Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Ontdek uw persoonlijke SieMatic Urban keuken

Midden in de stad wonen en genieten van de levendigheid, gezelligheid, opwinding en veelzijdigheid, wie zo leeft componeert een interieur met persoonlijke meubelen. De SieMatic lifestyle Urban met haar modulaire, soms asymmetrische plaatsing, de hoogwaardige materialen en genuanceerde kleurtonen geeft uiterst moderne keukenfuncties het karakter van elegante woonmeubelen. De Urban laat zich flexibel samenvoegen en versterkt het gevoel van vrijheid en individualisme met een vooruitstrevende functionaliteit.
Lees op deze pagina meer over de unieke eigenschappen van de SieMatic Urban en ontdek dé betrouwbaarste SieMatic dealer in de randstad.

Altijd innovatief met SieMatic Urban

Het topmerk SieMatic loopt al jarenlang voorop met allerlei innovaties die modern koken en leven gezelliger en comfortabeler maken. Innovatief is dan ook de SieMatic Urban die speciaal is ontworpen voor het nieuwe leven in moderne steden. Met name waar vroeger hard werd gewerkt en de industrie bloeide, en waar nu industriële gebouwen zijn omgevormd tot woonruimtes, daar vinden veel Urban keukens hun plek. Vaak uitgevoerd in sobere kleuren, zoals de kleur SieMatic Urban Umbra, zijn deze keukens stuk voor stuk design elementen. Door de plaatsing van losse meubelelementen, zoals de "SieMatic 29" buffetkast, ontstaan keukens voor het grootstedelijk gebied. 

De SieMatic 29 keukenbuffet in Urban stijl

Verwelkom de natuur

Zo is de SieMatic Urban ook het eerste keukenconcept dat de stadstuin naar binnenhaalt met een geïntegreerd minituintje. Met deze keukens speelt de SieMatic Urban in op het urban gardening, waarbij stedelingen op een creatieve manier hun eigen planten zien groeien en groentes en kruiden verbouwen om gezond en vers te koken. 
De kleine ’moestuin’ zorgt niet alleen voor altijd verse kruiden, het is ook een manier om warmte en natuurlijkheid toe te voegen aan onder meer greeploze keukens. De compositie is in te zetten als elegante overgang naar andere woongedeeltes, perfect voor een sociale interactie tussen jong en oud, familie en vrienden, koken en eten.

 

SieMatic keukeneiland in Urban stijl, met open lades van hout

Wat maakt de SieMatic lifestyle Urban zo veelzijdig en uniek?

Wie zich graag omringt met familie en vrienden, hecht waarde aan individuele ontwerpvrijheid en mobiliteit. De SieMatic Urban style is flexibel in te delen en uit te voeren en omvat alle moderne functies voor samen koken, bezig zijn en genieten. Kenmerkend voor de Urban is dat alle keukenfuncties voor iedereen bereikbaar zijn, zoals in de moderne keuken met eiland. Zo ontstaat een actieve, maar toch intieme en gezellige omgeving voor wonen en leven te midden van het bruisende cityleven.
Elk Urban meubel toont de individuele esthetiek van de bewoner. Zoals de stad een ruimte is met mogelijkheden waarin ieder een plek kan vinden, zo getuigt elke Urban keuken van de ervaringen, waarden en tegenstellingen van een persoonlijkheid. Onconventionele, intuïtief werkende tegenstellingen van met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten zetten de toon binnen de SieMatic Urban: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker.

SieMatic keuken in Urban stijl, met hoge kast en eiland

De kracht van Keur Keukens

Waarom een SieMatic keuken uitzoeken bij Keur Keukens in Haarlem? Wij zijn de onbetwiste SieMatic expert. Onze voor SieMatic opgeleide adviseurs kennen alle facetten van het veelzijdige en unieke karakter van de SieMatic Urban style. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen openen ze nieuwe speelruimte om uw persoonlijke ideeën te ontwerpen en te realiseren. De SieMatic Urban volgt de actuele lifestyle- en interieurtrends. Van grijze keukens tot greeploze witte keukens met keukendesigns die perfect aansluiten op uw interieur en die de keukenfuncties integreren in de woonomgeving. In de SieMatic Urban gaat functionaliteit altijd hand in hand met hoogwaardig design en krijgt individuele zelfexpressie alle ruimte.

SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem

Een perfecte montage van uw SieMatic keuken

Onze SieMatic-monteurs hebben een apart trainingsprogramma doorlopen om SieMatic keukens volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen te plaatsen. We staan in voor een uiterst precieze montage en keukenrenovaties die met de grootst mogelijke zorg door onze eigen mensen worden uitgevoerd. U zult ervaren dat onze monteurs bijzonder gedreven zijn om uw eisen tot in detail tot uitvoering te brengen. Ook onze nazorg is onberispelijk, daar kunt u van op aan. Dankzij onze montage door eigen vakmensen geven wij standaard 10 jaar garantie op deze montage. Een uniek aanbod, passend bij uw kwaliteitskeuken. Op deze wijze kunt u jarenlang ongestoord genieten van uw droomkeuken.

Montage van keukens en badkamers door eigen monteurs

"De montage van onze keuken is uitstekend verlopen. Binnen twee dagen is alles perfect geleverd en geplaatst. Er mankeerde niks, helemaal niks. Keur Keukens zou ik aan iedereen aanraden. De kwaliteit van de keukens, het advies en de plaatsing, het is dik in orde."

Familie Gerritsen uit Haarlem kochten hun SieMatic keuken bij Keur Keukens. 
Lees hier hun klantervaring en bekijk meer foto's.

SieMatic keuken

Een familiebedrijf

Om te voldoen aan een diversiteit aan keukenwensen, levert Keur Keukens ook andere keukenmerken, van exclusieve maatwerkkeukens tot goedkopere keukens. Zo kunnen wij een breed publiek bedienen. Ongeacht welke keuken u ook koopt, u profiteert altijd van onze unieke werkwijze. Zo werken wij altijd met nettoprijzen en krijgt u van ons direct de laagste prijs voor uw SieMatic Urban. De offerte is helder, transparant en gespecificeerd, zodat u precies weet wat u per keukenonderdeel betaald. En natuurlijk wordt uw keuken gemonteerd door onze eigen vakmensen, waarbij u tevens 10 jaar garantie krijgt op deze montage. Door enkel te werken met eigen mensen kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Zo werken wij al ruim 25 jaar en dit heeft ons vele enthousiaste klanten opgeleverd. Klanten die ons gemiddeld een 9,8 geven op de onafhankelijke reviewsite Qasa. Bezoek eens vrijblijvend onze showroom voor een nadere kennismaking met ons familiebedrijf..

SieMatic Urban keuken, eiland met hoge kast

Vanaf uw eerste wens…

SieMatic keukens zijn anders dan anders. De onbetwiste innovatiekracht, de prestigieuze uitstraling en de vergaande verpersoonlijking van de SieMatic Urban maken de keus voor SieMatic tot een vanzelfsprekende keus. Een keus die van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Innovatief is de manier waarop uw SieMatic Urban keuken wordt vormgegeven. Koopt u met een fabriekskeuken als het ware een aantal blokken ineen, SieMatic Urban keukens worden juist ‘bottom-up’ vorm gegeven. Elke keuken wordt om uw wensen heen gevormd, gepositioneerd en gebalanceerd tot visueel uitzonderlijk designobject. Een SieMatic Urban kan veelzijdig worden ontworpen, niet alleen wat betreft kleuren en materialen maar ook met diverse keukenfuncties, van verlichting met stopcontacten tot een spoelbak, kookplaat en afzuigkap.

SieMatic keuken met de kleuren groen en hout, met oplader voor apparaten

SieMatic Urban is trendsettend

De trend dat de keuken een afgesloten domein is, kennen we al lang niet meer. SieMatic heeft met haar Urban keukens een compleet nieuw karakter aan het koken gegeven, door open keukens te ontwerpen waarbij alle keukenfuncties vanuit meerdere hoeken en door meerdere personen benaderbaar zijn. Deze keukens maken het mogelijk om met familie en vrienden tegelijkertijd bezig te zijn in een intieme persoonlijke sfeer. Met keukens die ware meubelstukken zijn als ultieme uiting van uw persoonlijkheid. SieMatic Urban keukens geven nog meer beleving aan samen koken en eten.

SieMatic keuken zwart in Urban stijl, met open lades

Ontdek het Aluminium Interieursysteem

Overzicht in uw SieMatic houdt u door snoeren, tablets en smartphones zoveel mogelijk op te bergen. De flexibiliteit van het SieMatic Aluminium Interieursysteem maakt een uiterst individuele indeling en uitrusting van laden mogelijk. Intelligente functies als de geïntegreerde USB-aansluiting bieden waardevolle extra toepassingen aan de keuken. Het nieuwe SieMatic Aluminium interieur is een esthetisch genoegen - uniek qua functionaliteit en onvergelijkbaar wat betreft grafisch design. Daarvoor zorgen de innovatieve materiaalcombinaties uit aluminium, licht eiken of donker gerookt kastanje, flock en porselein evenals de tot in het kleinste detail perfecte afwerking.

SieMatic keukenlade met Aluminium Interieursysteem

30% meer bergruimte

In een loft met de broze charme van een voormalige fabriekshal of in een comfortabel oud herenhuis, in een intieme rijtjeswoning of in een riant penthouse met groots uitzicht, in de stad zijn mogelijkheden voor iedereen en elke SieMatic. Dankzij het uiterst flexibele MultiMatic Interieursysteem kunt u hoge, boven- en onderkasten systematisch en individueel inrichten. Zo haalt u meer uit uw keuken, verspilt u geen kostbare centimeters en wint u tot 30% meer bergruimte.

Meer lezen over SieMatic keukens? Bekijk ook de andere stijlen van SieMatic op onze website, lees meer over ons bedrijf of maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie en inspiratie in onze showroom.

SieMatic MultiMatic
SieMatic losstaande keukenkast in Urban stijl