Ze zijn (nog) zeldzaam, de projecten waarbij eigenaren gezamenlijk een appartementencomplex vormgeven. Hierbij koopt elke toekomstige bewoner een deel en richt dit naar eigen inzicht in. Jan van der Welle uit Amsterdam is de gelukkige bezitter van zo’n luxe appartement. Zijn woning heeft een – voor Amsterdamse begrippen – grote woonkamer met uitzicht op een vide en de keuken. Hier wil hij een nieuwe start maken. Keur Keukens voelt dit goed aan.

Het wordt een bijzonder verfijnde design keuken die toont als een lang, wit dressoir. Het ontwerp sluit naadloos aan op het hoge afwerkingsniveau van het appartement. Alles in de woning is met de hand gemaakt. En alles is nieuw, zelfs het bestek, de pannen en het servies.

Greeploze keuken in wit hoogglans

“Ik had een click met de verkoper, mede hierdoor zijn we tot zo’n mooi resultaat gekomen.”

Greeploos design keuken in hoogglans wit

De complete keuken wordt in wit uitgevoerd. Het aanrecht, de hoogglans fronten, de kraan, de stopcontacten, de lampen en de spoelbak. “Ik had een click met de verkoper, dat vind ik erg belangrijk bij een aankoop als deze. Mede hierdoor zijn we tot zo’n mooi resultaat gekomen,” zegt Jan van der Welle tevreden.

Wilt u meer lezen over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!

Greeploos design keuken met Bora kookveld afzuiging
Greeploze design keuken met hout-kleur interieur
Greeploos design keuken met ton sur ton kleuren in wit
Greeploos design keuken in hoogglans wit