Dat een andere opstelling veel meer ruimte oplevert, dat hadden Monique en Freek Dozy uit Hilversum nooit kunnen bedenken. Hun keukenruimte zou beslist te klein zijn voor een schiereiland, was hun mening. De werkelijkheid bleek anders. In de showroom van Keur Keukens zien ze een keuken met schiereiland voor een ruimte met exact dezelfde afmetingen als bij hen thuis. En dat past! “Wat een belevenis als je denkt dat iets niet kan, en dan blijkt het makkelijk te gaan!”

Het aloude idee van een hoekopstelling verdwijnt naar de achtergrond. De koel-/vriescombinatie en afzuigkap krijgen met gemak een plek, ondanks de twee ramen. En er is voldoende opbergruimte voor alle spullen. De landelijke keuken met eiland wordt geschetst in warm groen, lijkend op oudblauw.

Groene Landelijke keuken Hilversum, eiland

“Wat een belevenis als je denkt dat iets niet kan, en dan blijkt het makkelijk te gaan!”

Groene Landelijke keuken Hilversum, eiland

Dit past goed in de woning van Monique en Freek, want hun meubels zijn ook kleurrijk. Ze kleden de keuken met eiland prachtig aan met landelijke elementen, zoals een uitstekende vensterbank, antieke witte tegels, een prachtige schouw en niet te vergeten de open regalen voor een mooi servies.

Wilt u meer lezen over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!

Groene Landelijke keuken Hilversum, praktische lades
Groene Landelijke keuken Hilversum, Quooker