Een glimmende Boretti glanst je tegemoet in de prachtige keuken van dit nieuwbouwhuis. Met de greeploze fronten, Bosch apparatuur, kokend waterkraan en keramiek aanrechtblad is deze keukenruimte werkelijk een plaatje. Hans en Adriana vielen voor de greeploze keuken toen ze de showroom van Keur Keukens in Haarlem bezochten. Het was er op dat moment extra gezellig door een kookcursus die verzorgd werd. En waar enthousiast gebruik van werd gemaakt.

De nieuwe keuken van Hans en Adriana moest een moderne uitstraling hebben. Alleen, waar ze hem zouden uitzoeken, dat was nog even de vraag. Van vrienden en familieleden die elders een nieuwe keuken hadden gekocht, hoorden ze een aantal keren van slordige fouten tijdens de montage; dat wilden ze niet. Internet gaf de doorslag. Op een vergelijkingssite voor keukens zagen ze dat Keur met stip bovenaan stond.

Moderne keuken

Bovendien zat het bedrijf niet al te ver bij hen vandaan en dus gingen ze er eens kijken. De recent gemoderniseerde showroom zag er veelbelovend uit. Daar zou wel een prachtige keuken te vinden zijn!

Moderne keuken

Verkoper was goed bereikbaar

En prachtige keukens waren er, net zo goed als vriendelijke verkopers die in alle rust hun klanten voorlichtten. Ook de verkoper van Hans en Adriana was een plezierig iemand. “Hij stond ons goed te woord. Lichtte ons duidelijk voor. En hij was goed bereikbaar, belde altijd direct terug na een gemiste oproep.”

Moderne keuken

Dat er een keramiek aanrechtblad in de keuken kwam, was in eerste instantie niet het idee van Hans en Adriana. Graniet vonden ze schitterend, maar het bleek wel wat onderhoudsgevoeliger dan keramiek. Omdat het prijsverschil te rechtvaardigen was, koos het stel voor keramiek. De kokend waterkraan die nu in deze moderne keuken is geplaatst, is een compleet nieuwe ervaring. “Heel handig en snel. Zeker wanneer je een kop thee wilt drinken, of kokend heet water wil gebruiken voor een pan pasta. Ideaal.”

“De naden, voegen, alles ziet er prima uit; er is keurig netjes gemonteerd. De monteurs hebben goed gewerkt.”

Keurig afgewerkt

In een gloednieuw huis hoort natuurlijk een keurig afgewerkte keuken, en dat is volgens Hans prima voor elkaar. “De naden, voegen, alles ziet er prima uit; er is keurig netjes gemonteerd. De monteurs hebben goed gewerkt. Keur Keukens heeft ons niet teleurgesteld in onze verwachtingen. Sterker nog, onze uitstekende ervaring gaf alle vertrouwen om ook maar direct onze nieuwe badkamer bij hen te bestellen. Omdat Keur zelf geen badkamers heeft, maar wel de Nunspeetse vestiging Arma Keukens en Sanitair, zijn we daar naar toe gegaan.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Moderne keuken