“We zijn heel blij met onze keuken. Het is helemaal geworden zoals we wilden,” vertellen Mike Bouland en Stephanie Berentsen uit Diemen. Ze kochten een mooie keuken met schiereiland bij Keur Keukens in Haarlem. Inclusief een innovatief Bora afzuigsysteem.

“Door te googelen en de geweldige reviews op internet van deze keukenspecialist zijn we bij Keur Keukens in Haarlem terecht gekomen. Keur Keukens is een prettige zaak met aardige medewerkers die uitstekende service bieden en alle tijd voor je nemen. We zijn door twee verkopers geadviseerd bij het uitzoeken van onze keuken. Mede door hen is de keuken helemaal naar onze wens geworden", zo vertellen de twee enthousiast.

Landelijke moderne keuken met lage bovenkastjes

"Ze hebben ons heel goed geholpen en heel leuk geadviseerd. En bij Keur Keukens is het altijd gezellig. Kom je tijdens koffietijd binnen, dan liggen de vers gebakken gevulde koeken voor je klaar. En tegen lunchtijd wacht je een heerlijke tosti of vers afgebakken broodjes.”

Landelijke moderne keuken met eetbar

Mooie showroom

“Keur Keukens heeft een mooie showroom met veel diversiteit in stijlen keukens, met name ook in de verschillende prijsklassen die geboden worden. Zelf hadden we ons al uitgebreid georiënteerd op de apparatuur die we wilden aanschaffen. We waren bij het Inspiratiehuis in Hoofddorp geweest. Hier vind je alles voor een nieuwe keuken om inspiratie op te doen met topmerken zoals Bosch en Siemens. Dat was erg leuk en ook echt inspiratief. Daardoor wisten we al vrij goed wat we wilden, zoals bijvoorbeeld een mooie Siemens uittrekbare kraan. Ook hebben we gekozen voor een inbouwkoffiezetapparaat. Hij zit naast de magnetron. We zetten nu veel gemakkelijker koffie. En het is lekkerder ook.”

“Keur heeft alles keurig verzorgd en ons ontzorgd”

“En wat ook erg mooi is, dat we een kast onder het aanrechtblad hebben omgedraaid. Het is de enige kast waar je vanuit de kamer bij kunt. We bewaren er wijn, bier en likeuren in. De kast heeft geen handgreep. Je hoeft hem slechts aan te raken, en het front veert open en je hebt alles binnen handbereik.” “Alle overige kasten zijn lage of halfhoge klepkasten. Ze zijn uitgevoerd met lades voor een optimaal ruimte-effect. De handgrepen zitten mooi op één lijn, in het midden. 

Landelijke keuken moderne keuken

We zijn echt blij met onze keuken. De keuken is geplaatst door ervaren keukenmonteurs, die alle tijd nemen om de keuken perfect te plaatsen. Hierdoor is alles vlekkeloos verlopen. Keur heeft alles keurig verzorgd en ons ontzorgd! We kunnen ze echt aanraden, wat we overigens al gedaan hebben!”

Landelijke moderne keuken met kastenwand

“Ja, we zijn er echt blij mee”

Onzichtbare afzuiging

“In ons appartement is een standaard afzuigkap niet mogelijk, want je kunt nergens de lucht naartoe afvoeren. Wij moesten kijken naar een recirculatiekap. Omdat we een open keuken hebben en al kokend de kamer inkijken, vonden we het storend wanneer er een afzuigkap tussen hing. Ook vonden de aanblik van een afzuigkap vanuit de kamer niet mooi. Daarom hebben we voor een Bora afzuigsysteem gekozen. Een Bora vraagt maar beperkte ruimte in een keukenkast. De motor zit verborgen in een keukenlade. Deze motor zorgt voor de luchtafvoer. De la waar de motor inzit, kun je nog steeds volop benutten, alleen moet je hem iets minder hoog indelen. Het werkt prima, de afzuigprestaties zijn echt goed. En als je nu vanuit de woonkamer de keuken inkijkt, dan zie je een mooie vrije ruimte. Bovendien heb je niet het probleem van een afzuigkap die vies wordt. Een traditionele afzuigkap wordt toch vet na verloop van tijd. Ook het geluidsniveau van een Bora is lager dan van een traditionele afzuigkap.” “Wat we ook heel leuk vinden aan onze keuken, is de bar aan het schiereiland. Door het hoogteverschil tussen het aanrechtblad en de bar geeft dit een speels effect aan de keuken. Ja, we zijn er echt blij mee.”   

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Landelijke moderne keuken met koffiemachine
Landelijke moderne keuken