Houten keukens, bijzonder, modern en sfeervol

Het hangt van uw smaak af, welke houten keukens u aantrekkelijk vindt, en welke u zomaar voorbij zou lopen. Om die reden biedt Keur Keukens voor elke persoonlijkheid een houten keuken. Zo is onze Old Wood collectie houten keukens prachtig met haar stoere, doorleefde hout. Duidelijk ziet u hier de noesten en zaagslag, en dit geeft geweldig veel sfeer aan een woning. Ook keukens met de uitstraling van steigerhout vindt u in onze collectie, in verschillende kleuren, mooi gecombineerd met moderne of betonnen aanrechtbladen. Houten keukens die het al jaren goed doen, en verschillende trends hebben weten te weerstaan, zijn natuurlijk de eiken houten keukens. Prachtig in zowel moderne, klassieke als landelijke interieurs.

Houten keukens in diverse uitstralingen

Houten keukens zijn nog altijd populair vanwege hun bijzondere sfeer. Er is geen ander materiaal dat op een natuurlijke manier zoveel gezelligheid schept in een woning, zonder in te boeten aan klasse en stijl. Bovendien ogen houten keukens buitengewoon comfortabel en stralen ze rust uit. In deze keukens verblijf je graag langer! Onze schitterende collectie houten keukens biedt voor elk wat wils.

Bekijk al onze houten keukens
Houten keuken met eiland en fornuis

Houten keukens in elke kleur

Bruin, crème, beige, zandkleur, u denkt misschien aan deze kleuren bij houten keukens. Maar wist u dat onze houten keukens in elke RAL en Sikkens kleur leverbaar zijn? Al zou u roze houten keukens willen, Keur Keukens maakt het mogelijk, zonder dat u meer betaalt dan de standaard showroomprijzen. Hiervoor maakt u uw keus uit de collectie Residentic houten keukens op maat. Schitterend, ambachtelijk Hollands maatwerk. Uniek en gemaakt om uw individuele smaak volledig tot uiting te brengen.
De keuze in houten keukens is groot. Naast kleuren zijn er ook diverse houtlooks, tinten, en dan moet u ook nog nadenken over een afwerking. De uitstraling van gebeitst, geverfd, of toch gelakt? Elke afwerking kent haar typische charme. Wanneer het moeilijk is om een keuze te maken, dan staan onze adviseurs u graag en vrijblijvend ter zijde.

Houten keuken in blauw

Houten keukens voor elk type woning

De woning maakt niet uit voor de keuze van een van onze houten keukens. Houten keukens beperken zich namelijk niet tot een woningstijl. In moderne woningen kunt u uw moderne interieur mooi teruglaten komen met houten, greeploze keukens. Houten keukens met fraaie landelijke handgrepen zullen de sfeer versterken van landelijke woningen. Omdat Keur Keukens ook actief is in de Randstad, is onze collectie houten keukens ook toegesneden op moderne appartementen. Ook houden we rekening met extra hoge grachtenpanden, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam. Onze ontwerpen zijn dusdanig, dat ze elke ruimte stijlvol invullen. Houten keukens in industriële sfeer zijn hier geweldig passend. Onze industrieel ingerichte, moderne showroom, biedt al volop inspiratie en beleving.

Houten landelijke keuken
Houten landelijk moderne keuken

Combineren met andere materialen

Wat houten keukens zo populair maakt, is dat het materiaal zich perfect leent om te combineren met andere materialen. Zelfs al zou u bang zijn, dat een volledig houten keuken massief overkomt in uw interieur, dan kunt u dit voorkomen door te mixen met andere materialen. Een heel mooi voorbeeld is de tweedelige houten keuken, bijvoorbeeld de keuken met kookeiland. Geeft u uw eiland een ander uiterlijk, bijvoorbeeld zwart gelakt, of wit gelakt, en sta versteld van de chique uitstraling die dit geeft. Luxe of luchtig en ruimtelijk, net wat u wilt. Het hangt ook af van de hoeveelheid licht in uw keuken bijvoorbeeld, de opstelling, maar toch, door het mixen van stijlen geeft u uw keuken een persoonlijk stempel.

Erkend dealer van Bora afzuigsystemen

Houdt u van minimalisme? Keur Keukens heeft zich ontwikkeld tot specialist in werkblad afzuiging. Deze manier van afzuiging biedt ongekend veel mogelijkheden. Het scheelt u de aanblik van een afzuigkap bijvoorbeeld, waardoor u uw keuken nog strakker kunt vormgeven. En een downdraft systeem verricht dezelfde taak als de traditionele afzuigkap, namelijk het afvoeren van vette walmen en kookdampen.
Ook in houten keukens met kookeiland zijn downdraft systemen een uitkomst. U hoeft nooit meer te puzzelen over een storende aanblik van een grote afzuiger ergens midden in de ruimte. Een downdraft systeem, van bijvoorbeeld het topmerk Bora, lost dat probleem wonderlijk op. Keur Keukens is erkend Bora-dealer.

