Keukenstijlen

Antiek = antiek, modern = modern? Toch niet. Keukenstijlen bewegen ook mee op de golven van interieurtrends. Bekijk daarom eens onze enorm brede keukencollectie in diverse keukenstijlen. We volgen de ontwikkelingen in huis en interieur op de voet en dat ziet u terug in onze keukenstijlen. Laat u door ons grote aanbod keukenopstellingen inspireren.

Een tijdloze keukenstijl

In alle keukenstijlen valt een persoonlijke twist te geven aan het interieur. Met uw unieke inbreng maakt u uw keuken pas echt persoonlijk! Met een tijdloze keuken geeft u uzelf daartoe veel mogelijkheden. Vanwege de neutrale basis die gelegd wordt in een tijdloze keuken kunt u nog alle kanten op qua kleuren en elementen. Voor een saai karakter hoeft u niet bang te zijn, onze adviseurs weten altijd de juiste snaar te raken om een tijdloze keuken toch naadloos aan te sluiten bij uw interieur.

Lees meer tijdloze keukens
Een witte tijdloze keuken met kastenwand. Inclusief tabel en stoelen.

Moderne keukens

Van alle keukenstijlen kenmerkt onze moderne keukenstijl zich het meest door haar minimalisme. Greeploze fronten, ultradunne materialen, apparatuur achter kastdeurtjes, alles wat ook maar enigszins het lijnenspel kan verstoren wordt weggewerkt. Dit is onze moderne keukenstijl ten top. Maak kennis met de kracht van het weglaten. Of bent u op zoek naar een echte SieMatic keuken? Bekijk dan de SieMatic S1; puur en origineel design!

Lees meer over moderne keukens
Moderne keuken met eiland. Composiet werkblad en compleet set Pelgrim apparatuur.
Moderne luxe kookeiland. RVS werkblad, met compleet set hoogwaardig apparatuur van ATAG.
Witte tijdloze keuken met kastenwand.

Houten keukens

Eén van de trends van de laatste jaren is de industriële look. Dit zien we ook terug in bepaalde keukenstijlen, bijvoorbeeld met robuuste, betonnen aanrechtbladen. Het robuuste karakter van onze houten keukens sluit hier goed op aan. Benieuwd hoe dat uitpakt in uw woning? Bekijk onze collectie voor alle mogelijkheden.

Lees meer over houten keukens
Houten hoekkeuken met fornuis.

Een landelijke keukenstijl

Is een landelijke keuken alleen weggelegd voor grote landhuizen buiten de stad? Absoluut niet! Wij vinden dat een landelijke keuken prima kan staan in een herenhuis aan de gracht of een appartement aan het plein. Zeker wanneer je een landelijke keuken voorziet van moderne elementen, zodat u een landelijk moderne keuken krijgt. De mogelijkheden zijn groot, laat u dan ook inspireren in onze showroom.

Lees meer over landelijke keukens
Grijze landelijk keuken met eiland. Compleet met kastenwand en fornuis.
Landelijke keuken
Klassieke keuken

Klassieke keukens

Onze klassieke keukenstijl spreekt elke leeftijd aan. Het is de rust en sfeer van deze stijl die de klassieke keukenstijl zo geliefd maakt. Onze klassieke keukenmodellen kun je net zo opstellen als je zelf wilt. Van een rechte keuken tot een keuken met een kookeiland, onze klassieke keukenstijl past in elke ruimte.

Lees meer over klassieke keukens
Landelijke keuken

Greeploze keukens

Van alle keukenstijlen is de greeploze keuken één van de jongere keukenstijlen. Het is nog niet zo lang geleden dat fabrikanten ontdekten dat de greeploze stijl veel keuken-liefhebbers zouden aanspreken. Met hun strakke uitstraling versterken ze modern design in de keuken. Greeploos: een must voor liefhebbers van minimalisme.

Lees meer over greeploze keukens
Greeploze keuken

Keukenstijlen - Hoogglans

De hoogglans keukenstijl neemt binnen alle keukenstijlen een geheel eigen plek in. Kiest u voor een hoogglans keuken, dan kiest u voor een keuken die er zijn mag. Ook met hoogglans kun je variëren in afwerking. Van mat gelakt tot superglanzend, ook hier kies je de stijl die bij je past!

Lees meer over hoogglans keukens
Hoogglans keuken