Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Keukenzaak Amsterdam

Op zoek naar een keukenzaak in Amsterdam kijkt u natuurlijk ook naar de keus die een keukenzaak heeft. Is de collectie breed? Heeft de keukenzaak keukenontwerpen in uw smaak? Bezoek eens een mooie keukenzaak:Keur Keukens in Haarlem (regio Amsterdam). Ook al bevindt onze keukenzaak zich buiten Amsterdam, de enorme sortering keukenmodellen in diverse stijlen is het waard om eens langs te komen. De koffie staat klaar!

Keukens

Keukenzaak Amsterdam - hoge klantbeoordeling

Keur in Haarlem is een uitstekend bekend staande keukenzaak in Amsterdam en de wijde omtrek daarbuiten. Op diverse klantbeoordelingssites wordt onze keukenzaak hoog beoordeeld. Zo waarderen klanten op qasa.nl ons met een 9,4! Deze hoge beoordeling trekt ook weer nieuwe klanten aan die op zoek zijn naar een keukenzaak in Amsterdam. Zo ook onze klant AJ uit Amsterdam. "Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij keukenzaak Keur in Haarlem terecht," zo laat hij weten vanuit Amsterdam. Bent u benieuwd of wij u ook iets te bieden hebben? Kom gerust eens vrijblijvend rondkijken in onze keukenzaak.

Klantervaringen

Keukenzaak Amsterdam - heldere offerte

Eén van de aspecten waarom klanten onze keukenzaak hoog waarderen, is dat onze offertes overzichtelijk zijn. Onze prijzen zijn scherp, netto en zonder onduidelijke toeslagen. Ook AJ die zocht naar een keukenzaak in Amsterdam waardeert dit: "Pluspunt van deze keukenzaak vind ik, dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er niet verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk."

Keukenzaak Amsterdam - ook speciale wensen

Regelmatig komt het voor dat klanten, niet alleen uit Amsterdam maar ook buiten Amsterdam, met in hun ogen afwijkende wensen in onze keukenzaak komen. Door goed te luisteren proberen we deze te vertalen in een passende oplossing. Ook bij AJ die in onze keukenzaak kwam, ging dit zo. "Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak; een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij keukenzaak Keur in Haarlem vond ik wat ik zocht," zegt hij tevreden.

 

Mooiste SieMatic collectie rond Amsterdam

Keur in Haarlem is ook uw SieMatic dealer in regio Amsterdam. Grote kans dat u in onze keukenzaak de mooiste keuken uit de regio Amsterdam vindt. SieMatic beperkt uw keuze niet tot een bepaalde stijl. U vindt in onze keukenzaak droomkeukens in alle stijlen. Goed ontworpen, puur design. Gemaakt om vele jaren mooi en praktisch te blijven.

Keukens

Keukenzaak met beste service rond Amsterdam

Droomkeukens verkopen we met passie in de omgeving van Amsterdam, nazorg leveren we met precisie. We beseffen als geen ander, dat wanneer de keuken onze keukenzaak verlaat, het bij u pas begint! Daarom zorgen we voor uitstekende service. En dit wordt gewaardeerd. Ook AJ uit Amsterdam is hier positief over. "De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en allen zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht."

Keukens

Meest solide keukenzaak regio Amsterdam

Eens gemaakte afspraken moet je nakomen, zo is de filosofie van onze keukenzaak. Al sinds de oprichting van onze keukenzaak zetten al onze gemotiveerde medewerkers zich er voor in om waar te maken wat we beloven. En met resultaat. AJ: "Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt: afspraak is afspraak! En: de klant is koning."

Keukenmontage

Amsterdam - keukenzaak Haarlem 30 km

Voor de afstand hoeft u een bezoek vanuit Amsterdam aan onze keukenzaak niet te laten. Van Amsterdam naar onze keukenzaak in Haarlem is ongeveer 30 kilometer. Welkom!