SieMatic BeauxArts

Van het keukenbuffet via de reformkeuken tot de aanbouwkeuken, van de eerste inbouwkeuken tot nieuwe inrichtingsconcepten zoals BeauxArts. Zo heeft SieMatic altijd antwoorden gezocht op de wens naar openheid, ruimte en individualteit in keukenontwerpen. En inmiddels ook in de rest van het interieur. Sinds de oprichting van SieMatic in 1929 worden hier keukenmeubelen van topklasse gebouwd, en niets anders. Dit zien we zeker terug in BeauxArts. Maak kennis met BeauxArts!

SieMatic BeauxArts
SieMatic BeauxArts

Compositie van diverse stijlen

BeauxArts is een lijn met geschiedenis. BeauxArts is ontstaan als een compositie van stijlen uit verschillende culturen. Dit designprincipe vinden we terug in deze BeauxArts collectie. Ook onze klanten zijn enthousiaste ambassadeurs! Lees hoe zij hun SieMatic keuken ervaren:

Keukencollectie voor de 'top' 

Deze SieMatic BeauxArts collectie werd gecreëerd in samenwerking met de vooraanstaande Amerikaanse keukenontwerper Mick de Giulio. Nog steeds spreekt BeauxArts veel mensen aan. Overal ter wereld. In de showroom is de BeauxArts collectie op z'n mooist. Kom daarom eens langs om BeauxArts te bewonderen.

Meer SieMatic keukens

Bekijk online en in onze showroom ook andere SieMatic keukens en keukenconcepten:

√ SieMatic S1   √ SieMatic S2    √ SieMatic S3   √ SieMatic BeauxArts 02    √ SieMatic Individual    √ SieMatic Interieur    √ SieMatic MultiMatic