Hij heeft zo ongelooflijk zijn best gedaan om met ons mee te denken. En na te denken over flexibele oplossingen. Zo wilden wij bijvoorbeeld liever niet de tegelvloer in de keuken vervangen. Maar we kwamen wel twee tegels tekort. Hij heeft echt zijn uiterste best gedaan om twee passende tegels te vinden.” “Ook de montage is heel goed gegaan. De twee mannen die de keuken kwamen monteren, straalden zorg en aandacht uit. Hier geldt zeker: “Afspraak is afspraak”. Van de kleine mankementen die er waren werd direct werk gemaakt, net zo lang tot we tevreden waren. Onze woonkamer ligt bijvoorbeeld iets lager dan de keuken, omdat we in een splitlevel woning wonen. Mijn vrouw kon eerst precies vanuit de woonkamer onder het kookeiland doorkijken. Dat vonden we storend. Nou, er stond direct weer iemand op de stoep om het te verhelpen. En nu is het wel naar onze zin.”

Keuken Velserbroek in prachtige opstelling

“Onze nieuwe keuken is van alle luxe voorzien”

Wow-effect

“Iedereen die bij ons komt kijken zegt: “Wow, wat hebben jullie een droomkeuken gekregen!” En het is ook echt onze droomkeuken. We hebben voor wit gekozen, greeploos, met greeplijsten. Er is een kastenwand met daarin een koelkast, vriezer en apparaten op ooghoogte: een combi-oven, een stoomoven en een koffiemachine.

Keuken Velserbroek met luxe koffiemachine

“Dan komt in het midden het kookeiland met een inductiekookplaat ”

Aan de andere zijde is er nog een lage kastenwand met een spoelbak, een Quooker, een tweede koelkast, een vaatwasser en alle benodigdheden voor het avondeten. In het hoge deel bevindt zich alles voor het ontbijt. Deze logische indeling bevalt uitstekend!. “Het melkglas in de achterwand van de keuken hebben we laten vervangen door helder glas. Er is nu een vijf meter brede, glazen wand met invallend daglicht. De andere wand in de keuken was al van glas. Er valt ongelooflijk veel licht onze keuken binnen.”

Keuken Velserbroek in moderne uitstraling
Keuken Velserbroek met prachtige kastenwand
Keuken Velserbroek met afzuigunit aan plafond

Volop nieuwe inspiratie

“Daarnaast hebben we de muren uit onze keuken verwijderd, zodat er één grote ruimte met de woonkamer zou ontstaan. Dat geeft een heel leuk effect, zeker ook door de verschillende hoogtes van woonkamer en keuken. En de leefruimte is groot zat. We waren eerst onzeker of er wel genoeg ruimte rondom het kookeiland zou overblijven. Maar dat is ons alles meegevallen. Ook is er genoeg bergruimte. En het fijne is, je staat nu niet meer met je rug naar iemand toe wanneer je zelf in de keuken bezig bent.” Lachend: “Onze nieuwe keuken is van alle luxe voorzien. Mijn vrouw gaat hier echt helemaal los. Sinds we ‘m hebben, probeert ze van alles uit. Haar creativiteit spuit zogezegd het huis uit. En ik? Ik geniet ervan, want ik mag het opeten.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Keuken Velserbroek