SieMatic S2

S2 is puur design en ongekende luxe

De uitzonderlijke kwaliteiten van de SieMatic S2 ervaart u pas goed in de showroom, als u aan het aanrechtblad van de S2 keuken staat. Voel het comfort van de ErgoGrip profielen, zowel verticaal als horizontaal toepasbaar, de degelijkheid van de materialen en de prachtige afwerking van deze S2. Ook onze klanten zijn enthousiaste ambassadeurs van S2 keukens!

SieMatic S2
SieMatic S2

Geavanceerde techniek

Ontdek hoe de fraaie achterwand van deze S2 met een vingerdruk verandert in 25 cm diepe extra kasten. Spiegel uzelf in de extra harde hoogglanslak of kies voor mat, naar keuze in 1.950 kleuren. Of ga voor een S2 in hout of kunststof. S2, dé vertolking van Individueel Design van SieMatic.

Geïntegreerde techniek

Uw persoonlijke S2 keuken kan worden uitgevoerd met een zwenkbaar geïntegreerd beeldscherm voor tv, dvd en tablet. Maar ook met topklasse stereo weergave vanaf een ingebouwde tuner, dvd, pc of uw smartphone. SieMatic S2 belooft u een onvergetelijke audio- en video-beleving!

Meer SieMatic keukens

Naast de SieMatic S2 bieden wij u ook andere SieMatic keukens en keukenconcepten:

√ SieMatic S1    √ SieMatic S3    √ SieMatic BeauxArts    √ SieMatic BeauxArts 02    √ SieMatic Individual    √ SieMatic Interieur    √ SieMatic MultiMatic