Zwarte keukens, zeker weten de mooiste van Noord Holland

Op zoek naar een zwarte keuken komt u uit bij Keur Keukens, een gevestigde naam in de Haarlemse Waardepolder. Ooit begon Piet Keur in 1923 aan het Spaarne een zand- en grindhandel, die uitgroeide tot Keur bouwmaterialen en later ook keukens leverde. Samen met de andere historische panden aan het Spaarne, zoals de Droste fabrieken, behoren deze gebouwen tot de indrukwekkende monumentenlijst van het mooie, bruisende Haarlem. Keur Keukens bruist mee en is hard op weg om één van de meest toonaangevende keukenzaken te worden van Noord Holland. Welkom in ons geheel vernieuwde pand tijdens uw zoektocht naar een zwarte keuken. Het Keur team heet u hartelijk welkom in een inspirerende showroom waarin u en uw keuken centraal staan.

Lees meer over Keur Keukens

Allerhoogste kwaliteit

Keur Keukens valt positief op met haar kwalitatief hoogwaardige keukens en totale ontzorging van de klant. Voor keukens die lang meegaan bent u bij Keur Keukens aan een vertrouwd en goed adres. Ons enthousiaste team zet zich volledig in om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken. Met onze verschillende merken biedt Keur Keukens u brede keus uit zwarte keukens met een landelijke uitstraling, zwarte keukens met een modern karakter en zwarte keukens met een tijdloos ontwerp. Ook vindt u onze zwarte keukens in alle prijsklassen. Welk budget u ook hebt, onze keukens zijn er voor iedereen.

Zwarte parallelle keuken, met composiet blad. Lees meer informatie over zwarte keukens op onze website.

Zwarte keuken, lage prijzen

Als onderdeel van DB KeukenGroep profiteert Keur Keukens van grootschalige volume-inkoop. Het verklaart u nu misschien waarom onze prijzen zo scherp zijn. En waarom u bij ons geen toeslagen of opslagen op de offertes ziet. Al onze prijzen zijn netto, en daar houden we aan vast. Zo is het voor iedereen meteen duidelijk wat een nieuwe zwarte keuken kost. Net zo helder en overzichtelijk!

Keukeneiland met enkele spoelbak

Nauwkeurig, accuraat en betrokken bij uw zwarte keuken

Iedereen doet in zijn leven wel een of meerdere keren een grote aanschaf, en dan is het fijn dat je de aankoop met een gerust hart uit handen kunt geven. Wij medewerkers van Keur weten uit ervaring ook hoe plezierig het is wanneer er nauwkeurig, accuraat en betrokken met klanten wordt omgegaan. Daarom doen we er zelf ook alles aan om uw aanschaf van een van onze keukens zo comfortabel mogelijk en onbezorgd te laten verlopen. U merkt dat direct wanneer u in onze gemoderniseerde showroom met aansprekende keukenopstellingen komt. In een ongedwongen en informele setting ontstaan de mooiste, persoonlijke zwarte keuken.

Zwarte keukens met uitstekende service

De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan het verlenen van service, ook in het traject na handtekening, blijkt erg succesvol. Met een groeiend verkopersteam timmert Keur Keukens inmiddels behoorlijk aan de weg. Niet alleen onze moderne showroom met schitterende opstellingen zwarte keukens en andere stijlen en kleuren, ook het feit dat Keur Keukens als een van de weinige keukenspeciaalzaken het topmerk SieMatic verkoopt, wordt erg gewaardeerd.

Hoogglans keuken

Zwarte keuken van SieMatic

Zwarte keukens met aansprekend ontwerp, dit zijn nog altijd de topklasse SieMatic keukens. Keukens met puur design, die door hun geïntegreerde techniek nog meer opvallen vanwege hun superieure, strakke uitstraling. Bewonder de fraaie ontwerpen, verbaas uzelf over de pure chique en geniet van de onovertroffen luxe van SieMatic.. SieMatic keukens zijn er in vele kleurschakeringen. Zwarte keukens, witte keukens of andere kleuren, vraag naar de diverse uitvoeringen of bekijk voor nog meer zwarte keukens de modellen S1, S2, S3 en BeauxArts.

SieMatic S1

Zwarte keukens met innovatieve afzuigsystemen

Dankzij onze kennis en ervaring met innovatieve afzuigsystemen, mag Keur Keukens zich officieel Bora dealer noemen. Graag adviseren wij u over uw persoonlijke zwarte keuken met downdraft afzuigsysteem. Naadloos weggewerkt in het design van uw keuken, vormen onze Bora afzuigsystemen een innovatieve en praktische oplossing voor de moderne levensgenieter die de luxe van een schitterend ogende keuken graag combineert met comfortabele luxe en praktisch gemak.

Lekker dagje uit 

Meestal staat de aankoop van een keuken niet op zichzelf. Wellicht maakt u uw zwarte keuken graag compleet met mooie, kwalitatief hoogwaardige en bijpassende vloer- en wandtegels, of een nieuwe badkamer. Keur Keukens biedt u meer dan alleen een bijzondere collectie keukens. Als onderdeel van het Wooncentrum kunt u bij ons uw compleet nieuwe keuken realiseren met prachtige vloer- en wandtegels en Plieger badkamers die uw woning op allerlei fronten zullen verfraaien.

Zwarte keuken met contrasten

Als er een kleur is waar je goed mee kunt contrasteren, dan is het de zwarte keuken wel. Ondanks dat onze zwarte keukens stuk voor stuk schitterende objecten zijn, kan het natuurlijk voorkomen dat u liever een persoonlijke touch aan een van onze zwarte keukens geeft. Door bijvoorbeeld te werken met een contrastkleur: wit. Dan zouden we een opstelling kunnen bedenken met een wit aanrechtblad bijvoorbeeld. Met zwarte spoelbakken. Zwarte legplanken aan de muur. En wellicht een witte kastenwand. Gedurfd? Kijk maar eens hoe fraai! Iedere zwarte keukens biedt ongekende mogelijkheden, daar mag u vanuit gaan.

Zwarte keukens

Zwarte keukens met een 9+

Als team streven we elke keer weer naar keukens met een 9+. Niet alleen de verkopers in de showroom die u persoonlijk adviseren, maar ook alle andere medewerkers die bij de levering van uw keuken betrokken zijn zoals onze inkopers, planners, monteurs en medewerkers van de service-afdeling. Keukens met een 9+ symboliseren keukens waar u maximaal tevreden over bent, en die ons veel werkplezier bezorgen. Geen wonder dus dat we allemaal zo onze uiterste best doen voor de advisering, levering en montage van keukens.

Handgrepen van zwarte keukens

Een zwarte keuken kunt u in elke gewenste stijl afwerken. Van puur minimalistisch greeploos, modern met strakke handgrepen, tot landelijk met fraai bewerkte houten en metalen handgrepen en knoppen. Tot wel 100 verschillende handgrepen en knoppen zijn er in ons assortiment te vinden. Ook in kleuren hebt u brede keus: zwart, goud, zilver/rvs, brons en inox. Desgewenst kunnen wij de handgrepen voor zwarte keukens ook verzorgen in zwart of een maatwerkkleur. Voor moderne knoppen in een zwarte keuken wordt vaak voor rvs gekozen. U kent misschien wel het rvs-staafje met het balletje in het midden. Dit is een bekende uitvoering van een moderne knop die het ook goed doet in zwarte keukens. Maar er zijn natuurlijk nog talloze andere knoppen om uit te kiezen voor uw zwarte keuken.

Zwarte keuken

Voordeligste zwarte keuken

Het maakt niet uit wat u besteedt voor een van onze zwarte keukens, of het nu een zwarte keuken is van 5.000 euro of 30.000 euro, onze prijzen zijn altijd zo laag mogelijk. Omdat we gewend zijn om te werken met netto prijzen, heeft onderhandelen geen zin. Keur Keukens staat hierdoor bekend als de voordeligste keukenspecialist. Altijd zijn we op zoek naar het beste voor een zo laag mogelijke prijs, wat zich vertaalt in een optelsom van alle voordelen. Dat is wat anders dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dat gaat ten koste van de kwaliteit.

Zwarte greeploze keuken

Zwarte keuken in de juiste tint

Wie eenmaal aan de slag gaat met kleuren en het maken van combinaties, ziet hoe divers kleuren zijn. Ook met een zwarte keuken is dit het geval. Er bestaan diverse tinten en kleurschakeringen zwart, en daarbij maakt het ook uit of de zwarte keuken mat of in hoogglans uitgevoerd worden. Voor de beste keuze neemt u uw kleurstalen mee naar onze showroom. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste kleur. Van onze zwarte keukens op maat uit de Residentic collectie, kan de keuken in elke RAL en Sikkens kleur uitgevoerd worden. En de prijs hiervan zal u zeker niet laten schrikken: voor dit stukje maatwerk betaalt u relatief maar weinig extra!

Omgekeerde wereld in zwarte keukens

Lichte keukens met een donker aanrechtblad komen we regelmatig tegen in diverse soorten woningen. In moderne, klassieke, tijdloze maar ook in landelijke interieurs. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de populaire magnolia fronten met grijs of zwart natuurstenen aanrechtblad. Omgekeerd kan het ook, en dan geeft u uw keuken een verrassende uitstraling. Denk bijvoorbeeld eens na over een zwarte keuken! Deze geeft u een geweldig accent met een composiet werkblad uitgevoerd in wit met gespikkeld design. Een zwarte keuken met wit zijn niet de meest voor de hand liggende uitvoering, en daarom bijzonder aantrekkelijk voor degene die graag z’n keuken net eventjes wat anders uitvoert.

Rechte keuken

Zwarte keuken in landelijk interieur

Dat zwart niet kil en modern is, wordt in deze schitterende keuken wel bewezen. Deze prachtige zwarte keuken is een perfecte mix van landelijke en strakke elementen, waardoor ze prima past in een landelijk interieur. Opvallend is, dat hier de bovenkasten ontbreken. Toch vormt de opstelling een huiselijk geheel, omkaderd door witte keukendelen. En verfraaid met zwarte accessoires. Bekijk ook onze bijzondere, veelzijdige en verrassende collectie zwarte keukens.

Zwarte keuken
Magazine DB KeukenGroep

Magazine met meer dan zwarte keukens

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over zwarte keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan via het aanvraagformulier en ontdek de schoonheid van al onze zwarte keukens. Naast zwarte keukens hebben we nog tal van andere kleuren.

Bekijk onze keukencollectie