Design keukens in verschillende merken

Design keukens in onze collectie zijn bijzonder fraai, prachtig ontworpen, schitterend afgewerkt en uitgekiend opgesteld. Onze design keukens zijn onze trots en voegen bijzondere waarde toe aan onze collectie moderne keukens. Ontdek waarom.

Design keukens met eiland

Op zoek naar design keukens met eiland, werkeiland, keukeneiland of kookeiland? Dan valt er veel voor u te kiezen. Afhankelijk van uw woning, keukenruimte, wensen, eisen, gewoontes en samenstelling van uw huishouden, is er tussen onze design keukens wel zeker eentje die bij u past. Laat u eens vrijblijvend adviseren. Onze verkoopspecialisten doen het graag.

Bekijk al onze design keukens
Moderne keuken

De mooiste designkeukens in alle stijlen

De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Daarnaast wordt de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen design keukens erg gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is Keur Keukens de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer veel ervaring met de advisering en levering van Bora afzuigsystemen, die zich perfect lenen voor design keukens. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer- en wandtegels.

Moderne luxe kookeiland. RVS werkblad, met compleet set hoogwaardig apparatuur van ATAG.

Trends in design keukens

Ook design keukens ontwikkelen zich, en weerspiegelen de maatschappelijke trends. Zo worden leefkeukens weer populair, en hierin spelen design keukens een bijzondere rol. Strak en minimalistisch vorm gegeven, met uitgekiende opbergoplossingen, vormen ze een rustpunt in ons drukke leven. SieMatic heeft bijvoorbeeld recent een serie keukenmeubelen geïntroduceerd die perfect passen bij design meubels, maar ook heel mooi staan in woonkamers. Met deze SieMatic Urban style meubels begeeft het klassieke design keukens merk zich op het gebied van woning ontwerp. In onze showroom kunt u het bewonderen. Kom eens langs, of maak een afspraak.

Design keukens van SieMatic

Naast onze andere merken, is Keur Keukens dealer van SieMatic keukens. Deze keukens kenmerken zich door hun luxe uitstraling, adembenemend design en schitterend ontwerp. Met SieMatic koopt u design voor jaren. Dankzij onze professionele werkwijze zult u veel plezier hebben met onze design keukens. Wij werken uitsluitend met eigen monteurs, die er compleet voor gaan om elke design keuken perfect en naar uw wensen te monteren. En ons gedreven serviceteam zet elke dag weer haar schouders onder het oplossen van eventuele storingen en problemen. Maak kennis met design keukens, SieMatic keukens en onze klantgerichte werkwijze. Maak kennis met ons unieke bedrijf.

Moderne keuken

Design keukens zonder zorgen

Onze werkwijze begint steeds meer positief op te vallen in de omgeving van Haarlem en daarbuiten. Onze vakkundige adviseurs, onze netto lage prijzen, onze uiterste klantgerichtheid, perfecte montage en uitstekende service komt steeds wijder bekend te staan. Onze klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Lees onze enthousiaste klantverhalen, en begrijp waarom onze klantenkring zich uitbreidt.

Lees onafhankelijke klantbeoordelingen
Hoogglans keuken

De voordelen van een kleinschalige organisatie

Aan alle aspecten rondom uw nieuwe keuken besteden we de hoogst mogelijke zorg. Dat begint aan de verkooptafel, waar we tot in detail uw eisen en wensen bespreken. En daarna zetten we dit voort, want uw keuken moet worden getekend, ingekocht, geleverd en gemonteerd. Hierbij zijn diverse afdelingen binnen ons bedrijf betrokken. Het mooie van onze kleinschalige organisatie is, dat we goed grip kunnen houden op de kwaliteit van onze interne processen. En heeft er iets extra aandacht nodig, hebt u een speciaal verzoek of zijn we niet zeker ergens van, dan lopen we gewoon even bij onze collega binnen. Dat gaat zo als de lijnen kort en informeel zijn.

Uw design keuken onderweg

Een aantal weken nadat uw keuken is besteld, arriveren de diverse onderdelen in ons magazijn. Elk kastfront wordt al in de fabriek voorzien van een beschermende laag folie. Om de complete keukenkast als zodanig zit karton, om het tijdens transport te beschermen tegen beschadigingen. Deze verpakking houden we intact, totdat uw keuken bij u thuis wordt afgeleverd.
Onze magazijnmedewerkers verzamelen alle keukendelen per klant. De keukenkasten komen keurig netjes bij elkaar op een pallet, de apparatuur gaat mooi bij elkaar op een andere pallet. Ook de apparatuur is voorzien van beschermende materialen. Het verlaat de fabriek in piepschuim en karton, en dat houden we zo om de meest optimale condities te garanderen. Zodra uw order compleet is, wordt alles met wikkelfolie gesealed en weggezet in ons magazijn, klaar voor het moment van levering.

SieMatic keuken

Extra controle

Het kan natuurlijk zijn, dat we vanuit de fabriek de verkeerde kasten geleverd krijgen. Of de verkeerde apparatuur. Gelukkig checken we altijd alles wanneer het binnenkomt in ons magazijn. Klopt er iets niet, dan nemen we direct actie om ervoor te zorgen dat de juiste keukendelen geleverd worden. We kunnen er maar beter in het magazijn achterkomen, dan bij u thuis. Dan hebt u er ook geen last van en kunt u genieten van een foutloze levering.

Hoogglans keuken

Uw design keuken afgeleverd

Voorafgaand aan de montage, wordt uw keuken bij u thuis bezorgd. Onze chauffeur met zijn bijrijder rijden bij u voor om uw keuken uit te laden. We gaan hier zo nauwkeurig en efficient mogelijk te werk. Voorzichtig laden we uw keuken uit, en brengen het bij u binnen. Daarbij werken we zo praktisch mogelijk. De kast die het eerst wordt gemonteerd, meestal de hoekkast, plaatsen we vooraan, zodat onze monteurs het de volgende dag zo kunnen wegpakken. Het aanrechtblad zetten we voorzichtig ergens tegenaan. En onze apparatuur sluit de rij, want dat wordt als laatste gemonteerd.

Montage van design keukens

Ons team van eigen monteurs werkt er dagelijks hard aan om design keukens met de grootst mogelijke zorg te monteren. Ook in uw keuken gaan we nauwgezet te werk. Dat begint al de avond voorafgaand aan de montage, wanneer uw keukenmonteur contact met u opneemt. Zo maakt u alvast kennis met degene die bij u in huis komt. Een vertrouwd idee!

SieMatic keuken

Werkwijze design keukens monteren

Onze monteurs arriveren tussen 7.15 uur en 7.30 uur. Om 7.30 uur starten ze de montage van keukens. Om uw vloer zoveel mogelijk te beschermen, dekken ze deze grondig af. Zo kunnen er geen krassen ontstaan of mogelijke andere schade. Vervolgens controleren onze monteurs of alles van uw keuken compleet en volgens de specificaties is geleverd. Alles in orde? Dan gaat het werk echt beginnen! Onze monteurs starten altijd met de onderkasten. Komt uw design keuken in een hoek, dan wordt de hoekkast als eerste geplaatst. Zolang als we met de montage bezig zijn, houden we het beschermfolie altijd op de fronten. Dit beschermt uw keuken tegen vuil en beschadigingen. Na de onderkasten volgt het aanrechtblad. Pas dan worden eventuele bovenkasten gemonteerd. Uw apparatuur is als laatste aan de beurt.

Hoogglans keuken

Kwaliteitseisen montage design keukens

Onze uiterst zorgvuldige en nauwkeurige montage door eigen mensen is een van onze onderscheidende kwaliteiten. Om onze hoogstaande kwaliteit zoveel mogelijk te waarborgen, hebben we een handboek voor monteurs opgesteld. Hierin staat tot in detail beschreven, waar de montage van design keukens aan moet voldoen. Zoals bijvoorbeeld het aantal centimeters dat er tussen een keukenplint en de keuken moet zijn. Alleen wanneer al onze monteurs werken volgens onze allerhoogste kwaliteitsnormen, kunnen we u de allerhoogste montagekwaliteit garanderen.

Design keukens afwerken

Met het monteren van uw prachtige apparatuur is uw design keuken al in de afwerkfase beland. Onze monteurs controleren of alles werkt. Uitgebreide handleidingen laten ze achter in een van uw keukenlades. Zo kunt u, wanneer uw keuken opgeleverd is, op uw gemak de vele mogelijkheden van uw keukenapparatuur gaan proberen!

Hoogglans keuken

Design keukens met beleid geplaatst

Onze monteurs realiseren zich net als iedereen bij Keur Keukens, dat u lang hebt uitgekeken naar uw nieuwe keuken. En dat u hoge verwachtingen heeft. Daarom gaan ze met de grootst mogelijke zorg te werk. Wanneer ze iets verplaatsen of verschuiven, dan letten ze er natuurlijk op dat ze niks beschadigen. Wanneer de keukenfronten eventjes moeten staan, dan zetten ze er natuurlijk een stuk karton achter. Hebt u een prachtige rvs-afzuigkap die bevestigd moet worden, dan doen ze handschoenen aan om te voorkomen dat er lelijke vegen achter blijven. Voor ons zijn zulke dingen een kleine moeite, voor u hebben ze groot effect!

Moderne zwarte keuken in rechte opstelling

We zijn niet thuis

Ook al zijn we een of twee dagen bezig met de montage van uw design keuken in uw huis, onze monteurs zijn aan het werk en dus niet thuis! We vinden het belangrijk dat ze alle fatsoensnormen in acht nemen. Ze nemen geen radio mee waar lawaaierige muziek uitkomt. Ook voeren ze geen lange privegesprekken. En mocht er toch iets anders zijn waar u zich mogelijk aan zou kunnen storen, zegt u het dan gerust! Onze monteurs willen ook graag dat u enthousiast bent.

Wat maakt de montage van keukens zo mooi?

Onze monteurs zijn professionals die er net zo van genieten als u wanneer ze een keuken zien verrijzen. Een van onze monteurs verwoordde dat als volgt: “Het monteren van keukens is vakmanschap dat de grootst mogelijke precisie vraagt. We doen het eensgezind, gedreven, met beleid en kalm. En als we vragen hebben, dan overleggen we met de klant. We vinden het leuk om gezamenlijk naar een prachtige keuken toe te werken!”

Bekijk al onze design keukens
Luxe moderne keuken met kookeiland en kastenwand. Greeploos met keramiek aanrechtblad.