Gedreven, persoonlijk en deskundig

Het team SieMatic adviseurs van Keur Keukens Haarlem staat voor u klaar om u in alle rust te adviseren over uw SieMatic keuken.

Onze voor SieMatic opgeleide adviseurs kennen tot in detail de facetten van het veelzijdige en unieke karakter van SieMatic.
Graag stellen zij zich aan u voor..

Cornelis-van-Dalfsen

SieMatic showroom is een belevenis

“Een keuken kopen is bij ons een belevenis. Klanten die op zoek zijn naar exclusieve, individuele designkeukens worden in onze showroom warm onthaald. Hier vind je onze SieMatic concepten met al hun aansprekende bijzonderheden op hun mooist gepresenteerd.”

“Ik vind het leuk om klanten in onze mooie showroom te mogen verwelkomen, waar de exclusiviteit en de mooie materialen van SieMatic optimaal tot hun recht komen. In deze rijke, warme ambiance breng ik de toegevoegde waarde van Keur Keukens in de praktijk. Dat inspireert mij dagelijks.”

- Cornelis van Dalfsen, teamleider verkoop

Joanne-Grisnich

Met SieMatic opgegroeid

Joanne is enthousiast over het merk SieMatic. Dat enthousiasme heeft ze van huis uit meegekregen: “Mijn ouders hadden een SieMatic keuken. Toen de keuken 38 jaar stond besloten ze een nieuwe keuken te nemen. De kwaliteit was nog uitstekend, maar de indeling was wat gedateerd.”

“Die kwaliteit kenmerkt SieMatic. Misschien is de aanschafprijs hoger dan een gemiddelde keuken, de kwaliteit is dat zeker ook.”

Niet alleen de kwaliteit spreekt Joanne aan: “Ik vind het leuk dat SieMatic werkt met lifestyles. De Urban is geen keuken, maar een meubel geïntegreerd in de woning. Zo kunnen wij helpen om van de keuken het mooiste meubel in huis te maken.”

- Joanne Grisnich, SieMatic adviseur

Jordie-de-Gast

Verfijnde ontwerpen spreken aan

Toen Jordie de Gast werd gevraagd om een SieMatic ambassadeur te worden, hoefde hij niet lang na te denken. “De kwaliteit en het design van SieMatic hebben mij altijd al aangesproken. Hierdoor voel ik me thuis in de wereld van SieMatic. Vanuit mijn enthousiasme voor het merk probeer ik mijn klanten de optimale beleving mee te geven. Door te luisteren naar hun wensen en deze samen te laten komen in hun eigen, gepersonaliseerde keuken.”

Als SieMatic adviseur zit Jordie dagelijks aan tafel voor adviesgesprekken over keukens. “Mijn mooiste moment? Wanneer klanten mij hun vertrouwen schenken om samen met hen hun droomkeuken te realiseren.”

- Jordie de Gast, SieMatic adviseur

Peter-Tijssens

Persoonlijkheid vormt SieMatic keuken

“Wat mij in SieMatic zo aanspreekt? Dat de basis van elk SieMatic keukenontwerp terugvoert naar je persoonlijkheid. SieMatic keukens zijn geen optelsom van functies, maar vormen individuele, expressieve uitingen van persoonlijke stijlen. SieMatic keukens zijn ware meubels die moderne interieurs op een bijzondere manier verrijken.”

“Daarnaast biedt SieMatic enorme ontwerpvrijheid. In onze showroom staan een aantal unieke voorbeelden opgesteld in een rijke, warme ambiance waarin actuele kleuren en materialen aansprekend tot uitdrukking komen.”

- Peter Tijssens, SieMatic adviseur

Persoonlijk deskundig advies

Benieuwd naar de mogelijkheden die SieMatic u biedt? Bezoek dan onze inspirerende showroom en laat u deskundig adviseren. Wij helpen u in alle rust, op een transparante en heldere manier. Persoonlijk en betrokken..

Bezoek de showroom.

SieMatic-verkoopadviseurs-Haarlem-Keur-Keukens