Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Ontdek de SieMatic Pure Collection

In een keuken kookt u, een SieMatic keuken laat u genieten. De SieMatic Pure Collection biedt opties die ver boven gewone keukenindelingen uitstijgen en haast onbegrensde mogelijkheden verschaffen, welke ruimte of budget u dan ook tot uw beschikking hebt. De strakke afwerking van de SieMatic Pure laat hoogwaardige materialen optimaal tot hun recht komen. Bijzonder kenmerkend is de 2 cm dunne lijst die de geïntegreerde elementen omkadert in een ‘Frame Design’.
Op deze pagina leest u meer over de Pure Collection van SieMatic keukens. Ontdek de mogelijkheden, lees meer over ons familiebedrijf en unieke werkwijze en bezoek onze showroom voor een nadere kennismaking. Welkom...

Keur Keukens benut alle creatieve speelruimte van SieMatic keukens

De complete indelingsconcepten van SieMatic staan voor tijdloos elegante leefruimtes. Functionaliteit gaat altijd hand in hand met hoogwaardig design en individuele zelfexpressie krijgt alle ruimte. De SieMatic Pure volgt de actuele lifestyle- en interieurtrends met keukendesigns die perfect integreren met de architectuur en die de keukenfuncties naadloos integreren in de woonomgeving.
Onze voor SieMatic opgeleide adviseurs kennen tot in detail de facetten van het veelzijdige en unieke karakter van de SieMatic Pure. Door aandachtig in te gaan op uw wensen openen ze nieuwe speelruimte om uw persoonlijke ideeën te ontwerpen en te realiseren.

SieMatic kookeiland in Pure stijl met lades

Wat maakt SieMatic Pure zo uniek?

De SieMatic lifestyle Pure laat zich het best omschrijven als een compleet ruimteconcept. Met veel creatieve mogelijkheden worden keukenfuncties van de SieMatic lifestyle Pure perfect en subtiel geïntegreerd in de architectuur van de woonomgeving. De SieMatic Pure maakt ruimtes tot eilanden van rust met de keuken als levendig middelpunt van kookomgeving en woonruimte.
Het designconcept dat de basis vormt van de SieMatic Pure heeft een uniek karakter door de dunne lijst die de meubels omkadert. De metallic materialen, edel hout en genuanceerde laktinten en uitgekiende materiaalcombinaties doen puristische keukens ontstaan, van technisch-koele greeploze witte keukens tot huiselijk-warme moderne keukens met hout.

SieMatic Pure, wit kookeiland met kastenwand

Elegant en minimalistisch design

Dit elegante, minimalistische design van de meubelen uit de SieMatic lifestyle Pure is voortreffelijk en wordt internationaal gewaardeerd. Royale vormen, met gevoel gekozen kleuren, het vermijden van teveel decoratieve elementen en een dialoog tussen lijnen en vlakken creëren een balans die kenmerkend is voor de Pure. Het minimalistische design accentueert de liefde van SieMatic voor detail, de mate van vervolmaking en de waarde van de materialen, of het nu om de oppervlakken van de meubelen gaat als om hun interieur. Want ook achter elke deur en lade schuilen materiaalcombinaties die zorgen voor een fascinerende harmonie in vorm en kleur, van buiten en van binnen.  

Een wit met goud kleurige SieMatic keuken in Pure stijl

Welkom bij Keur Keukens

Waarom een SieMatic keuken uitzoeken bij Keur Keukens in Haarlem? Wij zijn de onbetwiste SieMatic expert. Onze voor SieMatic opgeleide adviseurs kennen alle facetten van het veelzijdige en unieke karakter van de SieMatic Pure Collection. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen openen ze nieuwe speelruimte om uw persoonlijke ideeën te ontwerpen en te realiseren. Uiteraard krijgt u een volledig gespecificeerde offerte mee, voorzien van nettoprijzen. Alles transparant en overzichtelijk; zo doen wij het liefst zaken. Dat vele klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de hoge klantscores die zij ons toekennen. Op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl vindt u enkele honderden klantervaringen. Hieruit blijkt wel dat Keur Keukens dé betrouwbaarste keukenspecialist in de randstad is.

SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem

Probleemloze montage met 10 jaar garantie

Voor de montage van SieMatic keukens hebben onze SieMatic-monteurs een apart trainingsprogramma doorlopen. Uiterst precieze plaatsing, onze haast tedere zorg en eigen mensen zorgen ervoor dat u uw keuken hoog zult waarderen. Onze monteurs zijn bijzonder gedreven om uw eisen tot in detail tot uitvoering te brengen en alle nazorg te bieden die nodig is. Op onze montage krijgt u standaard 10 jaar garantie. Dit biedt u de zekerheid dat u lang ongestoord kunt genieten van uw droomkeuken. En mocht er iets aan de hand zijn? Wij helpen u snel dankzij onze eigen servicedienst. Met als doel dat u uiterst tevreden bent. Want een tevreden klant is immers de basis van ons bestaan.

Montage van keukens en badkamers door eigen monteurs

"Tijdens het ontwerpen heb ik mezelf de vraag gesteld: Welke elementen verhogen de kwaliteit van mijn leven? Dat is voor mij de natuur, veel licht, gezond koken, sociale contacten en gezelligheid. Het keukenontwerp moest daar goed op aansluiten."

Dhr. Van Ekris uit Bloemendaal kocht zijn SieMatic keuken bij Keur Keukens.
Lees zijn klantervaring en bekijk meer foto's.

SieMatic keuken

Wij zijn een familiebedrijf

Om te voldoen aan een diversiteit aan keukenwensen, levert Keur Keukens ook andere keukenmerken, van exclusieve maatwerkkeukens tot goedkopere keukens. Zo kunnen wij een breed publiek bedienen. Ongeacht welke keuken u ook koopt, u profiteert altijd van onze unieke werkwijze. Zo werken wij altijd met nettoprijzen en krijgt u van ons direct de laagste prijs voor uw SieMatic Pure. De offerte is helder, transparant en gespecificeerd, zodat u precies weet wat u per keukenonderdeel betaald. En natuurlijk wordt uw keuken gemonteerd door onze eigen vakmensen, waarbij u tevens 10 jaar garantie krijgt op deze montage. Door enkel te werken met eigen mensen kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Zo werken wij al ruim 25 jaar en dit heeft ons vele enthousiaste klanten opgeleverd. Bezoek eens vrijblijvend onze showroom voor een nadere kennismaking met ons familiebedrijf..

Zwarte SieMatic keuken in Pure stijl

Altijd innovatief met SieMatic Pure

SieMatic heeft een unieke blik op het laten samenvloeien van koken en leven. Het is geen kwestie van de ruimte indelen met een SieMatic kookeiland, maar van design. Van geraffineerde integratie, van combinaties tussen hoge kasten met boven- en onderkasten die overkomen als één enkel meubelelement, terwijl tegelijkertijd deze keuken aan de hoogste technische eisen van tegenwoordig voldoet. Het raffinement zit ‘m in het puristische uiterlijk die hoogstaande techniek herbergen, zoals de SieMatic greeploos met deuren en laden die zich door lichte druk automatisch openen of inschuifbare deuren die elektrische apparaten na gebruik onzichtbaar maakt.

SieMatic Pure keuken met Gaggenau apparatuur

Puur maatwerk

Innovatief is de manier waarop wij samen met u uw SieMatic Pure keuken vormgeven. Van de basale wens van een greeploze keuken tot een groots idee van een uitzonderlijk designobject, het komt vanaf de grond tot stand. Het gaat om individueel maatwerk, dat met de hulp van uw Keur Keukens adviseur wordt vorm gegeven in een keukenconcept, passend in uw ruimte en aansluitend bij uw levensstijl. Daarom zijn SieMatic keukens anders dan anders. De onbetwiste innovatiekracht, de prestigieuze uitstraling en de vergaande verpersoonlijking van de SieMatic Pure maken de keus voor SieMatic tot een vanzelfsprekende keus. Een keus die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

SieMatic Pure keuken met RVS werkblad omlijsting

SieMatic Pure stijl is trendsettend

Keukens zijn geen afgezonderde terreinen bij SieMatic maar vormen het middelpunt van een open en sociale context. Het SieMatic FloatingSpaces paneelwandsysteem opent elegante oplossingen om vloeiende overgangen tussen keuken en living tot stand te brengen. De wandpanelen kunnen ook als deuren van de keukenkastelementen worden ingezet. Optisch ontstaat zo een elegante eenheid van zithoek en eetgedeelte tot in de volledig uitgeruste keuken met al zijn functionaliteiten.
De wandpanelen zijn tot op de millimeter nauwkeurig leverbaar zijn en beschikbaar in de meeste soorten oppervlakken van het SieMatic-programma. Soms worden bovenkasten ook vervangen door het SieMatic FloatingSpaces paneelsysteem om ruimte te geven aan accessoires of een geïntegreerd afzuigsysteem.

SieMatic keukens in de Pure stijl, in houtkleur

Ontdek de perfecte wereld in het interieur van de SieMatic Pure

Ruimte in de keuken is waardevol. De SieMatic-interieursystemen maken het mogelijk om deze optimaal te benutten en een optimale sortering van uw keukengerei te bereiken. Daarvoor zorgen de gepatenteerde SieMatic Multifunctionele Rails die beschikbaar zijn voor ieder SieMatic-kastelement en elke deur. Dankzij het uiterst flexibele SieMatic interieursysteem Multimatic kunt u hoge, boven- en onderkasten systematisch en individueel inrichten. Zo haalt u meer uit uw keuken en verspilt u geen kostbare centimeters.

SieMatic keukens in de Pure stijl en aluminium interieursysteem

Individuele indeling van uw kasten

Voor de individuele uitrusting van keuken- en voorraadladen staan eveneens verscheidene SieMatic-systemen ter beschikking. Met een duidelijk herkenbare grafische vormgeving is het aluminium interieur een lust voor het oog. Voor die uitstraling zorgt de innovatieve materiaalcombinatie van aluminium, licht eiken, donker rookkastanje en porselein, plus de tot in detail perfect uitgevoerde afwerking. Met intelligente hedendaagse oplossingen zoals de geïntegreerde usb-aansluiting krijgt uw keuken nog meer waarde. De indeling en uitrusting van het aluminium systeem kan naar individuele wens worden samengesteld.

SieMatic keukenlade met Aluminium Interieursysteem

Gastvrij, elegant of comfortabel

Kleur is een belangrijk designelement omdat het een bepaalde sfeer oproept. Kleuren bepalen deels of een ruimte wordt ervaren als gastvrij, elegant, royaal, koel of comfortabel. Grijze landelijke keukens doen nu eenmaal anders aan dan zwarte moderne keukens of witte hoogglans keukens.  
Om in een keuken verschillende materialen en deurfronten genuanceerd te combineren en de gewenste harmonie te creëren, is een weloverwogen omgang met kleuren nodig. Hiervoor is het SieMatic Color System ontwikkeld. Aantrekkelijke kleuren, in mat en glanzend, maken het mogelijk om meubelelementen uit het complete SieMatic-programma met elkaar te combineren. Zo ontstaat een wereld van harmonie.

Meer lezen over SieMatic keukens? Bekijk ook de andere stijlen van SieMatic op onze website, lees meer over ons bedrijf of maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie en inspiratie in onze showroom.