RVS aanrechtblad

Rvs aanrechtbladen hebben vele positieve eigenschappen zoals waterdichtheid, hittebestendigheid, duurzaamheid, fraai design en uiterste hygiëne. Daarnaast past het rvs aanrechtblad in veel stijlen keukens. In de tijdloze keuken is het rvs aanrechtblad een logisch alternatief. Met de juiste bladdikte, randafwerking en uitstraling kunt u het rvs aanrechtblad een design uitstraling geven zodat het perfect past in de moderne keuken. Valt u op een Old Wood keuken met bijvoorbeeld een betonnen aanrechtblad, dan is de kans groot dat een dik rvs aanrechtblad van 100 mm u ook zal bekoren. En dan wordt het kiezen! Onze specialisten staan u graag terzijde. Met plezier leggen we uw wensen vast in een 3D tekening, zodat u een perfect beeld hebt van uw nieuwe droomkeuken met nieuw aanrechtblad. Welkom!

RVS aanrechtblad

Rvs aanrechtblad en een lage prijs

De aanschafkosten van een rvs aanrechtblad lopen uiteen, maar bij ons betaalt u altijd de laagste, nettoprijs! De prijs van een rvs aanrechtblad hangt van meerdere factoren af. Niet alleen de afmeting van uw rvs aanrechtblad speelt een rol, ook eventuele uitsparingen voor gootsteen, spoelbak en kraan en het type bewerking spelen een rol. Wilt u een offerte zien van een aanrechtblad voor uw keuken? Vraag ernaar bij onze verkoopspecialisten.

Voorzorgsmaatregelen

Ondanks dat het rvs aanrechtblad hittebestendig is en redelijk krasvast, wordt u toch altijd geadviseerd om snijplanken en onderzetters te gebruiken. Onderzetters onder een hete pan voorkomen namelijk dat zich een thermoshock voordoet, wat in het slechtste geval kan leiden tot scheuren en breuken in uw aanrechtblad. En met snijplanken beschermt u uw rvs aanrechtblad tegen scherpe messen!

RVS aanrechtblad

Uw complete keuken in rvs

Ook achterwanden, vensterbanken, stollenwanden zijn mogelijk in rvs. U kunt uw keuken bij ons net zo veel rvs karakter geven als u wilt! Fronten, handgrepen, apparatuur, gootsteen, kraan en aanrechtblad…bent u weg van rvs, dan is dit materiaal bij uitstek geschikt om volledig door te voeren in de keuken van uw dromen!

Rvs aanrechtblad in de praktijk

Het rvs aanrechtblad is nooit helemaal roestvrij, maar nagenoeg roestvrij. Om roestvorming tegen te gaan, vind u bij ons onderhoudsmiddelen voor regulier gebruik die roestvorming op uw aanrechtblad geen schijn van kans geven. Loopt u al tegen roestvorming aan met uw rvs aanrechtblad? Geen nood! We kunnen dit probleemloos voor u verhelpen. Het rvs aanrechtblad is ook een onderhoudsarm werkblad. U kunt het gewoon reinigen met water of zachte zeep. Ook kunnen wij een speciaal onderhoudsmiddel voor u verzorgen, dat u verzekert van een jarenlang stralend en glanzend aanrechtblad.

Lees over andere aanrechtbladen
RVS aanrechtblad