Hoekkeukens, praktisch en in elke sfeer

Waar u van houdt maakt niet uit met hoekkeukens. U kunt elke hoekkeuken in moderne, landelijke, klassieke of tijdloze stijl krijgen. Dat maakt hoekkeukens tot zulke vriendelijke keukens. U kunt er alle kanten mee op, en praktisch dat ze zijn! Op deze pagina laten we u iets zien van het veelzijdige karakter van de hoekkeuken.
In elk geval hebt u met uw keus voor Keur Keukens de juiste beslissing gemaakt. Al jaren staat Keur bekend als een uitstekende keukenspecialist, niet alleen in Haarlem maar juist ook ver daar buiten. Onze enthousiaste medewerkers zitten overal om alle types keukens te plaatsen. Rechte keukens, hoekkeukens en keukens met kookeiland. Van Landsmeer, Leiden, Alkmaar, Amstelveen tot Amsterdam, zowel in kleine dorpen als in grote steden. Onze unieke ontzorging doet ons boven het maaiveld uitsteken. Bij Keur koopt u niet alleen kwalitatief hoogwaardige hoekkeukens, ook in het traject na-verkoop zetten wij ons beste beentje voor. We willen gewoon dat iedereen ontzettend tevreden is over onze manier van werken, hoe we onze klanten te woord staan, onze bereikbaarheid, toegankelijkheid, en manier waarop we problemen oplossen. Hier investeren we echt in, en daar ondervindt u alle voordelen van.

Wat zijn hoekkeukens?

Een hoekkeuken wordt, vanwege de opstelling, ook wel een L-keuken genoemd. Kenmerkend voor de hoekkeuken is het open karakter van deze typische keukenopstelling. Veelal wordt de hoekkeuken tegen een of twee wanden geplaatst, zodat je altijd het volledige zicht hebt op een mooie keuken. Afhankelijk van uw keukenruimte kunt u ook een U-keuken kiezen, waarbij het doorlopende aanrecht alle keukenonderdelen met elkaar verbindt. Deze hoekkeukens zullen u veel opberg- en werkplezier bezorgen.

Bekijk al onze hoekkeukens
Landelijke hoekkeuken met ingebouwde kasten / standbouw

Veel ervaring met kleine hoekkeukens bij Keur

Bij Keur Keukens ziet u veel merken, waaronder onze SieMatic keukens of Residentic keukens op maat. Deze keukens kunnen in elke afmeting uitgevoerd worden, ook voor de kleine hoekkeukens. Met slimme handigheidjes zorgen we ervoor dat u ook optimaal comfort geniet in de knusse, kleine keuken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra hoge kasten, waardoor u ruimte wint. Of u laat uw vaatwasser hoger plaatsen, zodat onder de vaatwasser ruimte voor een la ontstaat. Of, u kiest voor een dieper werkblad. Hierdoor wordt het mogelijk om diepere kasten te plaatsen, die u extra ruimte zullen bezorgen. Er is altijd meer mogelijk met hoekkeukens dan u wellicht zou denken. Wandel eens onze showroom binnen, en laat u eens bijpraten. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Witte landelijke hoekkeuken met fornuis

Praktische hoekkeuken is belangrijk

Praktisch zijn ze ook, onze hoekkeukens. Onze ontwerpers hebben al hun kennis en ervaring in ideale opstellingen gelegd, die zowel veel werkplezier, opberggemak als ergonomie beloven. Ergonomisch gezien heeft de L-keuken echt een streepje voor, want hierin zijn de loopafstanden beperkt. Zeker wanneer u ervoor kiest om uw spoelbak, gasfornuis en koelvriescombinatie dicht bij elkaar te laten monteren. Tussen deze keuken onderdelen beweegt u regelmatig, en wanneer u dan niet al te lang hoeft te lopen, is dat alleen maar fijn.
Opberggemak is ook zeker voor de L-keuken weggelegd. Denkt u eens aan allerlei nieuwe vondsten, zoals lades-in-lades. Weten hoe dat werkt? Uw lades zijn verborgen achter een kasthoog front. Op een gemakkelijke manier trekt u in een keer alle lades naar buiten. Dat werkt lekker snel. Of slimme oplossingen om hoekkeukens optimaal te benutten met spoelbaklades en plintlades. Onze medewerkers laten u graag alle snufjes zien. Daarnaast is een L-keuken natuurlijk de keuken bij uitstek voor een carrousel kast in de hoek. Deze kast benut alle ruimte in de hoek van uw keuken waar u normaliter nooit bij zou kunnen komen, door middel van draaibare plateaus. Dit is niet alleen overzichtelijk, u hoeft ook niet meer diep in een kast te duiken om het benodigde eruit te halen. En dat is dus nog een ander opbergvoordeel van hoekkeukens.

Ook hoekkeukens als showroomkeukens

Altijd vindt u in onze collectie goedkope hoekkeukens. Showroomkeukens bijvoorbeeld uit onze keukens outlet. Deze worden tegen grote kortingen verkocht omdat we weer nieuwere opstellingen op het oog hebben voor onze showroom. Deze aanbieding keukens koopt u tegen sterk verlaagde prijs, en ze zijn all-in. Dus inclusief apparatuur, werkblad, verlichting en keukenkasten. Ontvangt u op de uitverkoop keukens ook montage, garantie en service? Ja, dat zijn nou de voordelen van showroomkeukens. We hanteren dezelfde hoogstaande kwaliteitsnormen voor uw goedkope hoekkeuken laten plaatsen, en het zijn dezelfde enthousiaste monteurs die bij u aan de slag gaan. Tien jaar garantie ontvangt u op goedkope keuken montage. En natuurlijk onze uitstekende service wanneer nodig.

