Toscaans hardsteen

Een Toscaans Hardstenen werkblad is prachtig in uw landelijke keuken maar ook in vele andere stijlen. Twijfelt u tussen bijvoorbeeld het granieten of Toscaans hardsteen aanrechtblad? Een granieten werkblad heeft andere eigenschappen dan het hardsteen aanrechtblad. Een kwestie van kiezen voor de uitstraling en praktische eigenschappen die ú in uw keuken terug wilt zien. Wilt u onze overige aanrechtbladen bewonderen? Bekijk het overzicht van alle keukenopstellingen.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Toscaans Hardsteen aanrechtblad

Het Belgisch hardsteen of Toscaans hardstenen aanrechtblad toont fossiele elementen. Deze elementen geven het aanrechtblad een natuurlijke uitstraling. Krassen en vlekken zijn zichtbaar in een hardstenen aanrechtblad omdat een hardsteen werkblad relatief zacht is. Dit draagt bij aan de unieke, geleefde uitstraling van dit materiaal. Het hardsteen aanrechtblad is verkrijgbaar in Belgisch Hardsteen of Toscaans Hardsteen.

Onderhoud Toscaans Hardsteen aanrechtblad

Dit werkblad heeft z'n verzorging nodig. Wekelijks moet het Toscaans Hardsteen aanrechtblad met een speciaal onderhoudsmiddel behandeld worden. Daarnaast adviseren we om uw Toscaans hardsteen aanrechtblad twee tot drie maal per jaar te laten impregneren, zodat vuil zo min mogelijk kans krijgt. Als u de onderhoudsinstructies nauwkeurig naleeft, dan zult u een schitterend robuust aanrechtblad in uw keuken hebben. Stoer, landelijk, en met exotische tint!

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Voordelen Toscaans Hardsteen aanrechtblad

De krassen en vlekjes die het Toscaans Hardsteen werkblad zo uniek maken, kunnen nadelig zijn wanneer u niet van een doorleefde uitstraling houdt. Kiest u voor het Toscaans Hardsteen aanrechtblad, dan hoort dit er gewoon bij. Zelf hebt u ook invloed op de look van uw werkblad. Wilt u het beslist mooi houden, wees dan voorzichtig met vloeistoffen en scherpe voorwerpen.

Hittebestendigheid Toscaans hardsteen aanrechtblad

Een werkblad moet tegen een stootje kunnen. Dat geldt ook zeker voor het Toscaans Hardsteen werkblad. Dit blad is ook zeker hittebestendig. Toch kunnen hete pannen een thermoshock geven, waardoor er breuken ontstaan in uw Toscaans Hardsteen blad. Daarom is ons devies: gebruikt u onderzetters en u zult nooit ergens last van hebben.

Lees over andere aanrechtbladen
Keukens