SieMatic S3

Design your own life

Deze SieMatic S3 gaat nooit vervelen. Niet alleen blijft de kwaliteit en functionaliteit van de S3 vele jaren mooi, ook haar innovatieve vormgeving is tijdloos. De keukenapparatuur is verweven met het design. En kijk naar het originele SieMatic S3 greepconcept: de ergonomische aluminium grepen, in zeven kleuren, kunnen gemakkelijk worden aangebracht en weer vervangen. Uw keuze van front, profiel en greep bepaalt de uitstraling van deze S3. Ingetogen of uitbundig.

SieMatic S3

Plezier van kleurrijk design

Ook de open boven- en onderkasten en de hoge vitrinekasten van deze S3 zijn in kleur mogelijk, naar keuze in matte of glanzende lak. Alles in het model S3 past smaakvol bij elkaar. Maar het allermooiste is dat dit plezier van kleurrijk design in deze S3 minder kost dan u zou denken. Dus laat u zich verrassen door deze S3 in onze showroom. Ook onze klanten zijn enthousiaste ambassadeurs het S3 keukenmodel!

SieMatic S3

Geeft creativiteit vleugels

De makers van de S3 en andere SieMatic keukenontwerpen zien de keuken niet alleen in culinair opzicht als de plaats waar de persoonlijke smaak naar hartenlust kan worden gevierd. Ook bij indeling en vormgeving heeft hier creativiteit de meeste vrijheid, onafhankelijk van de beschikbare ruimte. Wie de keuken als centrale woonruimte ziet, zoekt zowel in functionele als esthetische aspecten naar inspiratie voor Individueel Design. Net zoals bij SieMatic.

SieMatic S3

Nieuw, apart, uniek

Sinds de oprichting streeft SieMatic er naar perfecte droomkeukens te bouwen zoals deze S3, haar kwaliteit te vervolmaken en het repertoire van mogelijkheden voortdurend uit te bouwen, om steeds weer meer persoonlijke oplossingen te ontwikkelen. Het is het plezier van het nieuwe, aparte en unieke dat u met deze S3 zult beleven. Het bindt klanten met SieMatic. Naast het model SieMatic S3 bieden wij u ook andere SieMatic keukens en keukenconcepten:

√ SieMatic S1                √ SieMatic BeauxArts
√ SieMatic S2                √ SieMatic BeauxArts 02

√ SieMatic Individual     √ SieMatic MultiMatic
√ SieMatic Interieur