Moderne droomkeukens voor alle woningen

Keur Keukens verzorgt moderne keukens voor allerlei soorten woningen in de Randstad en ver daarbuiten. Herenhuizen, moderne villa’s, meer-onder-1-kap woningen, appartementen, voor elk type woning is er wel een moderne keuken te vinden. Onderscheidend in diverse opstellingen, uitvoeringen en stijlen, hebben onze moderne keukens gemeenschappelijk: onovertroffen kwaliteit, verregaande service, perfecte montage en enthousiaste medewerkers die zich tot het uiterste inspannen om de moderne keuken van uw dromen te verzorgen.

Moderne keuken zoals SieMatic

In Haarlem en omstreken is de moderne keukencollectie van SieMatic een wijd en zijd begrip. Exclusief design, ongewone opstellingen, strakke lijnen, kwalitatief hoogwaardige apparatuur en innovatieve oplossingen die bijdragen aan een modern en comfortabel leven: dat kenmerkt de moderne keuken van SieMatic. U vindt dit schitterende merk in de showroom in Haarlem.

Moderne keuken

Moderne keuken met stadse opstelling

Was de traditionele indeling van de benedenverdieping vroeger drie ruimtes: keuken, woonkamer, en eetkamer, in de moderne nieuwbouwwoningen vinden we slechts nog de woonkeuken en de woonkamer. Dit verandert ook de rol van de moderne keuken. Deze vervult niet langer meer de functie van kookcentrum, maar wordt ook een plek om te leven. Te ontspannen. Te genieten. Keur Keukens begrijpt wat dat inhoudt. Geef ook uw moderne keuken vorm en kom naar onze showroom.

Moderne keuken met schiereiland en greeploos front
Modern landelijke keuken met eiland in de kleur grijs
Moderne hoekkeuken in zwart en wit met greeploos front

Persoonlijke moderne keuken

Net zo min als niemand hetzelfde is, is geen keuken die onze showroom verlaat, gelijk. Onze verkopers gaan er uitgebreid voor zitten om samen met u na te denken over uw keukenwensen, uw gewoontes, uw woonsituatie en uw stijl. Op basis hiervan komen we met u tot een persoonlijk advies voor een moderne keuken. Een keuken waarin al uw wensen vervuld worden, waarin u uw leven kunt leven zoals u gewend bent, die aansluit bij uw interieur en uw stijl. Bij Keur wordt uw moderne keuken een persoonlijke, moderne keuken.

Moderne keuken - elk budget

Ook voor een klein budget vindt u bij ons een prachtige keuken. Dit begint al met een basic uitvoering van een moderne keuken uit de DBselect collectie. Moderne keukens die ontdaan zijn van allerlei fratsen. Maar het kan ook luxer, met een moderne keuken van Excellentic. Of, richting maatwerk met een moderne keuken uit de Residentic collectie. En wilt u top design, bekijk dan het aanbod SieMatic keukens.

Design keuken