Landelijke keukens in Haarlemse Waardepolder

Landelijke keukens die passen in een polderrijke omgeving en over veel comfort beschikken, vindt u natuurlijk bij Keur Keukens in Haarlem. We zeggen natuurlijk, want Keur Keukens heeft een gevestigde reputatie opgebouwd in de Haarlemse Waardepolder. Het heeft te maken met onze transparante manier van werken, ons hart voor de zaak van de klant en onze jarenlange historie die terugvoert tot maar liefst 1923! Hiermee steekt Keur Keukens met kop en schouders boven alle anderen uit. Wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige landelijke keukens en verregaande dienstverlening kunt u niet meer om Keur Keukens heen. En zeker niet na de grootscheepse verbouwing van onze showroom.

Landelijke keukens met historie

Een keukenbedrijf dat zich al bijna een eeuw bezig houdt met keukens kan zich buigen op enorme ervaring en kennis van keukens. Al heel veel woningen, boerderijen, appartementen, villa’s en kantoren in de wijde omstreken van Amsterdam zijn door Keur Keukens van een schitterende keuken voorzien. We weten bijna overal wel de weg, en tijdens de meest lastige montagemomenten staan we ons mannetje. Met een aankoop van een van onze landelijke keukens, doet u een solide aankoop bij een solide onderneming. Dankzij ons jarenlange bestaan kunnen we u tien jaar lang garantie op montage dan ook zeker garanderen.

Bekijk al onze landelijke keukens
Landelijke keuken

Inspirerende showroom

Een verruimde entree, een schitterend verbouwde showroom in industriële stijl, een inspirerende collectie keukens en verkopers die alle tijd een aandacht voor u hebben, landelijke keukens met zoveel voordelen komt u nergens elders tegen. Een bezoek aan Keur Keukens zal u veel inspiratie bieden, ideeën geven en bovenal ook plezier in het aanschaffen van een nieuwe keuken. Want zijn er dingen die leuker zijn dan het kopen van een keuken? Als Keur-team vinden we van niet! Samen met u nadenken over een uitgekiende opstelling waarin comfort, gemak, mogelijkheden, technische innovaties en ergonomie centraal staan. Uw wensen vertalen in een ontwerp waar u heel enthousiast van wordt. Uw stijl tot uiting brengen in een van onze landelijke keukens, dat maakt ons ook blij! Kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen door al het moois.

Landelijke keuken

Nieuwe tijden met landelijke keukens

Wellicht dat u momenteel ook een keuken hebt die of verouderd is, te klein wordt, niet meer past in uw woonomgeving of anderszins. Zo’n keuken te vervangen door een van onze prachtige landelijke keukens is voor ons een ontzettend leuke opdracht. Er zijn zoveel actuele en moderne toepassingen om uw keukenleven te veraangenamen, we staan er zelf ook nog bijna dagelijks versteld van. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke keuken met Bora afzuiging, innovatieve afzuiging vanuit uw aanrecht, zodat u een schitterende horizontale lijn in uw keuken aanbrengt zonder afzuigkap? Vanwege onze kennis en ervaring met inbouw afzuiging, mag Keur Keukens zich officieel Bora dealer noemen. Te denken valt ook aan de ergonomische, ruimtebesparende oplossingen van Blum, die met uniek technisch vernuft en subliem praktische inzichten uw keukenspullen ordenen tot in de kleinste onderdelen? Om maar niet te spreken van nieuwe manieren van koken met stoomovens, moderne fornuizen, geïntegreerde kookplaten, warmhoudlades, kokendwaterkranen die u direct heet water verschaffen…u ziet het, als we eenmaal aan de praat raken over alle mogelijkheden in landelijke keukens, dan zijn we bijna niet meer te stoppen. Groeit uw landelijke keuken ook al in gedachten, of misschien in een snelle schets bij u thuis aan de keukentafel? Neem het eens mee, en laten we eens naar kijken onder het genot van een smakelijk kopje koffie. De koffie staat bijna klaar, die serveren we natuurlijk vers!

Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging

Een nieuwe woning, een verbouwing, er kwam een moment dat u besloot om een nieuwe keuken te kopen. Bij Keur Keukens weten we wat dat inhoudt. U besteedt tenslotte een behoorlijk bedrag aan een nieuwe keuken, en u moet nog maar afwachten, of dat u inderdaad ook veel plezier en comfort zal bezorgen. Vanaf het moment dat u onze showroom instapt, bent u geen nummer maar een potentiële klant met unieke wensen, eisen, voorkeuren en omstandigheden. Onze aanpak is dan ook niet standaard, maar bij elke klant weer persoonlijk. Zo goed als mogelijk leven we ons in in uw situatie, en bouwen we aan een wederzijdse relatie van onderling begrip en respect. Dat u op ons moet kunnen bouwen bij de totstandkoming van uw nieuwe keuken, dat staat voorop. 

