Terrazzo aanrechtblad

Terrazzo bestaat uit beton, verrijkt met allerlei componenten zoals marmer, graniet, kwarts en glas. Gemengd als geheel en gegoten als bijvoorbeeld een terrazzo aanrechtblad, ontstaat een materiaal dat een unieke sfeer heeft. Sommige aanrechtbladen hebben de uitstraling van mozaiek, andere terrazzo werkbladen blinken letterlijk uit door hun schitterende stukjes marmer en kwarts. Het valt niet te ontkennen, met terrazzo haalt u een uniek stuk materiaal in huis, dat door z'n diversiteit perfect kan worden toegepast in allerlei stijlen keukens.

Terrazzo aanrechtblad

Voordelen van het terrazzo aanrechtblad

Het voordeel van het terrazzo aanrechtblad is, dat het materiaal zich zo goed leent voor verschillende toepassingen. U kunt de prachtigste vloeren laten leggen, uw vensterbanken sfeer geven met terrazzo en uw landelijke keuken een mediterrane uitstraling geven met terrazzo. Als een van de weinige aanrechtbladen valt het terrazzo aanrechtblad te repareren. Mocht er schade ontstaan, dan kunt u dit door onze specialist laten verhelpen. Daarnaast is het terrazzo aanrechtblad ook duurzaam en praktisch in gebruik want het terrazzo aanrechtblad is ook hittebestendig. (Gebruikt u toch altijd onderzetters, want hete pannen kunnen een thermoshock veroorzaken). En, je ziet er niet snel kruimels op!

Terrazzo aanrechtblad

Nadelen van het terrazzo aanrechtblad

Qua krasgevoeligheid verdient het terrazzo aanrechtblad z'n aandacht. Gebruik altijd snijplanken en let op met scherpe voorwerpen. Ook agressieve schoonmaakmiddelen en bepaalde 'lastige' vloeistoffen zoals thee, frisdrank en rode wijn kunnen blijvende vlekken veroorzaken aan uw terrazzo aanrechtblad. Deels kunt u dit risico ondervangen door uw blad te laten behandelen met een beschermende laag, desondanks blijft voorzichtigheid geboden.

Terrazzo aanrechtblad

In het gebruik

Bij veel voorkomende keukenwerkzaamheden blijkt het terrazzo aanrechtblad praktisch te zijn. U kunt het gewoon reinigen zoveel u wilt met water, een sopje of een mild schoonmaakmiddel. Wel dient u uw terrazzo aanrechtblad drie tot vier keer paar jaar te behandelen met een speciaal onderhoudsmiddel. Dit is bij ons verkrijgbaar.

Lees over andere aanrechtbladen

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 331 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak