Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Showroomkeukens zonder zorgen

Showroomkeukens met enorm prijsvoordeel, wie wil dat niet? Onze showroomkeukens zijn in perfecte staat, en het toonbeeld van de kwaliteit die we in huis hebben. Omdat we onze klanten regelmatig nieuwe inspiratie willen bieden, wisselen ook onze showroomkeukens van plaats en maken ze weer plaats voor nieuwe. Daarom kunt u één van onze showroomkeukens bijzonder voordelig geprijsd aanschaffen.

Blauwe keuken

Showroomkeukens met tien jaar garantie

Op onze showroomkeukens zijn we net zo trots als op onze overige keukens. Daarom worden ze met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Het zal u dan ook niet verrassen dat u op onze showroomkeukens dezelfde garantie op montage ontvangt als bij de overige keukens. Tien jaar garantie op montage, als dat geen veilige aankoop is!

Greeploze keuken

Showroomkeukens completeren uw interieur 

Showroomkeukens hebben nog een ander, uniek voordeel. Ze maken het u namelijk mogelijk om uw keuken perfect op uw interieur af te stemmen. Neem een staal mee naar de showroom en u kunt direct zien of een tint aansluit. Ook is het veel makkelijker om bijpassende tegels of raamdecoratie uit te zoeken. Profiteer van het voordeel dat showroomkeukens u bieden en ervaar het gemak van woning inrichten!

Keukens

Montage door eigen mensen

Ons zorgvuldig geselecteerde team van vakbekwame en enthousiaste monteurs heeft ook onze showroomkeukens opgesteld. Al in onze showroom kunt u dus de kwaliteit van onze montage ervaren. Ook uw showroomkeuken wordt bij u thuis met uiterste zorg gemonteerd. En omdat elke medewerker dezelfde drive heeft om het de klant perfect naar wens te maken, mag u ook een perfecte montage van showroomkeukens  verwachten.

Landelijke keuken in mooie hoekopstelling

Mix en match wat nieuws

Mixen en matchen van stijlen, tegenwoordig mag het weer. Maar hoe geeft u dat vorm? Onze showroomkeukens laten het u zien. Zo mag robuust beton best met natuurlijk hout gecombineerd worden. Samen versterken ze elkaar tot een karakteristieke keuken. Ook inspiratie opdoen, voor een mix van diverse stijlen? U vindt het in onze showroomkeukens.