Witte landelijk moderne hoekkeuken met kastenwand

Groot aanbod goedkope hoekkeukens

Aantrekkelijk voordeel vindt u ook in onze DBselect keukens. Deze DBselect keukens scoren hoog op kwaliteit en afwerking, maar we hebben ze wat eenvoudiger ontworpen zodat ook degene met het kleine budget profijt kan hebben van een keukenaankoop bij Keur Keukens. Extra’s komt u in deze goedkope keukens niet tegen, maar u kunt wel deze goedkope keukens compleet kopen! De keuken prijzen van DBselect keukens zijn all-in, inclusief apparatuur, aanrechtblad, verlichting en kasten. U kunt uw goedkope hoekkeukens door ons laten plaatsen. En u hebt dezelfde garantie op deze hoekkeukens. In onze showroom vindt u een groot aanbod goedkope hoekkeukens, variërend in stijl en budget. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw goedkope hoekkeuken.

Landelijke keuken

Specialist in luxe hoekkeukens

Keur Keukens is de specialist bij uitstek voor luxe hoekkeukens. Met onze jarenlange ervaring kennen wij onze klanten en hun wensen ten aanzien van luxe hoekkeukens. Zo vindt u bij ons schitterende moderne opstellingen, die het bijvoorbeeld ook erg goed doen in appartementen of stedelijke lofts. Met name in interieurs waar design een grote rol speelt, passen onze schitterende moderne keukens perfect. Minimalistisch uitgevoerd, pure opstellingen, neutraal of juist afwijkend kleurgebruik, strakke lijnen, onze design hoekkeukens maken keukens tot ware interieurstukken.
U vindt bij ons ruime keus luxe materialen zoals natuurstenen aanrechtbladen en innovatieve apparatuur voor de keukenliefhebber die zich graag van alle gemakken voorziet. Een brede selectie koffie-automaten, kokendwaterkranen en innovatieve kookapparaten waar Keur de laatste jaren veel bekendheid mee heeft gekregen. Al snel zagen we bij Keur de toenemende populariteit van inductiekoken en stoomovens. Met deze apparaten heeft Keur veel expertise opgedaan. Ook vindt u tal van downdraft systemen van verschillende merken. Van Bora zijn we erkend dealer.

Keukens met hoek indelen

Naast uitstraling, is een optimale indeling van uw L-keuken van enorm belang. Tenslotte zal er in uw huishouden wel elke dag iemand in de keuken te vinden zijn. Traditioneel vormde de werkdriehoek (van kookplaat naar spoelbak naar koelkast) de ‘gouden driehoek’ van de L-keuken. Echter, moderne keukens worden steeds meer leefkeukens. In deze keukens wordt niet langer meer uitsluitend gekookt. U eet er, u ontmoet elkaar en u praat bij met een kop koffie. En dus krijgen ook hoekkeukens meer functies. Optimale afstanden worden dus ook niet langer meer bepaald door de plaats van uw fornuis, gootsteen en koelkast. Misschien loopt u wel veel meer naar uw koffieautomaat. Of van uw voorraadkast met thee naar uw Quooker. We adviseren u met jarenlange kennis en ervaring over de optimale indeling van uw hoekkeuken. 

Keuken ontwerpen

Keukens in hoekopstelling van SieMatic

Als een van de weinige keukenzaken in Nederland, mag Keur Keukes ook SieMatic keukens verkopen. Voor wie bekend is met dit merk, zal er geen onduidelijkheid zijn over de kwaliteiten van Keur Keukens als keukenspecialist. Uitsluitend keukenzaken die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen, mogen dit gerenommeerde merk verkopen. Waarin zijn SieMatic keukens onderscheidend? SieMatic keukens kenmerken zich door hun bijzonder verfijnde en individualistische ontwerpen. Strak, puur en minimalistisch, lijken deze keukens, en ook hun hoekkeukens, zo uit de hand van ontwerpers te komen. Ontwerpers die hoge eisen stellen aan lijnen, vormen, dynamiek en contrasten, kleur- en materiaalgebruik. Kortom, van hoogstaand individualistisch niveau!

SieMatic S3
"Keur Keukens heeft ons niet teleurgesteld in onze verwachtingen. Sterker nog, onze uitstekende ervaring gaf alle vertrouwen om ook maar direct onze nieuwe badkamer bij hen te bestellen."

Hans en Adriana uit Landsmeer kochten een moderne hoekkeuken bij Keur Keukens. Lees hun klantervaring.

Magazine DB KeukenGroep

Magazine met volop hoekkeukens

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over hoekkeukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan via en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Want naast hoekkeukens hebben we nog tal van andere soorten keukens.

Ja, ik wil dit gratis magazine!

Een perfecte hoekkeuken

Als Keur Keukens streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Dit is één van onze Unieke Pluspunten. Wij proberen in onze showroom een optimale beleving aan te bieden door een ruim aanbod keukens met de nieuwste trends, waarbij u wordt geadviseerd door ervaren en enthousiaste medewerkers. Hierbij geven wij eerlijk en deskundig advies en hanteren wij transparante nettoprijzen. In al ons handelen staat een tevreden klant centraal. Dat deze werkwijze zijn effecten sorteert blijkt wel uit de bijzonder hoge klantwaardering toe ons toegekend wordt. Bezoek onze showroom voor inspiratie en informatie over uw hoekkeuken. Welkom!

Lees over andere keuken indelingen

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak