SieMatic keukens

U wilt veel mogelijkheden van SieMatic zien, ideeën opdoen en vragen stellen aan één van onze deskundige keukenadviseurs die goed kunnen luisteren. Want alleen als uw wensen begrepen worden, kunt u zeker zijn van een keuken waar u 100% tevreden over bent. En blijft.

Bezoek vrijblijvend onze SieMatic showroom in Haarlem. Laat u in alle rust inspireren. Samen ontwerpen wij uw SieMatic keuken.

Bezoek onze SieMatic showroom
SieMatic keuken
SieMatic BeauxArts 02
SieMatic Individual

Beleef SieMatic keukens in onze showroom

Wij ontvangen u graag in onze SieMatic Inspiration Store, met volop presentaties van design keukens in alle stijlen, van handig compact tot superluxe groot. Plus een overzicht van keukenapparatuur van bekende merken. En werkbladen in diverse materialen, van voordelig kunststof tot en met zeldzaam en kostbaar natuursteen.

Doe inspiratie op in onze online SieMatic folder, bekijk SieMatic keukens online of bezoek onze Inspiration Store. Of lees meer over Keur Keukens.

SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem

SieMatic Urban Style

Midden in de stad wonen en genieten van de levendigheid, gezelligheid, opwinding en veelzijdigheid, wie zo leeft componeert een interieur met persoonlijke meubelen.

De SieMatic Urban is een lifestyle die speciaal is ontworpen voor het nieuwe leven in moderne steden.

Lees meer over de SieMatic Urban Style.

SieMatic keukeneiland met open lades en glazen buffetkast

SieMatic Pure Collection

De SieMatic Pure Collection biedt opties die ver boven gewone keukenindelingen uitstijgen en haast onbegrensde mogelijkheden verschaffen, welke ruimte of budget u dan ook tot uw beschikking hebt.

De strakke afwerking van de SieMatic Pure laat hoogwaardige materialen optimaal tot hun recht komen. Bijzonder kenmerkend is de 2 cm dunne lijst die de geïntegreerde elementen omkadert in een ‘Frame Design’. 

Lees meer over de SieMatic Pure Collection.

Complete SieMatic keuken met eiland in Pure stijl

SieMatic Classic Collection

De SieMatic lifestyle Classic verbindt op unieke wijze historie met de moderne tijd. Fijnzinnige ontwerpen worden verrijkt met extravagante elementen.

De combinatie van moderne elementen zoals glas en glanzende materialen brengen lichtheid en transparantie aan kenmerkende klassieke details zoals geprofileerde fronten.

Lees meer over de SieMatic Classic Collection.

SieMatic Classic Collection is gebaseerd op de Beaux Arts principes

Wees welkom

Bij Keur Keukens krijgt u niet enkel een uiterst stijlvolle SieMatic keuken, maar bent u ook verzekerd van onze unieke montage en beste service. Laat u overtuigen door ervaringen van honderden klanten. Bekijk onze bijzonder hoge klanttevredenheid en lees over ons familiebedrijf.

Het is een eerste begin van kennismaking. Deze zetten wij graag voort in ons SieMatic showroom, waar inspiratie en advies hand in hand gaan. Wees welkom in Haarlem.

Bezoek onze SieMatic showroom

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 363 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
SieMatic keuken