Bora Classic afzuigsysteem

Geen zorgen bij Keur Keukens

Ooit, in 1991, begon monteur Arjan van Dijke in het Zeeuwse Sint Annaland met de verkoop van keukens aan huis. Als monteur had hij ervaren, dat de verkoop van keukens zoveel beter kon. Want wat heeft een klant aan houten keukens die in de praktijk niet te realiseren vallen? De eerste showroom opende onder de naam van Ardi Keukens en Sanitair. In de loop der jaren verrezen in andere delen van Nederland ook andere vestigingen, waaronder Keur Keukens in Haarlem. 
Sinds haar ontstaan heeft Keur Keukens hard gewerkt aan een degelijke reputatie. En met succes, want steeds meer nieuwe, enthousiaste klanten kopen hun keuken bij ons. Waar Keur Keukens in uitspringt, is onze speciale werkwijze waarmee we elke klant volledig ontzorgen.

Houten modern landelijke keuken

Volledige ontzorging

We zijn haast uniek in het feit dat we alle aspecten van onze dienstverlening onder ons eigen dak organiseren. Dat heeft veel voordelen. Omdat we uitsluitend met eigen, deels door onszelf opgeleide medewerkers onze klanten van dienst zijn, dient iedereen hetzelfde belang. Dat belang is, dat we streven naar uitsluitend enthousiaste klanten. Dat merkt u in elke fase van het aankoopproces van uw nieuwe keuken.
Juist omdat we geen werk uitbesteden, houden we volledig controle over onze kwaliteit van dienstverlening. Ook montage verrichten we met eigen mensen. Kijkt u maar eens om u heen in de keukenbranche, u zult zien dat dit eerder een zeldzaamheid dan een algemeen verschijnsel is. Maar het zorgt wèl voor onderscheidende service.

De vele pluspunten van Keur

Het zal u duidelijk zijn, met een aankoop van een van onze houten keukens doet u een veilige zet. Onze vele pluspunten maken het onze klanten buitengewoon aantrekkelijk. Onze prijzen zijn netto, transparant en laag. Als onderdeel van DB KeukenGroep koopt Keur Keukens haar houten keukens en andere modellen zeer voordelig in. Daar profiteert u van. Voor méér verkopen we ze niet, voor minder kan het niet.
Bij Keur Keukens profiteert u niet alleen van lage nettoprijzen en volledige ontzorging van A tot Z, maar ook van uitstekende montage door eigen monteurs. Met de bijbehorende tien jaar garantie op onze montage, uniek in de keukenbranche! Als familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring streven wij in al ons handelen naar uitsluitend tevreden klanten. Want een tevreden klant is de basis van ons succes en geeft ons veel werkplezier.

Blauwe houten keuken

Oprecht, betrouwbaar, gedreven

Ook zetten we hoog in op onze top drie kernwaarden in onze werkwijze: oprecht, betrouwbaar en gedreven. Met oprechte interesse en 100% motivatie zetten onze medewerkers zich in om uw wensen perfect te vertalen naar een droomkeuken. Op een betrouwbare manier verrichten ze hun werk. In ons advies proberen we eerlijk alle voors en tegens voor u op een rijtje te zetten. Wij adviseren slechts, u maakt de keuze. Onze oprechte en betrouwbare aanpak is misschien wel een van de redenen dat we de allerhoogste klanttevredenheid kennen!

Lees ervaringen van klanten
Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Uw aankoop, hoe gaat het verder?

Tijdens uw bezoek aan onze showroom hebt u een van onze mooie houten keukens uitgezocht. U hebt misschien veel keuzes gemaakt, en toch overkomt het u dat u iets wilt veranderen aan uw opdracht. Hierin proberen we flexibel te zijn. Zolang er nog geen monteur is geweest om bij u in te meten, kunnen we nog veel veranderen. Zo gebeurt het nog wel eens, dat onze klanten een andere kleur front willen. Of toch de handgrepen willen wijzigen. Wij zijn u graag van dienst! Onze doelstelling is altijd om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Houten keukens gemonteerd

En dan is daar het belangrijke moment: uw houten keuken is in aantocht. Een moment waar u wellicht reikhalzend naar hebt uit gekeken. Hoe zou het totaalplaatje zijn? Welke nieuwe mogelijkheden ontstaan er met al die prachtige apparatuur? Onze planners nemen contact met u op om het moment van montage af te spreken. Uw nieuwe keuken wordt altijd een dag van te voren bij u thuis bezorgd door onze eigen afleverservice. Ook hier ziet u weer onze kwaliteit, want de logistiek geven we niet graag uit handen. Op de dag van montage arriveren onze monteurs meestal al vroeg. Voor de montage hoeft u niets te regelen behalve dat de oude keuken verwijderd is. Onze monteurs zijn vakbekwame professionals die plezier hebben om het de klant volledig naar wens te maken. Perfectionisten als ze zijn, zullen ze pas naar huis gaan als u helemaal tevreden bent. 

Montage van keuken door eigen monteurs
Magazine DB KeukenGroep

Magazine met meer dan houten keukens

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over houten keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan via het aanvraagformulier en ontdek de schoonheid van al onze houten keukens. Naast houten keukens hebben we nog tal van andere keukenstijlen.

Lees meer over keukens