Keukens in diverse keuken kleuren

In de Haarlemse Waardepolder bevindt zich Keur Keukens, een begrip in Haarlem en regio Amsterdam. Deze keukenspecialist heeft als doel om u zorgeloos te laten genieten van schitterende, moderne keukens in diverse keuken kleuren. Niet alleen na aanschaf en montage, maar ook jaren later, mocht uw keuken service nodig hebben. Wij ontzorgen u compleet met excellente service. U kunt ons er op aanspreken.

Moderne showroom met diverse keuken kleuren

Bij een bezoek aan onze showroom wordt het u al snel duidelijk. Keur Keukens is de onbetwiste nummer 1 op het gebied van kwalitatief hoogwaardige keukens, in verschillende stijlen, merken - zoals SieMatic - en keuken kleuren. Onze moderne showroom in industriële stijl biedt u volop inspiratie voor prachtige keukens, die perfect laten zien hoe onze keukens tot hun recht komen in moderne interieurs.

Bekijk onze collectie keukens
Showroom Keur Keukens Haarlem

Keuken kleuren voor diverse woningen

Bij het samenstellen van onze collectie keukens is ons uitgangspunt geweest om u zoveel mogelijk keus te verschaffen uit een breed aanbod van keukens. Voor elke moderne woning vindt u bij ons keukens in verschillende keuken kleuren. Van woonboerderij tot appartement, stedelijke loft tot alles wat er tussen zit. Wat Keur Keukens kenmerkt, is een keukencollectie die zich ook toespitst op het moderne stadsleven. Keukens voor grachtenpanden bijvoorbeeld, die met extra hoge kasten perfect hoge ruimtes weten op te vullen. Bezoek ons wanneer u zoekt naar keukens in allerlei keuken kleuren voor uw mooie woning.

Moderne keuken met eiland. Composiet werkblad en compleet set Pelgrim apparatuur.

Zwarte keuken kleuren

Zeker in een modern interieur zijn zwarte keuken kleuren niet meer weg te denken. Zwarte keuken kleuren zijn net zo veelzijdig als onze andere prachtige tinten. De variatie zit ‘m niet zozeer in de diverse nuances, maar meer in het materiaalgebruik en de afwerking. Zwart hout met noesten, zaagslag en zichtbare nerfstructuur vertoont een compleet ander beeld dan zwarte kunststof fronten. Ook de afwerking is van invloed op het karakter van keukens in zwarte keuken kleuren. Kiest u voor matglans, dan wordt uw keuken chique met een stemmige ondertoon, kiest u voor hoogglans, dan mogen uw zwarte keuken kleuren gezien worden! Tegenwoordig verschijnen er veel stalen elementen in moderne keukens. Stalen handgrepen, stalen delen van eettafels, deze materialen combineren prachtig met zwarte keuken kleuren. In onze showroom kunt u er wat van zien. Bekijk het, bewonder het en informeer naar de mogelijkheden in uw woning.

Lees meer over zwarte keukens

Witte keuken kleuren

Dagen keuken kleuren u niet uit, en houdt u het liever bij witte keuken kleuren? Geen kleur zo veelzijdig als wit. Want bij witte keuken kleuren is het zo: de tint bepaalt uw keukenstijl. Hoogglans spierwit maakt uw keuken strak en modern, in gebroken wit is dezelfde keuken tijdloos en neutraal van aard, crème wit maakt uw keuken zelfs klassiek. Witte keuken kleuren kunnen keukens dus lijnrecht tegenover elkaar laten staan! Hoe ziet u een witte keuken voor u in uw woning? Al onze witte keukens zijn onderscheidend, uniek, verfrissend en met een doordacht ontwerp, uit het brein van onze creatieve ontwerpers ontsproten. Kom uw nieuwsgierigheid bevredigen en bezoek onze showroom. Dat is al een unieke ervaring.

Lees meer over witte keukens
Witte SieMatic keuken met eiland. Bekijk tientallen witte keukens op onze website.

Rode keuken kleuren

Extravagant, gedurfd, fel en levendig, met rode keuken kleuren gaat u beslist geen saaie weg in. Samen met grijs, zwart, en moderne materialen zoals metaal en rvs vormen rode keuken kleuren een prachtige combinatie die u zeker niet in elke woning treft. Rode keuken kleuren kunt u net zo buitenissig maken als u zelf wilt. Felrood trekt de aandacht, warmrood is een klassieke variant die een wat bescheidener plaats inneemt. Welke rode keuken kleuren u ook kiest, het is afhankelijk van uw persoonlijkheid. Een ding is zeker, met rood in de keuken laat u uw keuken bruisen!

Lees meer over rode keukens
Rode keuken

Blauwe keuken kleuren

Rasechte stadsbewoners kiezen steeds vaker voor keukens die samensmelten met het interieur. Deze keukens zijn ontworpen om een rustpunt te zijn in een hectisch leven, samen met huisgenoten, familieleden en vrienden. Elkaar ontmoeten, samen koken en samen tafelen vormen de basis van deze keukens. Geen wonder dat transparantie, openheid en modern design sleutelwoorden vormen in deze moderne keukens. Blauwe keuken kleuren passen hier wonderlijk goed in. Blauw laat zich perfect inpassen in een modern interieur, het koele karakter van deze tint vult veel woningen smaakvol aan. Daarnaast hebben donker blauwe keuken kleuren de unieke eigenschap om uw keuken de allure van modern design te geven. Wanneer u onze collectie keukens in blauwe kleuren bekijkt, dan begrijpt u waarom deze keukens zo populair zijn.

Lees meer over blauwe keukens

Grijze keuken kleuren

Grijs heeft misschien een wat saai imago, maar in de keuken geldt dat allerminst! Zo bedenken wij tal van fonkelende opstellingen in grijze keuken kleuren die op uw interieur een weldadige uitstraling hebben. We denken aan keukens in grijze keuken kleuren waarvan de grijze houten fronten een natuurlijk en warm decor vormen en een perfecte balans vinden in het moderne interieur. Of aan stoere keukens met donker antracieten panelen en een robuust betonnen werkblad, keukens die stoer en eigenzinnig uw ruimte vullen met sfeer en degelijkheid. Onze grijze keuken kleuren hebben karakter. Durf te kiezen voor grijs en u vindt schitterende, passende keukens in uw stijl.

Lees meer over grijze keukens
Grijze keuken

Gezellige, informele sfeer

Onze klanten vinden het uitzoeken van een nieuwe keuken in persoonlijke keuken kleuren een leuk en spannend project. En wij vinden dat ook! Het ontwerpen van droomkeukens is onze dagelijkse passie, en verveelt ons tot op de dag van vandaag niet. Onze keukenadviseurs spannen zich in om een keuken te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen, zoals indeling, uitstraling, ergonomie en opbergruimte, binnen het budget dat bij u past. Belangrijk vinden we, dat u in een informele en ongedwongen sfeer met ons aan tafel zit. De sfeer in onze showroom is gezellig, gemoedelijk en ontspannen, met af en toe een kookworkshop of iemand die verse gevulde koeken afbakt. We zijn ervan overtuigd, dat in zo’n setting de mooiste keukens tot stand komen. We adviseren u slechts, u maakt de keuze.

Kookdemonstratie

De touwtjes in handen

Onze werkwijze is nauwkeurig en betrokken, dat merkt u aan al onze medewerkers. Niet alleen kennis en ervaring, maar ook zeker enthousiasme en integriteit zijn criteria waarop we onze medewerkers aannemen. Wij zetten ons namelijk voor de volle honderd procent in voor uitsluitend tevreden klanten, en daarom stellen we ook hoge eisen aan ons personeel. Het is ook een reden voor het feit dat bij Keur Keukens alles onder ons eigen dak plaats vindt. We besteden niets uit, omdat we ook nauwlettend in de gaten willen houden hoe de levering en montage van uw keuken verloopt. Daarom werkt Keur Keukens uitsluitend met eigen monteurs. Professionals die hun vak verstaan, maar ook net zo gedreven zijn om het u compleet naar de zin te maken als al onze overige medewerkers.
Onze monteurs worden door onszelf opgeleid. Daarnaast doorlopen ze, net zoals onze overige medewerkers, een interne training waarin het inhoud geven aan klantgerichtheid centraal staat. Waar de service van andere keukenbedrijven eindigt, gaat Keur Keukens verder in het volledig ontzorgen van keukenklanten. Bij Keur Keukens weet u het zeker, dat u goed zit voor jaren!

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Onze professionele werkwijze wordt officieel bevestigd door een keurmerk dat Keur Keukens heeft ontvangen: het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Een onafhankelijke stichting toetst jaarlijks middels enquêtes onze dienstverlening onder diverse klanten. De medewerkers van deze stichting nemen verschillende aspecten van onze dienstverlening onder de loep. Ze vragen onze klanten ons te beoordelen op al deze onderdelen. Per klant komt er een eindcijfer, en als het gemiddelde van alle cijfers goed of zeer goed is ontvangt een keukenbedrijf het Keurmerk. U begrijpt, voor het Keurmerk kom je alleen in aanmerking als alle aspecten van de bedrijfsvoering op orde zijn. Voor u het bewijs dat u bij een degelijke keukenspecialist een keuken aanschaft.

Uw keuken kopen in vertrouwen

Keukens met een 9+

U ziet onze slogan “Keukens met een 9+” wellicht op onze reclame-uitingen. “Keukens met een 9+” is ons streven naar de hoogst haalbare klanttevredenheid. Graag doen we er alles aan om uw keuken compleet naar wens te verzorgen! “Keukens met een 9+” is de doelstelling van elke medewerker, en verschaft ons dagelijks veel werkplezier. Onze klanten bevestigen onze kracht. Op internet kunt u tal van enthousiaste ervaringen vinden van klanten die hun keuken bij ons kochten en heel enthousiast werden van onze aanpak.

Lees klantreviews op Qasa.nl
Banner DB KeukenGroep

Keuken kleuren in elke RAL en Sikkens kleur

Zoekt u naar speciale keuken kleuren, perfect aansluitend op uw interieur? Wellicht dat u een RAL of Sikkens waarde in uw hoofd hebt waar u uw keuken kleuren op wilt afstemmen. Keukens uit onze Residentic-lijn keukens op maat zijn leverbaar in elke RAL en Sikkens kleur. Deze oerdegelijke keukens met Hollandse afkomst vertolken persoonlijkheid, ambachtelijkheid en individualisme. U kunt op deze wijze een keuken laten maken zoals u dat wilt, tot in de finesses. En u betaalt er niet meer voor dan de standaardprijzen in onze showroom.