SieMatic S1

De S1 is keukendesign op topniveau

Kiest u voor SieMatic S1, dan kiest u voor een keuken met meerwaarde. S1 heeft een puur en origineel design, net zoals SieMatic keukenontwerpen uit andere stijlen. U geniet van topkwaliteit waar u langer plezier van hebt. De S1 is net zoals alle SieMatic keukenmodellen op en top duurzaam, met FSC certificaat. De interieursystemen van SieMatic staan bekend als uniek en ze herbergen slimme, praktische oplossingen. Maak kennis met SieMatic S1 uit onze serie moderne keukens, bijpassende aanrechtbladen en keukenapparatuur. De S1 en alle andere gelakte keukens zijn uitvoerbaar in 1.950 kleuren.

SieMatic S1
SieMatic S1
SieMatic S1

Over SieMatic S1 valt veel te vertellen

Over alle SieMatic keukenontwerpen zijn bijzonderheden te vertellen. Maar de S1 is absoluut een 'conversation piece'. Ook bij juryleden van internationale designprijzen. De S1 is de meest bekroonde keuken ooit. Ook onze klanten zijn enthousiaste ambassadeurs van de SieMatic S1!


In de SieMatic S1 wordt u verrast door tal van innovatieve ideeën en praktische vondsten die nooit eerder in keukens werden aangeboden. Met de S1 heeft SieMatic de keuken opnieuw uitgevonden. In onze recent vernieuwde showroom in modern industriële stijl komen onze SieMatic keukens nog beter tot hun recht. Hier is de SieMatic S1 op z'n mooist. Kom daarom eens langs om deze schitterende S1 te bewonderen. 

Meer SieMatic keukens

De SieMatic S1 is een prachtige keuken, die door haar innovaties duidelijke meerwaarde biedt. Naast de SieMatic S1 biedt Keur Keukens u meerdere SieMatic modellen, stuk voor stuk top design keukens van de hoogste kwaliteit. Laat u inspireren door de onderstaande modellen.

√ SieMatic S2    √ SieMatic S3    √ SieMatic BeauxArts    √ SieMatic BeauxArts 02    √ SieMatic Individual    √ SieMatic Interieur    √ SieMatic MultiMatic