Top Core aanrechtblad

Bent u op zoek naar een praktisch aanrechtblad, passend in veel stijlen keukens? Bekijk dan eens wat het Top Core aanrechtblad u biedt. Top Core is een dikke laminaat die bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier. Het Top Core aanrechtblad wordt afgewerkt met een soort ‘overlay’ die de structuur van het blad bepaalt. 

Top Core aanrechtblad

Top Core aanrechtblad - sterk in imitatie

Uniek aan het Top Core aanrechtblad is, dat imitaties van hout en steen zo nagenoeg echt zijn. Vindt u hout sfeervol in uw keuken, of valt u voor de chique uitstraling van natuursteen, dan brengt het Top Core aanrechtblad dit binnen uw handbereik. Want niet alleen de kleur, ook de oppervlaktestructuur voelt nagenoeg hetzelfde aan! Dit alles voor een voordelige prijs. Wilt u het zelf zien? Bekijk en bewonder dit makkelijke materiaal in onze showroom.

Top Core aan alle kanten

Kijkt u verder dan een Top Core aanrechtblad, dan zult u vast en zeker mogelijkheden zien om uw stollen, vensterbanken en achterwanden cachet te geven. De Top Core aanrechtblad collectie bestaat uit verschillende kleuren, die elkaar onderling goed aanvullen. Dit maakt het extra leuk om uw gehele keuken te stylen! De onderlinge kleurschakeringen geven uw keuken een sfeervol en tegelijkertijd persoonlijk accent.

Top Core aanrechtblad

Gemak dient de mens

Als gemak en comfort belangrijk voor u zijn, dan sluit het Top Core aanrechtblad perfect aan op uw wensen. U kunt naar hartenlust te werk gaan aan het Top Core aanrechtblad. Krasvast, stootvast en slijtvast als dit blad is, zult u dit werkblad lang mooi houden. Wel adviseren we altijd om onderzetters te gebruiken voor hete pannen en snijplanken voor het stevige keukenwerk. Zo verkleint u elk risico op schade.

Snel schoon

Het Top Core aanrechtblad laat zich makkelijk poetsen. Waterresten vormen geen enkel probleem, het materiaal is hard genoeg om geen water door te laten. Hierdoor is het Top Core aanrechtblad ook hygiënisch, wat in een keuken extra makkelijk is. Wees wel altijd voorzichtig met thee, koffie, rode wijn en andere ‘lastige’ vloeistoffen zoals agressieve schoonmaakmiddelen. Hier houdt zelfs het Top Core aanrechtblad niet van.

Lees over andere aanrechtbladen
Top Core aanrechtblad