Landelijke keuken

Diverse merken

Als enige keukenzaak is Keur Keukens dealer van SieMatic keukens. SieMatic is een merk met een sterke reputatie wanneer het gaat om kwaliteit en innovatief design. Ook landelijke keukens vindt u bij SieMatic, maar u vindt ze net zo goed in onze andere merken Residentic, die u veel maatwerk keus bieden, Excellentic keukens met extra luxe en DBselect keukens voor tot op de euro’s uitgekiende keukens. De Old Wood keukens nemen een wel heel speciale plaats in in ons aanbod landelijke keukens: met doorleefde materialen zoals zichtbare noesten en zaagslag hebben deze landelijke keukens een unieke, natuurlijke uitstraling. Deze landelijke keukens brengen hun eigen sfeer met zich mee! Ervaar de diversiteit van onze stijlen in de showroom en kies uw persoonlijk stijl uit de grote variaties in kleur, afwerking en materiaalgebruik.

Landelijke keuken

Landelijke keukens met een fluwelen handschoen

Eindelijk is het dan zover. Na een aantal weken wachten wordt uw landelijke keuken afgeleverd voor montage. Dat is misschien wel een spannend moment voor u. Zou het eindresultaat net zo mooi zijn als u in gedachten hebt, of wellicht nog mooier? Onze monteurs realiseren zich dat u lang naar uw nieuwe keuken hebt uitgekeken. Met de grootst mogelijke zorg gaan ze te werk. Ze beschermen uw vloer door het af te dekken met beschermingsmateriaal en ze zorgen er zoveel mogelijk voor dat eventuele overlast wordt beperkt. Als het even kan zagen ze buiten, zodat u zo min mogelijk last hebt van herrie, stof en andere rommel. Alles wat ze doen is erop gericht om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken.
En als dan uw keuken langzaam maar zeker verrijst, dan zult u zien hoe mooi het wordt. Onze monteurs zijn vakmensen die gaan voor een keurige montage. Een van onze klanten uit Diemen zegt erover: “We zijn echt blij met onze keuken. De keuken is geplaatst door ervaren keukenmonteurs, die alle tijd nemen om de keuken perfect te plaatsen. Hierdoor is alles vlekkeloos verlopen. Keur heeft alles keurig verzorgd en ons ontzorgd! We kunnen ze echt aanraden, wat we overigens al gedaan hebben!”

Combineer het met een complete dag uit

Hebt u ons al ontdekt naast de Gamma? Als onderdeel van het Wooncentrum is Keur Keukens een uitstekend bereikbare keukenspecialist. U parkeert comfortabel voor de deur, en u kunt uw aankoop van een van onze landelijke keukens mooi combineren met een bezoek aan het Wooncentrum. Want ook uw Plieger badkamer en vloertegels kunt u binnen het Wooncentrum realiseren! Wilt u de stijl van uw landelijke keuken compleet maken met bijpassende vloertegels en een uniforme sfeer ook in uw badkamer? U realiseert het aan de Heringaweg in Haarlem. Welkom!

Maak een vrijblijvende afspraak
Landelijke keuken

Landelijke keukens met 'n 9+

Keukens waar u heel enthousiast van wordt, daar streeft het team van Keur Keukens naar. Voor ons betekent het: keukens met een 9+. Waar we al onze energie in stoppen om te zorgen dat we de hoogste klanttevredenheid bereiken. Ja, we leggen de lat hoog. Maar als keukenspecialisten weten we waar we goed in zijn, en blijven we onszelf graag uitdagen. Keukens met een 9+ verwoordt voor ons ook dat we veel plezier beleven aan het werk dat we hebben aan de advisering, levering en montage van landelijke keukens.

Landelijke keuken

Een keukenspecialist waar u op kunt bouwen

Op een keukenspeciaalzaak moet je kunnen bouwen. Ook aan Keur Keukens kunt u zonder zorgen uw keukenproject uit handen geven. Hoe we dat doen? Door onze slogan Afspraak = afspraak na te leven. Door te doen wat we zeggen. En door u te informeren over wat we doen. Transparantie in alles vinden we heel belangrijk, zodat u zich zo comfortabel mogelijk voelt bij de aankoop van een van onze landelijke keukens. Met advies, levering en montage van landelijke keukens ontzorgen wij u compleet. Ervaar onze zorg en ons hart voor de zaak in alle facetten en gun uzelf een van de mooiste keukens uit de Haarlemse Waardepolder.